31 Mart 2016 Perşembe

bioenerjik taşlarım :)

ağlama duvarına geri geldim yine.cidden elim soğumuş yazmaktan.bakıp duruyorum ne yazayım nereden başlayayım diye.sonra dedim ki kendime aklına gelenleri yaz gerisi gelir.
yazacak hem çok şey varken hem de hiç birşey yokmuş gibi hissetmek depresyonun eşiğinde olanların hissettiği duygumudur ki.şükür ailem iyi,evimdeyim bir işim var ,pişen aşım var ama...her gün ama her gün bir yerlerde bir kaç ocağa ateş düşüyor,anneler babalar ağlıyor,evlatlar yetim kalıyor,her gün bir kaç kadın şiddete uğruyor,öldürülüyor yada tacize uğruyor,ve çocuklar bizim geleceğimiz çocuklara birileri kirli ellerini uzatıyor.her gün bir hoca olduğunu söyleyen zat kalkıp 9 yaşındaki çocukla evlenilebileceğini ya da erkek çocuklarına tecavüzün zaten İslamiyette var olduğunu,ya da bir babanın kız çocuğuna ilgi duymasının normal olduğunu söylüyor, sonra birileri çıkıyor diyor ki Atatürk ve ideolojisi eğitim müfredatından çıkarılmalıdır ,bizim medeniyet derdimiz var diye höykürüyor,bir yerlerde bombalar atılıyor,bir yerlerde müslüman müslümanla savaşıyor,bir yerlerde birileri planlar yapıyor,birileri çiziyor birileri oynuyor ve biz sadece bakakalıyoruz.sonra diyorum ki acaba ben kafayı mı yedim yoksa dün ya mı çıldırdı.sonra içinden çıkamıyorum bu kaosun,sosyal medyadan sallayıp rahatlamakla geçecek gibi değil ki! 
taşlarımı alıyorum elime,parmaklarım soğuk yüzeylerini şöyle bir dolaşıyor ve fısıldıyor taş bana bir dünya çiz,çılgınca yeşil olsun içinde,mavi gök,şarkı söyleyen rüzgar,heybetli dağlar,uçan kuşlar ve daima gülen yüzler...sonrası bilmiyorum.fırçam renklere dokunduğunda beynim susuyor,kalbim kendi şarkısını söylüyor ve benim meditasyonum başlıyor.
anlayacağınız taşlarım bio enerjik benim başlıkta buradan mütevellit :))




































30 yorum:

  1. Offfff....süpersin Alanay'cığım, hele açık yeşil ve turkuaz taşlara bayıldım, hepsi birbirinen güzel, eline, gözüne sağlık canım.
    Dediklerinin her satırına katılıyorum, yaşama sevincimizi yok etmek üzereler:( Allah cezalarını versin..

    YanıtlaSil
  2. Yazdiklarinla icimi daralttin ki maalesef hergun okudugumuz, duydugumuz ve ciglik cigliga sustugumuz seyler. Ama yaptiklarinla koskocaman bir gulumseme yerlestirdin yuzume.
    Hosgeldin, iyiki geldin. ep kal artik.
    (Bu arada uzun zamandir aklimda olan birseyi sorayim. Kardesin nasil oldu?)

    YanıtlaSil
  3. yayınlarımızı bile gündeme döndü tam gülümsemek isterken bir tokat yiyoruz sanki.Az sakinleşti ortalık dememize kalmıyor yeni bir acı adamların umru değil dünya kazan bunlar kepçe gezip duruyorlar:(
    ___________________
    Canımm ellerine sağlık enerji toplamaya geldim renklerinden güzelliklerinden içim daralıyor artık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. enerji yani olumlusundan verebildiysem ne mutlu bana :))

      Sil
  4. Taşlarla yaptıkların muhteşem. Hatta geçenlerde cepten bakıyordun eşime gösterdim. Bak dilim odunlardan taşlardan neler yapanlar var diye...
    Dediğin ne doğru. Mahvettilyer ülkeyi...Özellikle de çocukları. Her gün olmayacak olmaması gereken taciz haberleri. Cümleten mi sapıklaştık bilmiyorum ki. Ya da açıklayanlar çıktıkça diğerleri de kokrmaması gerektiğinin farkına mı vardı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biz sapıklaşmadık onlar zaten sapıkmış ortaya çıkıyorlar sadece.helak olsunlar inşallah.
      teşekkür ederim sevgili saadet.

