5 Nisan 2015 Pazar

son kitaplar...

okuyalı çok oldu bu kitapları.instargamda paylaştım hatta ama buraya hala üvey evlat muamelesi yapınca geride kaldı maalesef.şimdi bir bu kadar kitap var daha eklenecek.ama sırayla:) 


Yazar: Kristin Hannah
 Kitap: Uzak Kıyılar
 Sayfa Sayısı: 432
 Yayın Yılı: 2014
Krıstın Hannahı severek okuyorum.son çıkan 2 kitap hariç hepsini okudum.dram ağırlıklı kurgularından bu kitapta biraz ayrılıp "kendini bulma"hikayesine dönmüş.tekrarlar zaman zaman sıkılmama sebep oldu.her zaman aldığım tadı aldığımı söyleyemem.



Suzanne Enoch
Roman
PEGASUS YAYINLARI 
Şimdiye kadar aşka inanmamıştı…

Bir dükün ikinci oğlu olan Lord Bramwell Johns, iflah olmaz bir çapkındır. En yakın iki arkadaşının, evlilik hayatının mide bulandırıcı mutluluklarına dalıp gitmesi, onu garip bir şekilde rahatsız etmeye başlamıştır. Ta ki bir tartışmaya kulak misafiri olduğu geceye kadar. Leydi Rosamund Davies, kendisinden bile kötü bir düzenbazla evlenmeye zorlanıyordur.

Rose, Bram’in skandallarla dolu geçmişini oldukça iyi bildiğinden, kendisine gösterdiği ani ilgiye şüpheyle yaklaşır. Üstelik bu adam, ailesinin hayatını mahvetmek üzere olan adamın da yakın arkadaşıdır! Aslında Rose’un aklında başka planlar vardır ve Bram Johns da bu iş için biçilmiş kaftandır; tabii onun sadece kendi çıkarlarını gözeten birisi olduğunu unutmadığı ve dokunuşlarının hiçbir şey ifade etmediğini aklından çıkarmadığı sürece. Peki Rose böyle bir adama tüm kalbiyle güvenebilecek midir? 

Üç kitaplık serinin son kitabı.Seri sıralaması

Bir Öpücükle Başladı Herşey
Hep Seni Bekledim
Aşk Seninle Güzel
içlerinde en çok bu son kitabı sevdiğimi söyleyebilirim.yine çerezlik kitaplardan.:)




Kitap Hakkında

Kitabın Adı : Aylardan Aşk
Yazar : Meral Kır
Türü : Aşk / Dram
Yayınevi : Müptela Yayınları

Gerçek olduğunu düşündüğünüz hayatınızdaki her şeyin kocaman bir yalandan ibaret olduğunu öğrenseydiniz, ne yapardınız?

Zengin Sancaktar Ailesi'nin en küçük çocuğu olan Tanem için hayat oldukça sıradandı. Arkadaşları ve ailesinin her zaman yanında olduğu Tanem'in tek gayesi işinde ilerlemekti, ta ki katılmak için gittiği, ama katılmadığı o toplantı sonrası geçirdiği trafik kazasına kadar...

İki yıl boyunca uyuyan Tanem uyandığında, hafızasını kaybetmiş ve yanında doktoru Yağız'ı bulmuştu. Ailesi ve geçmişine dair, özellikle bir şeyleri hatırlamak istemiyor, bir şeylerden kaçıyordu sanki. Yağız, uyutulduğu esnada kendisini zehirlemek isteyen esrarengiz kişiden de haberi olmayan Tanem'e hem yakınlık duyuyor hem de Tanem'in geçmişinde ne olduğunu ve onu kimin öldürmek istediğini bulmaya çalışıyordu.
Diğer taraftan Tanem'den uzak durmaya çabalıyor, adeta onunla savaşıyordu.

