5 Ocak 2012 Perşembe

MİSAFİR BLOGCU OLMAK İSTER MİSİNİZ?





"Blog Hocam’ı takip edenler misafir blogculuk kavramı üzerinde ne kadar durduğumu bilirler.Bu konuda birkaç yazı yazdım.Amacım yurt dışındaki blog yazarları arasıda çok yaygın olan misafir blogculuğun ülkemizde de yaygınlaşmasına yardımcı olmaktı.Baktım tek tek yazarak bir yere varamayacağım sonunda konuyla ilgi tüm notlarımı tek bir yerde toplayarak pdf formstatında mini bir e-kitaba dönüştürdüm.E-kitapların viral etkisi malum.Bu mini e-kitap sayesinde misafir blogculuk kavramının daha iyi anlaşılacağını ve daha çok kişi tarafından uygulanacağını umuyorum" bu satırlar blog hocam dan alıntı.bence gidin ve okuyun derim.çünkü hem çok emek verilmiş hem de çok işinize yarayacak.

9 yorum:

  1. cankuş şöyle benim anlayacağım şekilde kısacık bi ön açıklama yapsaydın :))
    dur ben bi bakim şuna..

    YanıtlaSil
  2. Ay alanay. Biz mekilayla bu konuyu blmeden bunun gibi biseyler yapmisiz..... Belki o biliyordur.. Ama ben ilk duydum... guzel bisey...bana misafir olsana yaaaaa.. Figen abla.. Siz de buyrun gelin... Ben size gelirsem diesel motorlari le ilgili bisey yazayim... Yokk saka saka;))))))

    YanıtlaSil
  3. :)hadi bak bakalım ablacığım...sen hemen çözersinn..

    YanıtlaSil
  4. :)) alemsin Nar cicegi ..kapım daima açık.ne zaman istersen.bende gelmeyi çok isterim.aslında internette gün yapmak gibi bişey olsun.her gün yada haftada bir gün bir bloğa gidelim.süper olur.hatta bir projem var bununla birleştirirz.ne dersiniz?

    YanıtlaSil
  5. Tamam.. Gün yapalim... ;)))) ben varim ne yaparsan..
    Hastayken bir sürü is yaptim.. Yani yayin hazirladim zulada;))gelir sen de yayinlarim.. ..hem ben cok uzaktan geliom ona göre...;))))vakitlice haber ver.. Zamanli yola cikayim..;)))

    YanıtlaSil
  6. Hımm şimdi çok yorgunum okuduğumu da anlamam ama mutlka yarın sakin kafa ile okuyacağım.

    YanıtlaSil
  7. tamam nar çiçeği bir organizsayon yapalım.sadece şu haftayıda atlatayım istiyorum.proje vs teslim edeceğim okula bi halledeyim benden iyisi yok.

    YanıtlaSil
  8. Dilekciğim okuduktan sonra görüşelim bu konuyu olur mu?

    YanıtlaSil
  9. hello alanayy.blogspot.com admin found your site via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramatically increase traffic to your website http://xrumer-services.net they claim they managed to get close to 4000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer best services to increase website traffic Take care. Roberto

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)