      Sil
  5. mevlüdecimin :)) yorumuna katılıyorum.....muhteşem olmuşlar harika bir sanatt ellerine saglık :))

    YanıtlaSil
  6. bu kadar kötü olay olurken gerçekten insanın içinden gelmiyor ki yazsın yazdıklarının her satırına katılıyorum ama toplum bu kadar kafayı yemişken Allah sonumuzu hayretsin evlatlarımızı bizi tüm sevdiklerimizi böyle manyaklardan korusun inşallah....
    bu yaptıklarının hepsine tek tek bayıldım hepsi çok güzel ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  7. Bilmeyenin bilenden çok konuştuğu, merhametin, Allah korkusunun kalmadığı, hiçbir konuda kıymet değer bilinmediği acımasız insanlarla dolu bir zamanda yaşıyoruz. Allah yardımız olsun ve tüm kötülüklerden korusun.
    Eserlerin yine muhteşem, iyi ki bu hobilerin sahibiyiz. Öpüyorum arkadaşım çok çok, daha sık gel buralara özlüyoruz :)) güzelliklerini.

    YanıtlaSil
  8. Genial!!!!!!! Están todos preciosos me encantan. Bss.

    YanıtlaSil
  9. Bu taş sanatı, bu boyama işi bir yerlere doğru gidiyor Dolunaycım. Onu da söyleyim!

    YanıtlaSil
  10. Diğer konulara hiiç değinmicem. Gözlerimi kapatıp, içimden sayıcam. Geçicek, geçicek, geçicek...

    YanıtlaSil
  11. Alanay cım aynı duygular içindeyiz. Korkuyoruz , üzülüyoruz, kahroluyoruz ve malesef elimizden bu çirkinleri durdurmak için hiçbirşey gelmiyor :( Allah cocuklarımızı korusun bu canilerden . Ama inanıyorum ki güzel ülkemi bu hale getirenler ,getirilmesine sebep olanlar oyle yada boyle hakketikleri cezayı cekecekler. Yaptıkların muhteşem her zaman ki gibi. Ellerine sağlık . Sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. Yazdıkların hepimizin içindekiler malesef... Ama ferah bir yer de var biliyorum :( Aydınlık günler gelsin hemencecik..
    Taşların hepsini sen mi yaptın? Nasıl içim açıldı anlatamam!
    "Şu güzelmiş, aaa hayır hayır bu daha güzel, yok aslında bu çok güzel" diye diye baktım hepsine!
    Eline sağlık!

    YanıtlaSil
  13. "parmaklarım soğuk yüzeylerini şöyle bir dolaşıyor ve fısıldıyor taş bana bir dünya çiz,çılgınca yeşil olsun içinde,mavi gök,şarkı söyleyen rüzgar,heybetli dağlar,uçan kuşlar ve daima gülen yüzler...sonrası bilmiyorum.fırçam renklere dokunduğunda beynim susuyor,kalbim kendi şarkısını söylüyor ve benim meditasyonum başlıyor."

    Aslında nasıl bir haykırış var bu anlatımda bu duyguda herkesin sesi var bu cümlelerde.. ne travmatik olayların karşısında öylece bakakalıyoruz, nefesimiz kesilircesine..

    Emeğinize sağlık keşke bu duygular değilde daha güzel şeyler size yaptırsa böyle harika çizgileri

    YanıtlaSil
  14. Taşlarına hayranım, o kadar güzel dokunuyorsun ki onlara Alanay dönüp dönüp bakmaktan kendimi alamıyorum, ellerine sağlık çok ama çok güzeller.

    Canlılar üçe ayrılırlar diye biliyoruz değil mi? Ben artık bir tür daha olduğunu düşünmeye başladım, ya biz insan değiliz başka bir türüz ve ne olduğunu bilmediğim bir adımız var,ya da biz insanız da onlar başka bir tür! Düşünmekten, anlamaya çalışmaktan, her gün..her gün yaşanan acılardan yüreğime düşen yangınlardan, dilime dolanan bitmek bilmeyen dualardan dileklerimle aynıyız Alanaycım. Umudumu kaybetmemek için var gücümle direniyorum.
    Optüm, sevgiler...

