27 Haziran 2015 Cumartesi

merhaba dostlarım ve bloğum :) bu kez ara verme konusunu çok abarttım biliyorum.suçluluk duygusu gibi bişey hep yakamda oldu zaten aklıma geldikçe.ama bu yıl yetememe zaman bulamama tembel olma ve hep hasta durumunu yaşadım sürekli.o yüzden şimdilik böyle.hatta bloğu kapatmayıda çok düşündüm halada düşünüyorum ama sonra pişman olmak istemediğimden bu konuyu rafa kaldırdım.sevgili esen bloğunu bırakacağını yazdığında ne kızıp endişelenmiştim oysa.
neyse sonuç olarak hayattayım :) sadece ziyadesiyle yoğun yorgun ve genelliklede hastayım.
salı günü Muğla Ören e gidiyorum bir aylığına.oaradan yazlık kiraladım yine.geçen yıl çok sevmiştim orayı.ayrıca belediyeden de yer kiraladım hem iş hem tatil olacak.bir ay boyunca satışda yapacağım için iş yetiştirmeye çalışıyorum .ağustosda ise memlekete yani koyulhisara gideceğim inşallah.büyük ihtimalle eylüle kadar yazamayacağım bloğuma.merak eden mesaj atana arayan dostlarıma duyrulur:)
ama şimdi bu yazıyı yazarken bu ortamı ne kadar özlediğimi farkettim.
bu arada hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum dostlarım.
en kısa zamanda görüşmek üzere ....


11 yorum:

  1. Aaaa tesadufun igne deligi bu olsa gerek. Bende bu yaz kismetse Mugla Orendeyim. Ama agustosta. Yine tesadufe bakki hemseriyiz, belki bende mugladan sonra Ordu, Mesudiye'ye gidecegim annemlerin yanina.
    Blogunu kapatma, ben ozlerim seni. Cok gecmis olsun, bu sene blog alemine nazar degdi sanirim hep bir hastalik halleri var hepimizde. Ben birde kardesini merak ettim, nasil oldu? Toparlanabildimi biraz daha?
    Sana iyi tatiller ve boooollll kazanclar diliyorum. Opuldun.

    YanıtlaSil
  2. aaaaa senin kadar üretken bir insanın bloğunu kapatması kadar hazin bir olay olamaz hayatım, benim gibi tembel olsan neyse :)) kaldır kaldır bence de sen bu konuyu rafa kaldır ;)
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Her anı sağlıkla ,gönlünce güzellikler için de geçsin tatilinin.kendine iyi bak canım kucak dolusu sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Hımm sakın duymayayım bu söylediklerini. Ben de aynı şeyleri yaşadım ve bir anda karar verdim ve bloğumu kapattım. Sonra da çoook pişman oldum. Varsın dursun bişey ekleyemesemde değil mi? Sen şimdi git mis gibi tatilini yap gel bak nasıl enerji dolacaksın inşallah. Çok öptüm seni iyi tatiller.

    YanıtlaSil
  5. hoşgeldiniz bloğunuz gerçekten çok güzel ara vermemenizi diliyorum :) takibe aldım bende bloğuma beklerim sevgiler:=)

    YanıtlaSil
  6. zaman zaman blog konusunda aynı düşünceleri paylaştığımız bir çok arkadaşım ve ben dahil oluyor ama burası bizim vazgeçemediğimiz harika bir buluşma noktası. seyrek de olsa olmak önemli. iyi ki sen de kapatmamışsın arkadaşım. Esen tekrar başladı. iyi ki de başladı.
    harika bir tatil geçirmenizi dilerim, her şeyin gönlünüze göre olduğu. selam ve sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Hem iyi tatiller hem de hayırlı kazançlar canım arkadaşım :)

    YanıtlaSil
  8. serdecznie pozdrawiam Alanay :)

    YanıtlaSil
  9. Bloga yazamamak sorununu çok iyi anlıyorum Alanayım ama ne kadar özlüyoruz dimi? Umarım tatilin çok iyi geçmiştir. Eylül ayı geldi haberin olsun :)

    YanıtlaSil
  10. Merhaba bloğunuzu çok beğendim. Böyle bir bloğa sahip olduğunuz için sizi kutluyorum.
    Sizi kendi bloğuma davet etmek istiyorum. http://beyazlimon.blogspot.com/.
    Teşekkürler.

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)