Acaba Yağız, Tanem'le ilgili gerçekleri öğrenebilecek miydi ve daha önemlisi Tanem'in aşkına karşı koyabilecek miydi?
genelde yabancı yazarları okuyorum son yıllarda.uzun zamandır ilk kez Türk yazar okudum.keyifli bir kurgusu vardı.kitap bölümler halinde değil ay ay ilerliyordu ve her ayın başında renkli resimleri oluşuda güzeldi,ara sıra sıkıldığım yerler olmadı değil ama genel anlamda beğendim:)



Anya Seton
Asi Elizabeth
Sonsuz Kitap

kurgu roman yazarlarından Anya Setonu ilk kez okudum..son derece titiz çalıştığı ve sıkı araştırma yaptığı söyleniyor.eğer tarihi roman seviyor ve özellikle ingiltere tarihini merak ediyorsanız tavsiye ederim.




Kitap Adı: Asla Arkana Bakma
Yazar Adı: Tess Gerritsen
Yayınevi: Martı Yayınları 
Sayfa Sayısı: 344
Hayat insanı yalanlara alıştırabilir ama ben içimdeki sesi dinleyip bu sahte dünyanın dışına çıkacağım…

O ses ısrarla ölmediğini söylüyordu; efsanevi pilot Wild Bill Maitland, yani babam, acımasızca hazırlanmış bir oyuna alet edilmiş olabilir miydi? Yaşanan trajedinin üzerinden yirmi yıl geçmesine rağmen gerçekleri gün yüzüne çıkarmalıydım; daha dün gibi hissettiğim hüznü dindirmemin tek yolu buydu. Ama izlerin peşine düştükçe birileri hunharca öldürülüyor, geçmişe doğru attığım her adımda biraz daha dibe çöküyordum. Tek başımaydım, güçsüzdüm ve etrafımda güvenebileceğim kimse yoktu; ta ki onunla karşılaşana kadar…

Romanları dünyada milyonlarca okuyucuya ulaşmış usta yazar Tess Gerritsen, alışık olduğumuz tarzının dışına çıkarak bizleri bambaşka bir yönüyle tanıştırıyor. İçine romantizm de serptiği macera yüklü kitabı Asla Arkana Bakma heyecan ve gerilimin sınırlarını zorluyor.
Asla Arkaya Bakma, yazarın kendi kalıplarının dışına çıkmaya çalıştığı bir ilk aslında. Neden derseniz bu bir tıbbi gerilim değil. İçine zıt kutupların çekimini içeren bir aşk, gizli örgütler, ajanlar ve bolca entrika karışmış bir macera romanı.ama diğer kitaplarına kıyasla çok tatmin edici bulduğumu söyleyemem.



Aşk Ölümden Uyanıştır
Yazarın Adı: Tess Gerritsen
Çevirmen: Bahar Yıldız Çelik
Sayfa Sayısı: 336
Baskı Yılı: 2013
Dili: Türkçe
Yayınevi: Martı Yayınları
Arka Kapak:
O, sadece gerçeği istiyordu.... katil ise onu yok etmeyi....
Önce hayatını birleştireceği insan tarafından düğün günü terk edildi, ardından henüz yaşadığı şoku atlatamamışken büyük bir gürültüyle gerçekleşen patlamadan kıl payı kurtuldu. Peki Ninanın başına gelen bütün bu olaylar bir tesadüf müydü? Yoksa bunların arkasında kimsenin bilmediği acımasız sırlar mı vardı?
Tecrübeli dedektif Sam Navarro tam da bu gerçeği bulmalıdır, hem de hiç vakit kaybetmeden. Nina ve Sam olayların peşine düştüğünde karabasan gibi üzerlerine çöken, son derece keskin bir zekâya sahip, tehlikeli ve gözü dönmüş bir ruh hastasıyla yüzleşmek zorunda kalacaktır...
"Tess Gerritsenin ustalığına yakışan bir gerilim."
Harlan Coben
"Tess Gerritsen sizi heyecanına zor dayanacağınız bir girdabın içine sürüklüyor."
San Jose Mercury News
"Tess Gerritsen bu kitabında aksiyon, macera ve güçlü bir
romantizmi bir arada sunuyor."
RT Book Reviews
"Tek kelimeyle hayranlık uyandırıcı... Gerritsen, inandırıcı karakterlerin yer aldığı, sağlam bir kurgudan oluşan bu kitapla hayranlarının beklentisini hayli hayli karşılıyor."
Los Angeles Times
"Tess Gerritsen bu romanıyla polisiye-gerilim türünde
zirveyi kimseye bırakmamakta kararlı olduğunu gösteriyor."
USA Today
 poisiye,aşk ve gerilim karşımı keyifli bir kitaptı,her ne kadar rizzoli-isles gerilimini bulamasam da tavsiye edebilirim :)



