30 Kasım 2011 Çarşamba

SABUN ÜZERİNE DEKOPAJ....

Ay başlığı okuyanda bu konuda profesyonelim sanacak:)) internete görüyordum hep,imreniyordum.blogcular buluşmasında pembekanatlar hepimize dekopaj yaptığı sabunlardan hediye ettiğinde hem çok sevinmiş hem de iyice göz koymuştum bu işi yapmaya.nihayet yaptım.ama gidip peçete tutkalı almaya üşendiğim için sulandırdığım tutkalla yaptım:))nasıl yapıldığını anlatamaya gerek var mı ki? malum peçeteden istenilen desen kesilip tek kat halinde tutkallanan yüzeye yapıştırılıp ince bir poşetle iyice yüzeye monte olması sağlanır:))çok basit  değil mi? bu arada gelmedim sizlerinde kapısını çalmadım biliyorum ama inanın pek elimde değildi.halada çok keyifli olduğum söylenemez ama bu hafta daha iyiyim.bi de çok yoğun geçiyor son zamanlarım.bir haftalık değerler eğitimi seminerindeydim başka bir okulda.bir sürü misafir ağırladım evde.kızımın doğumgününü kutladık ki 16 yaşına girdi böcüğüm hala inanamıyorum.annemin doktor görüşmeleri,kendi kontrollerim vs vs.yoğun ve sıkıcı işte:)) bi tek oyunda keyifleniyorum.galiba ben bağımlıklık bağımlısıyım:)) ama sizleri özledim.mail atan ,kapıyı çalan sevgili dostlarımı ,hepinizi kucaklıyorum.teşekkürler.velhasıl iyiyim.




sabunlara dekopajı yaptıktan sonra onları evde olan tülleri kesip kokoş bi şekilde paketledim:))yeni yıl hediyesi olacaklar arkadaşlara.şimdiden başladım hazırlıklara.eh ancak.yoksa ne ara bitecek.

bunlarda daha önce yaptığım mumlar.hatırlıyor musunuz?onları da sabunları paketlerken aradan çıkardım.zira sabunların yanında onlarda hediye olacaklar.




22 yorum:

  1. ne güzel olmuş işte..elerine sağlık..tül fikride çok güzel..bende nişan bohçasına koymak istiyoum böyle süslenmiş sabunlardan..arada renk olsun diye..ellerinize sağlık..sevvgilerrr:))

    YanıtlaSil
  2. Sekerim bunlar cok guzel olmus ve cok yaratici,sevdiklerine guzel hediyeler!

    YanıtlaSil
  3. kalpler, güller, çiçekler, yapraklar... hepsi şahane olmuş... ellerine sağlık canım... ben de çok özeniyorum... deneyeceğim inşallah bir vakit:)
    özlemiştim seni...
    anneciğinden hep güzel haberler duymak istiyorum... sigarayı bırakma konusunda hala ısrarcı ve kararlı olmana da ayrıca çok mutlu oluyorum...
    sevgili kızına mutlulukla ve sevdikleriyle dolu bir yaşam diliyorum...
    çok öptüm:)

    YanıtlaSil
  4. Oi querida! Desculpe por eu ter sumido um por uns dias, mas eu tive problemas com o computador. Parabéns pelos lindos sabonetes. Seu trabalho está perfeito e obrigada pelo carinho comigo. Um grande bj.

    YanıtlaSil
  5. profesyonel gibi de yapmışsın evet uzun süredir ortalarda görünmüyordunuz,kızınıza sağlıklı nice mutlu yıllara
    bunlar çok güzel olmuş ellerine sağlık arkadaşım sevgiler

    YanıtlaSil
  6. çok hoş olmuş sabunlar:) yeni yıl hediyesi olarak süper fikir.ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  7. çok cici olmuşlar yeni sahipleri güle güle kullansın :)

    YanıtlaSil
  8. görüyorum hep bloglarda böyle cici sabunları ayyy nasıl özeniyorum ya ama denemeye cesaretim yok valla..çok güzeller ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  9. Sabunlar çok güzel görünüyor eline sağlık alanaycığım, ben de merak etmiştim neden sesi soluğu çıkmıyor diye:)) annene sağlıklar, kızına da sevdikleriyle birlikte nice mutlu yıllar dilerim.

    YanıtlaSil
  10. Süpersin şeker. Ellerine sağlık. Ben daha koşuşturmaktan çıkıp ta hediye moduna giremedim. İnşallah bu haftasonundn sonra ben de başlayacağım. Bu arada hepimizin zaman zaman iniş çıkışlarımız ya da dibe vurmalarımız oluyor. Bunlr da hayatın güzellikleri (nasıl oluyorsa) deyip geçelip ve bizi çok sarsmasına izin vermeyelim. öptüm seni. Bu arada Okulunun adı neydi şeker senin.

    YanıtlaSil
  11. Aman... yorumu yazdım. Hata iletisi çıktı. Şimdi yeniden yazıyorum umarım sorun çıkmaz. Tatlım... Herşey geride kaldı değil mi? Hadi yeniden başla. Sensiz olmuyor. Bak ben sizden haber alabilmek için bloga ille de bir şeyler yamaya hatta şaklabanlık yapmaya başladım . :))) N'apalım. Bir şeyler üretemedik diye blogu bırakmak mı gerek. Hadi bizi habersiz bırakma.

    YanıtlaSil
  12. teşekkür ederim sevgili perpamen.nişan bohçasına harika olur.kolay gelsin.sevgiler..

    YanıtlaSil
  13. celinem ,bitanem,yüreğimin öbür yarısı teşekkür ederim.ne yapıyorsam ayırıyorum sanada.gelince hepsi senin:)

    YanıtlaSil
  14. Ayşınım benim benim zarif arkadaşım.teşekkür ederim güzel yorumların.temennilerin için.sevgiler...

    YanıtlaSil
  15. Remédios ;Eu espero que você corrigiu problemas do computador. Obrigado comentários agradáveis​​

    YanıtlaSil
  16. teşekkürler dilek ve yorumların için sevgili turkuazft..

    YanıtlaSil
  17. teşekkür ederim pembe kanatlar..

    YanıtlaSil
  18. sevgili necla bence denemelisin.maliyeti zaten çok tutan bişey değil ve emin ol alasını yaparsın.teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  19. teşekkür ederim Elisi Defteri güzel yorum ve dileklerin için...

    YanıtlaSil
  20. Dilekciğim teşekkür ederim.bazen oluyorda nedense bana pek sık olmaya başladı:)) kolay gelsin sana arkadaşım.oklumun adı hüseyin güllüoğlu ilköğretim okulu.

    YanıtlaSil
  21. Gülsüm ablacığım teşekkür ederim bu sıcacık mesaja ve ilgine.inan toparlamaya çalışıyorum ama çok beceriksizim son zamanlarda.bir çok şeyin etkisi var tabiki.Dilek yazmış ya bazen olur diye.artık olmasın istiyorum özellikle annem konusunda ve çocuklarım.tabiki kimse istemez.annemin doktoru moralimi dibe vurdu.sigara içme arzusu tavan yaptı ki 20 gün oldu neredeyse azalacağına nedendir çoğaldı.okulda beni çok üzen şeyler oluyor.motivasyonumu çok zedeledi olanlar.toparlanacağım elbet.kendime işkence etme pahasına zorluyorum.tekrar teşekkürler.öpüyorum kocaman...

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)