13 Nisan 2012 Cuma

geldim..

merhaba sevgili dostlar.çok uzun zaman oldu gibi sanki değil mi? 10 gün önce annem geldi.kemoterapi sonrası 2.kontrolüydü.bu kez iyi görmedim onu.yoğun bir ankıyesete krizi yaşıyordu.her ne kadar ona belli etmesemde tomografi sonucu çıkana kadar bir hafta kaygıdan öldüm desem yeridir.Elhamdülillah (hastalık söz konusu olduğunda şükürler olsun yerine bunu söylemek lazımmış annem den  öğrendim)  sonuç iyi çıktı.hatta kalan 2 küçük kitlede gerileme olmuş.evde sülalede bayram oldu desem yeridir.bunun dışında okul çok yoğun.yarışmalar,başlayan sergi hazırlıkları,çocuk bayramı hazırlıkları,ogye,değerler eğitimi,egzersiz,bide haftaya başlayacağım duvar boyama hazırlıkları,sınav görevler...ay yazarken yoruldum:) velhasıl gelemedim yazamadım,sizleri ziyaret edemedim.bir müddet böyle yavaş gidecek sanırım.birde mayısın 7 ve 8 zine tema vakfından ve yardımseverler derneğinden stand aldım iş yapmam lazımm.7 ve 8 de dedeman oteldeyiz sevgili sibelle beraber.haberiniz ola.bekleriz.

12 yorum:

  1. Anneciğine çok geçmiş olsun , iyi haberine çok sevindim.inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur ...

    YanıtlaSil
  2. Canım benim melek yüzlü anneciğinin sonuçlarının iyi çıkmasına sizler kadar sevindiğimi ve mutlu olduğumu bilin lütfen. İnşallah bundan sonra hep böyle güzel sonuçlar alırsınız.
    Yoğun günlerinde sana kolaylıklar diliyorum arkadaşım.
    Sevgiyle kal, daima...

    YanıtlaSil
  3. Canım.. ne güzel haber bu. Dilerim o kötü canavar bir an önce tamamen yok olsun ve biz birlikte kutlayalım onun yok oluşunu. :)) Annene sevgilerimle.
    Allah'a emanet olun.

    YanıtlaSil
  4. Öncelikle çok geçmiş olsun canım, çok sevindim sonuçlara, anneciğinin ellerinden öperim. Yeni işler için hem kolaylıklar diliyorum hem de tebrik ediyorum, sevgiler:)

    YanıtlaSil
  5. çok teşekkür ediyorum güzel dilek ve düşüncelerinize.hepinizi kucaklıyor ve öpüyorum..

    YanıtlaSil
  6. çok geçmiş olsun alanay'cım. ama sonuçlar temiz çıkmış sevindim, hem de çok. umarım bundan sonra da herşey yolunda gider. sen epey yoğunsun ben de okurken yoruldum:)) sana kolaylıklar diliyorum.
    sevgilerimi gönderiyorum:)

    YanıtlaSil
  7. ohhhh be canım ohh be okurken bian yüregime inecek gibi oldu çok sevindim inan allah korusun bütün anneleri anneler günüde yaklaşıyor onları mutlu görmek bizlerin de mutlu olması onalar en güzel hediye eminim:)
    alanaycım canım az önce bana bıraktığın beni çok mutlu eden yorumunu okudum uzun zamandır konu açmıyordum bende yorumun beni çok motive etti eklemem gerektiğini düşündüm :)) aslında yük gibi insanın üzerinde niye öyleyse anlamışta degilim
    kayıtlar panelde çıkmıyor bende hep kaçırıyorum aklına başka birşey gelmesin olur mu canım :))
    he bu arada eşşekler de çok ama çok şirin olmuşlar hele de kulakları:))

    YanıtlaSil
  8. sevgili AsOrTiK çok teşekkür ediyorum canım.evet cidden feci yoğunluk var ah birde alnımın akıyla halletsem çok mutlu olacağım..

    YanıtlaSil
  9. maviicim benzer duygular içindeyiz.görev duygusu olsun istemiyorum ama bazen bu hissi veriyor işte.beğenmene ve güzel çok sev,indim.sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. Canım annenin sağlığıyla ilgili güzel haberlere sevindim çok geçmişler olsun.Sibelle birlikte sergilerinizde başarılar diliyorum.Bol satışlar olsun sevgiler:)

    YanıtlaSil
  11. çok çok geşmiş olsun,sonuçların iyi çıkmasına sevindim canım
    vallahi bravo sana canım bir yandan çocuklar ,tören ,şenlik el işleri bir de stant açacakmışsın helal olsun sana
    sevgiler canım

    YanıtlaSil
  12. teşekkür ederim sevgili nuray ve fatoş.her ikinizi de sevgiyle kucaklıyorum..

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)