Çevirmen:
Zeynep Seymen
Yayın Tarihi
2007-01-10
Orjinal Adı
Equinox
Baskı Sayısı
1. Baskı
Dil
TÜRKÇE
Sayfa Sayısı
244
KİTABIN KONUSU
Yer Oxford, İngiltere... Yıl 2006... Boğazı kesilerek vahşice öldürülmüş bir kadın bulunuyor. Kalbi sökülmüş ve yerine tarihi altın bir para bırakılmıştır. 24 saat sonra başka bir kadın cesedi bulunur. İki olay fazlasıyla birbirine benzemektedir, ancak ikinci kadının kalbi yerine beyni alınmış ve kafatasının içine gümüş bir para bırakılmıştır. Tüm bunların anlamı ne? Bir tür ayini çağrıştıran bu korkunç cinayetler devam edecek mi?
polisiye gerilim severlere tavsiye ederim.beğenerek bir solukta okuduğum kitaplardan..



Şeytanı Uyandırma
John VERDON
Koridor Yayıncılık
538 sayfa 
Arka Kapak
Asla o karanlık odaya girme.
Sabaha çıkmak istiyorsan şeytanı uyandırma.
Hiçbir cinayet kusursuz değildir. Özellikle Dahi Dedektif Dave Gurney bir olaya müdahil olup hiç kimsenin göremediği detayları ortaya çıkardığında, çıkışı olmadığı düşünülen labirentin çıkışını ustalıkla bulduğunda...
Gurney, bir seri katil üzerine belgesel hazırlayan genç bir kıza danışmanlık yapmayı kabul eder. On yıl önce yaşanan bu olaylarda kurbanların hepsi keskin bir nişancı tarafından zifiri karanlıkta, pahalı Mercedes arabalarını kullanırken, aynı açıdan ve noktadan kusursuz biçimde vurulmuş ve bedenlerinin yanına birer oyuncak hayvan bırakılmıştır. Asla aydınlatılamayan bu cinayetlerin üstüne bir perde çekilmiştir ve kimse bu perdeyi kaldırabilecek kadar cesaretli değildir. Tek bir kişi dışında.
Gurneyin, kimseye izini belli etmeyecek kadar dahiyane bir plan yapmış olan bu caniyle oynayabileceği tek bir oyun vardır. Ölüm oyunu: Kendini hedef göster, o sana gelsin.
"Zeki bir adamı karmaşık bulmacalar çözerken izlemek müthiş bir keyif. Gurney işte bu yönüyle farkını ortaya koyuyor."
New York Times
"Her sayfada artan gerilimle, bir psikopatın iç dünyasının derinliklerine ineceksiniz."
Publishers Weekly
"Şaşırtıcı bir son ve tam bir şaheser. Tırnaklarınızı kemirtecek kadar heyecan verici."
New York Journal of Books
dedektif gurney karakterini sevdim ben.o yüzden keyiflede okudum.sadece akıl almaz ,incelikle planlar yapan katilin bu şekilde yakalanması kafamı karıştırdı :)



Adam Nevıll
Daire 16
Pegasus Yayınları
roman
Amerikadan İngiltereye ;teyzesiznden miras kalan ve lüks bir semtte bulunan daireyi satmak için gelen bir genç kızın başından geçenleri anlatıyor roman.Ancak genç kızın bilmediği şeyler vardır.apartmanda bir sıkışmışlık vardır ve orada yaşayanlar 1 km öteye bile gidemezler.tüm bunları ölen teyzesinin günlüklerinden öğrenen genç kız nedenini araştırmaya başlayınca olanlar olur...
sadece sonun çok beğenmedim.bölümlerdeki tüm uzatmalara rağmen sonu çala kalem yazılmış gibiydi.kurgudaki dehşet gözümde sürekli canlandığından zaman zaman tırsmadım desem yalan olur :)


