19 Ekim 2018 Cuma

İyilik Perim..

Sizin de tanıdığınız iyilik periniz var mı? Benim var ve aslında benim değil adını bilmediğim tanımadığım bir çok insanın ve özellikle çocukların.Sevgili Tülin.o bir blogger.bulut gölgesi bloğunun sahibi.ne zaman tanıştık hatırlamıyorum bile.ama sanki hep tanıyormuşum gibi.ve her konuştuğumuzda aslında yeniden keşfediyormuşum gibi.geçen salı ve çarşamba bizleri yine muhteşem bir amaç için biraraya getirdi.kelebek çocuklar adına Hazine Müsteşarlığındaydık.gerçi ben annemi doktora götürmek ve işlemlerini aptırmak için ilk gün gidemedim ve yerime oğlum baktı ama ikinci gün oradaydım ve dostlarla yine biraraya geldik.Etkinliğin geliri Kelebek Çocuklar Derneği aracıyla hasta çocuklarımıza harcanacak.bu etkinliğe kadar adını duyduğum ama hakkında hiçbişey bilmediğim bu hastalığı araştırdım.Şimdi ne kadar zor ve acı veren bir hastalık olduğunu ve yardıma ne kadar ihtiyaçları olduğunu biliyorum.
Geçen yılda yine Tülinim'in ,geliri Serebral Palsili çocuklarımızın yararına  düzenlediği  
"Benim Annem Bir Melek" etkinliğine katılmıştık.Yaratıcı,becerikli güzel insanlarla tanışmıştık.ve yine elde edilen gelirle bir çocuğumuzun dünyası aydınlandı.


                                "kocakarı iğnedenliği" ile temsilen fiammam ,nalanım ve tülinim...

 Tanıdığım kanatsız iyilik perim tülinim iyi ki seni tanıdım.Yolun daima açık olsun,iyiilik dağıtan o ellerin ve yüreğin dert görmesin canım benim...

8 yorum:

  1. Adaşımı bende hep takdir ediyorum,ne güzel bir mutluluk iyilik dağıtmak ve dağıtırken yüreğinde hissetmek...sevgiler alanaycım kolay gelsin

    YanıtlaSil
  2. Ben hak etmediğim bu kadar güzel şeyler karşısında ne diyeceğimi gerçekten bilemem ki.
    Teşekkür etmek biraz da bunları kabul etmek gibi gelir bana canımıniçi.
    Şunu söyleyebilirim ki, sizlerle her şey o kadar güzelleşip kolaylaşıyor ki... Zor yollarda nasıl adım atabileceğimi düşünürken birlerinin kollarınızın altından tutup sizi uçurması gibi :)

    Yani, birlikte yapıyoruz ne yapıyorsak.. Mutluluğu, huzuru ve sevabı hepimizin.
    İyi ki hayatımdasın, hayatımdasınız.

    Çok çok sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgi ve saygı bende tülinim.az bile yazdım.ve evet iyiki birbirimizi hayatındayız.

      Sil
  3. Tülin hanımla bir ara Ankara'da birkaç blog arkadaşıyla birlikte buluşup, tanıştık da, böyle faydalı, hayır işleri yaptığını bilmiyordum eline sağlık olsun. Annene geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet tülin yıllardır hayır işleriyle uğraşıyor.müthiş.çok teşekkür ederim müjdem :)

      Sil
  4. Ne kadar güzel girişim ve uygulamalar. Tülin hanımı ve sizi kutluyorum. Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)