4 Kasım 2015 Çarşamba

döne döne döndüm mü ne :)

ilk kez yazıyor gibiyim.bu kadar ara verince yabancılık duygusu oluşmuş.eskiden sık yazıyormuşum şimdi hayret ediyorum kendime ve enerjime.kendimi çimdikledim sonunda canım yanana kadar ve hele uykum yaban ellere kaçmışken gecenin üçünde hadi Bismillah deyip başlayayım .
çok şey olmuş son yazdığımdan bu yana hayatımda,sizlerin hayatında ,ülkemde,dünyada .yok yok korkup kaçmayın vallahi hepsini yazmayacağım :) sadece iyiyim ,ailem iyi sanırım en önemlisi bu insan için.tatillerle dolu döneme zor başladım.devre ve ders programı sıkıntısı devam etmekle birlikte alışmayı deniyorum.hala iki okula devam ediyorum.hala hobilerimle haşır neşirim hala okuyorum hala sebo en iyi dostum :)
bu yaz örende kiraladığım stantda sıcak satış yapma ve çalışmalarımla ilgili birebir yorumları dinleme ,gözlemleme şansım oldu.tüm eleştiri ve geri dönüşler beni çok mutlu etti.ancak insanların takdir konusunda ne kadar bonkörse alışverişe geldiğinde bir o kadar cimri olduklarınıda deneyimledim:)) şükür evimi temizleyip çalışma koymadım derken dönüşte bi çuval taşla döndüm.eh teker teker elimden geçiyorlar şu sıralar:)
eh bahsi açılmışken birazını şimdi kalanınıda sonra paylaşayım sizlerle.bir çoğunuz instargam ve facebookda gördünüz biliyorum yani azıcık eskidiler ama ...oysa önceden bloğumda paylaşmadan başka bir yerde paylaşmazdım.:( azıcık kulağımı çekin de kendime geleyim.söz valla küsmem:))



















23 yorum:

  1. Yaptıklarının her biri ayrı güzel, ayrı sevilesi, ellerine sağlık Alanaycım :)

    YanıtlaSil
  2. Hepsi birbirinden güzel olmuş ayrı ayrı bayıldım arkadaşım sıcak satışta ben de çok takdir edilip hiç satış yapamayanlardanım.Olsun yine de çok keyif alıyorum yaptığım elişlerinden.Çalışmalarına geri dönüyorum her seferinde bir favori seçerdim bu kez seçemiyorum şahanesin şahane.Özletme kendini bu kadar.sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tamam özletmemeye çalışacağım ve bu ilham verici teşvik edici güzel yorum içinde çoook teşekkür ederiiiim.kucak dolusu sevgiler...

      Sil
  3. oleeey çok sevindim dönmene. küsme tabii ama asıl evin burası ki. haberler de güzel mutlu oldum hepsine. ay baksana benim blogda yanda var benim de yeni instagram feys filan işte üye olsana yaa ben de göreyim işte :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) hemen bakacağım deep çok teşekkür ederim.sevgiler..

      Sil
  4. Hoşgeldin canımcım. Ellerine sağlık yine döktürmüşsün her zamanki gibi. Çok öptüm.

    YanıtlaSil
  5. hoş gelmişsin :) ne güzel şeyler bunlar bayıldım, eline sağlık.iyi olmana da çok sevindim, gitme hep kal ;)

    YanıtlaSil
  6. Offf ne çok güzellik paylaşmışsın öyle. Ellerine sağlık:)))

    YanıtlaSil
  7. Hosgeldin . Ne guzel seylerle donmussun.
    Cok begendim canim. Ellerine saglik.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim güzel arkadaşım.çok öpüyorum sevgiler..

      Sil
  8. Canım benim ya senin yaptığın her şeye hayranlıkla bakıyorum. Hepsi birbirinden güzel. Bazıları canlı gibi, bazıları eğlenceli, hepsi senin el emeğin göz nurun.
    Bizim ülkede bakıcı çok alıcı yok. Ama millet napsın çepte para yok diye ağlanır, çepte 3.000 liralık telefonla dolaşırlar. Allah kazancını bol etsin. Çok öpüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. durumu süper özetlemişsin :)) teşekkür ederim gülayım.çok öpüyorum.

      Sil
  9. Çok güzel şeyler bunlar. Ne kadar emek vermişsin .Herbiri ayrı bir sanat eseri gibi .Hangisini beğeneceğimi şaşırdım Harika olmuşlar . Hoşgeldin .Özletme kendini .

    YanıtlaSil
  10. iyi ki geldin, hoş geldin arkadaşım. çok sevindim çok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biliyorum yüreği güzel arkadaşım ve çok teşekkür ederim.sevgiler..

      Sil
  11. Hoşgeldin ve dönmene çok sevindim Alanay'cığım. 5 aydır olmayınca tamam dedim bıraktı blogu, bıktı:((((tesadüfen baktım bugün dönmüşsün:)tekrar hoşgeldin, siyah kedili olanlara bayıldım hepsi de çok güzel eline sağlık. Bir daha kaybolma böyle...:(

    YanıtlaSil
  12. Boyamalar da güzel kompozisyonlar da. Bayıldım. Bu kadar çok işin bir arada sunumu uzun zaman aliyordur. Yayınları beklemeye deger:)

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)