Küçük Gelin 
Yazar:Zoe Ferraris
Pegasus Yayıncılık
Bir kadının kalbinin derinliklerini kim bilebilir ki?Cidde'nin varlıklı ailelerinin arasında, Filistin doğumlu Nayır bir yabancıdır. Ancak zengin bir Suudi ailesinin on altı yaşındaki kızları Nuf eş Şravi evlenmeden hemen önce kaybolunca, Şravi ailesi onu geri getirmesi için Nayır'a güvenir.Günler sonra Nuf'un hırpalanmış vücudu çölde kuru bir dere yatağında bulunur, fakat Nayır'ın görevi sona ermez. Kendini Nuf'un şüpheli ölümünün gizemini çözmek zorunda hisseder. Nayır'ın araştırmaları onu, alışık olduğu çölün uçsuz bucaksız kum tepelerinden ve yıldızlarla dolu gökyüzünden çok uzağa, Cidde'ye götürür. Dindar, dünyadan elini eteğini çekmiş Nayır için bir diğer zorluk araştırmalarını güzel adli tıp görevlisi Katya Hicazi'yle birlikte yapmak zorunda olmasıdır."Küçük Gelin'de işlenen gizem, kitabı bir solukta okutuyor ve kitap bittikten sonra karakterleri uzun bir süre akıldan çıkmıyor. Katya ile Nayır'ın alışılmamış ortaklığı kıvılcımlar fışkırtsa da uzlaşmanın erdemlerini savunuyor. Küçük Gelin ilginç ve çok insani bir kitap."-Anita Amirrezvani-"Bu kitabı sıradan bir dedektif romanından ayıran tarafı üslubunun göz kamaştırıcılığı." -The San Francisco Chronicle-"Küçük Gelin, Zoe Ferraris'in sürükleyici ilk romanı. Yazar Suudi Arabistan kültürünü örten peçeyi kaldırırken heyecan verici bir cinayetin gizemini aydınlatıyor." -The Oregonian-"Zoë Ferraris'in romanı Suudi Arabistan'daki zenginlerin baskı altındaki özel yaşamlarının üzerindeki örtüyü kaldırıyor; sıklıkla alay edilen bir kültürün günlük yaşamına ve büyük bir gizeme benzersiz bir şekilde ışık tutuyor." -Matt Beynon Rees-"Küçük Gelin benim en sevdiğim gizem türü: Alışılmadık bir detektif bilinmeyen bir dünyada bize rehberlik yapıyor. Ferraris karmaşık, örtülü, gizem ve entrikalarla dolu bir toplumda çözülmemiş bir cinayet kurguluyor." -David Ebershoff-"Bu romanın dikkat çekici tarafı, büyük ölçüde örtüler altında olan bir kültürde geçiyor olması... Konusu çok iyi kurgulanmış. Ancak hayal kırıklığı içinde olsalar da toplumun kısıtlamalarına karşı çıkmayan Nayır ile Katya'nın bireysel yolculukları romanı büyük bir insani drama dönüştürüyor."-Entertainment Weekly-
kitap güzeldi.başlangıçta sıkılacağımı düşünürken giderek kurgu beni içine aldı.arapların islamiyeti yaşama biçimleri hala bana aykırı geliyor.


