11 Mayıs 2015 Pazartesi

Günaydııınnnnn!



sabah 5 itibarıyla uyanınca zaman ayırıp çok özlediğim bloğuma ve siz dostlarıma merhaba demek istedim.aradan yıllar geçmiş gibi hissediyorum son yazımdan bu yana.ne çok şey olmuş kısacık zaman diliminde.en önemlisi ve en ağırı benim için canım ablam cihan ablamı cihan'ın bahçesi kaybetmek oldu.o hepimizin ablasıydı.yaptığı kuş evleri,muhteşem kaneviçeleri,minik atölyesi-ki- bana hep sihirli gelirdi,güzelim bahçesi ve o tatlı dili,naif yüreği ile çok sever ve sayardık.o şimdi artık yok.geçtiğimiz hafta kalp krizi sebebiyle vefat etti.blogger dünyası ve sevenleri için büyük kayıp.çok özleyeceğimizi ama hep güzel yadedeceğimizi biliyorum.nur içinde yat ablacığım,mekanın cennet olsun.
 bu zamanlar mesleki anlamda benim için en yoğun zamanlar oluyor.genelde sergi telaşı ile geçiyor.ki şu anda o telaşı yaşıyorum.ancak daha sergiye zaman var.mayıs ayının 25 inde olacak sergimiz.ancak ondan önce size daha önce bahsettiğim geri dönüşüm malzemelerinde yaptırdığım kıyafet tasarımlarından oluşan defile etkinliğim var.sadece defile değil halk oyunları ve korodan oluşan bir gösteri düzenledik.provalar,bilet satışları sergi hazırlıkları vs rutinimden iyice çıkardı beni.kazasız belasız atlatmayı çok istiyorum ama bir yandan da heyecanlanıyorum tabiki.bu arada Ankaradaki tüm dostlarımı bekliyorum.gösterimiz yarın yani 12 mayıs salı günü saat 16 da Yunus Emre Kültür Merkezinde olacak.
kaç gündür yazmayı düşündüğümden aklımda sıralamıştım neler yazacağımı ama şimdi tutulup kaldım.ki ufaktan hazırlanmaya başlamalıyım okula gitmek için.devamı sonraya demek en iyisi :)merak eden dostlar yani iyiyim.sadece çok yoğun ve telaşlıyım.bu arada dün anneler günü idi.tüm annelerin gününü kutluyor o güzel ellerinden öpüyorum.Rabbim onları başımızdan eksik etmesin.kalın sağlıcakla dostlar.hepinize kucak dolusu sevgiler...


seboda sizi selamlıyor:))

4 yorum:

  1. Canııım biz de seni özledik , cihan ablama çok üzüldük Allah rahmet etsin.

    YanıtlaSil
  2. Cihan ablayı duydum ve cok üzüldüm ben de. Mekanı cennet olsun. Nur içinde inşallah.
    Sergi hazırlıkları tam gaz anlaşılan. Kolay gelsin Dolunay'cım. Eminim bu yıl da harika bir gösteri olacak her anlamda.

    YanıtlaSil
  3. Cihan ablayı tanıyıp da sevmeyen yok sanırım. şimdi arada yorumlarına bakıyorum da hiç tanımayanlar bile yorum bırakıp üzüntülerini belirtmiş . Allah nurlar içinde yatırsın.
    umarım gösteriniz çok iyi geçmiştir. anneler günün kutlu olsun güzel anne.

    YanıtlaSil
  4. Ne kadar tatlı olmuş Sebocuk.

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)