    YanıtlaSil
  15. Artık evde haber izlemiyorum Alanaycığım, sabah serviste gelirken radyo dinliyorum. Gazete başlıklarını okuyorlar, haaa bu arada gazeteleri de bıraktım. Ölüm, sapıklık başka birşey yok. Nasıl bir toplum olduk artık anlayamıyorum. Durum da daha da kötüye gidiyor gibi. Allah sonumuzu hayretsin. Taşlarına gelince yine harikalar yaratmışsın. Ellerine sağlık. Bu durumda ne yapıoruz meditasyona devaaaaam. Çok öptüm.

    YanıtlaSil
  16. piękne są te Twoje kamienie Alanay! każdy opowiada jakąś historię ... smutne, że tyle zła dzieje się u Was w kraju.... ale i na całym świecie... bez względu na wyznanie powinniśmy wszyscy modlić się aby zła na świecie było coraz mniej :(.... pozdrawiam z miłością :)

    YanıtlaSil
  17. Aman Allahım. Bunlar birer sanat eseri. Nefesim kesiliyor izlerken. Ellerin dert görmesin tatlım.
    Doğrusu ben de vatanımın geldiği durumla ilgili ne yazacağımı bilemiyorum . Yaşanması gerekiyor ki yaşıyoruz. Bu milletin %49unun cehaleti çırılçıplak sergileniyor. Kitap ve gazete satışlarına bakarsak nasıl bir toplumda yaşadığımızı anlarız zaten. Sağlıklı düşünme yetimi kaybetmemek için çok büyük çaba sarfediyorum.Yaşama sevincimi kaybetmek üzereyim. Hiç bir şey üretmiyor, hiç bir şeyden keyif almıyorum. Yalnızca bir mucize bekliyorum elim kolum bağlı. Bir ses, bir kıvılcım, bir küçük ışık yetecek ayağa kalkmak için. Yine de umudum asla tükenmedi. Umarım ömrüm güzel gelişmeleri görmeye yeter.Kendime bir ramazan davulu alacağım. O mucize gün geldiğinde davulumu çalarak sokak sokak dolaşacağım :)

    YanıtlaSil
  18. Hepsi birbirinden güzel insan hangisine bakacağını şaşırıyor,tebrik ederim.Çok güzeller ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  19. Sadece taşlarına bayıldım demeli,büyüyü bozmadam !Elleriniz sağlık.Çoook güzeeeelleeer.Güzel bir şeyleri yaşarken düşünmek istemediğimden kötü konulara girmeyeceğim.

    YanıtlaSil
  20. Merhabalar İstanbul da gerçekleşen pembe düşler etkinliği için gönderdiğiniz hediyeleri aldım. Çok teşekkürler hatta blogumda da yazdım:) Sayfanıza şöyle bir göz attım da gerçekten hepsi çok harika şeyler. Ellerinize sağlık :) bloguma beklerim bayansekerr.blogspot iyi akşamlar

    YanıtlaSil
  21. İlk defa taş sanatına hayran kaldım, harika işler çıkarıyorsunuz.

    YanıtlaSil
  22. Canımsın ,içimden geçenleri yazmışsın. Moral falan kalmadı ,bu ülke bizim olmaktan çıkmış ,yaşama şevki kalmadı insanlarda:(
    Ama,

    taşlar ellerinde hayat bulmuş,tam bir görsel şölen , içim açıldı, kendime geldim ,terapi gibi geldi bu güzellikler ,emeklerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  23. Her biri emek, her biri sanat dolu harika taşlar...
    Resmen sanat diyorum ben buna.
    Etkinliğimizde sponsor olduğunuz taşları kıyıp takamıyorum buzdolabına :)
    Çeyizime kaldırdım hepsini, olur da bir gün evlenirsem :)
    Blogunuz olduğunun yeni farkına vardım ve çok utandım.
    Sevgili resimdefterimm.blogspot.com arkadaşımızın öneri yazısında gördüm adınızı ve koştum geldim.
    Bende bloguma beklerim :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  24. İzninle seni kıskanacağım canım. Her post birbirinden güzel. Hayran oluyorum. Ellerine gönlüne sağlık

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)