Harold Fry'ın Beklenmedik Yolculuğu
Rachel Joyce Joyce
Pegasus / Roman Dizisi

Bazen kendinizi bulmak için bir milyon adım atmanız gerekir bazense hayatınızı kökten değiştirmek için tek bir kişiyle karşılaşmanız yeterli olur.
Aslında Harold Fry sadece posta kutusuna kadar gidecekti, ama yürümeye devam etti. 87 gün ve 1000 kilometre boyunca.
Karısı için.
Oğlu için.
Arkadaşı için.
Kendisi için.
Ve hepimiz için.
"Yoldayım. Dayanman gerek. Seni kurtaracağım, göreceksin. Yürüyeceğim ve sen yaşayacaksın."
"Harikulade! Ayağı her su topladığında, kaslarına giren her krampta nefesimi tuttum ve sayfaları çevirerek imkânsız yolculuğunda ona yardım ettiğimi hissettim."
-Helen Simonson, yazar-
"Harold Fry karakteri ve bu roman o kadar etkileyici ki siz de yollara düşmek isteyeceksiniz."
-hr-info Radio-
"İnsanı hayata bağlayacak kadar güzel. Eğlenceli ve keyifli."
-Women & Home-
"İnsan ilişkileri ve kendini bulmakla ilgili bu hikâye okurlara gerçek bir hediye."
-Oberhessischen Presse-
"Hüzün, umut ve elbette sevgiyle dolu harika bir kitap. Çok etkileyici."
-Esther Freud-
"Harold'ın içsel yolculuğu kalbinize dokunacak ve uzun süre sizinle kalacak." -
Zuhause Wohnen-
"İnsan ilişkileri ve kendini bulmakla ilgili bu hikâye okurlara gerçek bir hediye."
-Oberhessischen Presse-
"Hayat ve sevginin gücüne dair büyüleyici bir hikâye."
-kulturtipp-
"Olağanüstü… Önerebileceğim daha iyi bir kitap düşünemiyorum. Ve acele etmeden, sindire sindire okuyun, tıpkı Harold'ın yapacağı gibi."
-USA Today-
"Aynı anda hem ağlatan hem güldüren duygusal ve süprizlerle dolu bir kitap. "
-Buchjournal-
(Tanıtım Bülteninden)
sıcacık okurken kendi içinizdede yolculuğa çıkabileceğiniz bir kitap.



Korku
Thierry Serfaty
Pegasus Yayıncılık
Basım Tarihi: 2012-6
536 Sayfa

Herkesin bir korkusu vardır. Seninki ne? Biri kendini yırtıcı hayvanların önüne attı. Diğeri boşlukla yüzleşmek için yüksek bir binanın tepesine çıktı. Bir başkası emniyet kemerini takmadı ve arabasını son hızla sürdü. Hepsi de ölüme korkusuzca yürüdü ve gözlerinde zafer dolu bir bakış vardı. Sanki sonunda özgür olabilmişlerdi. Komiser Erick Flamand bu gizemli ölümlerin sorumlusunu bulup bu katliama bir son vermeli. Ama önce, kendi korkusuyla yüzleşmeli... 12'den fazla dile çevrilen KORKU insani duyguların karanlık derinliklerine ustalıkla inen bir gerilim. "Gerilim garanti" Carrefour Savoirs "Bir Fransız, Amerikalıları uzmanlık alanlarında yenerse!.. Hayran bırakan, benzersiz bir üslup. Serfaty'nin kitaplarının orijinalliğine yaklaşan çok az gerilim romanı var." LCI "Thierry Serfaty duygularımızla ustalıkla oynuyor." Coolture "Okurları saplantılarının uyandırdığı korkularla yüzleştirme sanatı olan psikolojik gerilim türünde Serfaty'den beceriklisi yok." Nouvel Obs.com "Serfaty psikolojik gerilim romanlarının en büyük ustası." France Dimanche "Thierry Serfaty'nin yeteneklerinin sınırı yok." Le Figaro
uslup konusunda sıkıntılı olduğunu  düşünsemde kurguya hayran kaldım.bir solukta okuyacaksınız.




Sona Kalan
Yazar: Tess Gerritsen
Yayınevi: Martı
Sayfa: 477
Herkesin yarası vardır, ama bazılarınınki daha belirgindir…
Bambaşka hayatlara ait Claire, Will ve Teddy adında üç masum çocuğun yolları bir anda, hiç beklenmedik bir trajediyle kesişir. Önce aileleri, ardından koruyucu aileleri katledilen bu çocuklar için artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Peki, onları bir araya getiren bu sarsıcı olaylar bir rastlantı mı yoksa birbirleriyle bağlantılı gerçeklerin önemli bir halkası mıdır?

Jane Rizzoli ile Maura Isles, katledilen ailelerle ilgili araştırmalarını derinleştirdikçe uzayan sır perdesini aralayabilecek, bu çocukları bekleyen korkunç kaderi değiştirebilecekler midir?

Gerritsen her zamanki gibi mükemmel karakterler ve gizemli kurgular yaratmadaki ustalığını konuşturmuş.
-The Washington Post-

"Rizzoli'nin, günümüzde yazılmış en iyi dedektif karakterlerinden biri olduğu bir kez daha anlaşılıyor."
-Fresh Fiction-
 serinin 10.kitabı.ben bayılıyorum bu seriye.kesinlikle tavsiye ederim.




Ayın Karanlık Yüzü - John Sandford
Nemesis Yayıncılık
Roman
Karanlık, intikam isteyen bir bakıştan sızar,
Her şeyi siyaha boyar.
Kapılarını kapatarak kurtulamazsın!

Bir devrin bütün hesapları görülüyor gibiydi. Küçük kasabada vahşi cinayetlere kurban gidenlerin hepsi 70 yaşını geçmişti. Hepsinin gözleri, adeta geçmişte gördükleri şeyleri saklamalarının bedeli ödetilirmişçesine, iki kurşunla cezalandırılıyordu. Bir şey vardı bu cinayetlerde. Bir matematiği vardı bu ölümlerin. Uzun yıllar önce yaşanan bir olayın intikamı, o olaya karışmış herkesten alınıyor gibiydi.
Ama kim? Kim yapıyordu bunu?

Virgil Flowers, kasabada işlenen bu cinayetleri çözmek için çalışırken, geçmişte orada yaşanan her şeyi öğrenecekti. Katili bulmasını sağlayacak bu bilgiler onu da geçmişin bir parçası haline getirirken, bugünün kurbanı olmaktan koruyabilecek miydi?

"Daha iyisi zor bulunur."
Daily Telegraph



Onlar - Adam Blake
Can Yyayınları
Kitabın Tanıtımından:
"Sır" yalnızca ona verildi. Ademoğlu asla bilmeyecek...

Arizona çöllerinde, nedeni hiçbir şekilde anlaşılamayan korkunç bir uçak kazası.
Londra'da, arka arkaya kazaya kurban giden bir grup tarihçi.
On üç yıl önce, üç çocuğuyla birlikte sırra kadem basan bir kadın...
İncillerden biri olduğu varsayılan bir elyazması, tarihöncesinden bir kavime ait bir hançer ve olay yerinde görülseler de, kimlikleri, nereden geldikleri bir türlü tespit edilemeyen insanlar...
Onlar... ayak izlerini kumla örtüyor.
Ve sadece gerektiği zaman saklandıkları yerden çıkıyorlar.
Sırrı öğrenenleri öldürmek için...
Sır, yalnızca onlara verildi,
Âdemoğlu asla bilmeyecek.
Zamanı gelinceye dek...

X-men ve Fantastic Four gibi kült çizgi romanların başyazarı, bu kez Adam Blake takma adıyla okurların karşısına çıkıyor.

İsa'nın ölümüyle ilgili bildiğiniz her şey...
bir yalan!
bu yazarı ilk kez okudum.zaten takma isim kullanmış ve hakkında burada yazan dışında bilgi edinemedim.belkide hiristiyanlıkla ilgili yazdığı konular yüzünden tepki almamak için böyle yapmıştır.dili çok akıcı gelmesede kurgu güzeldi.sadece hiristiyanlıkla ilgili bazı kısımlarda sıkıldığımı itiraf etmeliyim.


Son Tanık - Glenn Meade
Çevirmen: Ali Cevat AKKOYUNLU
Kırmızı Kedi Yayınları
Kasım 2014, 1. Baskı
Orijinal İlk Basım: 2014
436 Sayfa
Kitabın Tanıtımından: 
   Yugoslavya parçalanmakta, dünyanın Nazilerden sonra verdiği bütün sözlere rağmen Avrupa’nın göbeğinde bir başka soykırım yaşanmaktadır. Koalisyon kuvvetleri, Saraybosna’nın eteklerinde bulunan Omarska Kampı’ndaki katliamdan sağ kurtulmayı başarmış, ancak yaşadığı derin travma yüzünden konuşmaktan bile aciz küçük bir kız bulur. New York’lu bir hukukçu olan Carla Lane’in, yıllar önce Yugoslavya’da yaşanan “etnik temizlik”le ilgili pek az bilgisi vardır. Genç kadın, hamiledir ve müzisyen kocasıyla ideal bir hayat sürmektedir. Ancak kocasının gizemli bir suikastta öldürülmesiyle, Carla’nın zihnini bir süredir meşgul eden garip görüntüler şiddetlenir. Bunların izini süren genç kadın, çocukluğunda ağır bir psikolojik tedavi gördüğünü ve psikiyatristinin ona annesinin günlüğünü vermesiyle, ailesinin 20 yıl önce Bosna’daki bir ölüm kampında, büyük bir vahşetin kurbanları olduğunu öğrenir. Carla’yı zorlu bir sınav beklemektedir. Gerçek kimliklerini saklamak ve kurdukları suç imparatorluğunu muhafaza etmek adına kanlı geçmişlerinden geriye kalan son tanığı da susturmaya kararlı olan suçluları bulmalıdır. 
 utanarak ağlayarak öfkelenerek okuduğum ve kesinlikle tavsiye edeceğim bir kitap.çok uzak değil yakın geçmişte tüm dünyanın gözleri önünde işlenmiş insanlık katliamı!

15 yorum:

  1. Kitap okumak çok güzel ama vakit bulamıyorum. Ilk kitabın kapağına da bayıldım. Huzur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın zaman konusunda elimden gelse daha fazla zaman ayırsam keşke :)

      Sil
  2. Pegasus'tan yazın Millennium'un 4.sü çıkacak! Okudunuz mu seriyi? :) :)

    Yakında benim kitabımı da okursunuz umarım... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. okumadım mertcim ama not aldım.ve yeni kitabın çıkınca ilk işim almak ve okumak :)

      Sil
  3. Hiçbirini okumadım bunların. Okuma şenliği listesi hazırlarken bazılarını ekleyebilirim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şenliğe katılmayı çok istiyorum ama düzensiz gittiğimden vazgeçiyorum sonra.bazılarını seveceğini düşünüyorum:)

      Sil
  4. küçük gelin'i çok merak ettim. konusu ilgimi çekti. Adam Blake'in Onlar'ı okumuştum. konusu güzeldi ama işlenişi yetersizdi. paylaşımınıza teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. onlar konusunda haklısın ama yinede idare ederdi sanırım:)

      Sil
  5. Seytani uyandirmayi ikinci defa okuyorum cunku sucluyu yakalama sekli cok karisik geldi bana. Sanki kopukluklar var biryerlerde. Bir onceki peterpan olmeli kiyabindada ayni seyi hissettim. (Bu arada John Verdon'un butun kitaplarini okudum sanirim:))
    Tess Gerritsen' masumiyetin icin savas'i okudum, guzeldiii:) Bende cok kitap okurum ama senin kutuphane benimkinden zengin, bir ara dalsammi senin ktaplara acaba????

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bak o kısımda benimde kafam karışmıştı hatta sanki o kısım biraz hızlıca halledilmiş gibi.peter pan daha heyecanlıydı ama son kısmında yine bir tezcanlılık vardı evet:)tessin tüm kitaplarını tavsiye ediyorum ben çok keyif alıyorum:)

      Sil
  6. ooo çok güzel, elizabethi çok merak ettim. tarihi konuları daha çok seviyorum ben araştırmaya dayalı olunca da tadına doyamıyorum. Bu güzel paylaşımın için kocamaaaan teşekkürler canıııım <3<3<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tarih seviyorsan tavsiye ederim:)ve rica ederim.sevgiler başkanım:)

      Sil
  7. ekinoks u iki defa aldım kütüphaneden, ebrum da ben de çok merak ettik. bir türlü okuyamadık. hep geri verdim. ben okuyamayınca kızçem de okuyamadı. bu tip kitapları çok sevmesine rağmen ,önce ya eşim ya da ben okuyarak yaşına uygunsa okutuyoruz. o da bize çook kızıyor doğrusu. güzel diyorsun tekrar alayım o zaman. iyi okumalar. bu arada okuma hızına hayranım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kızın için uygun olduğunu çok düşünmüyorum özlemciğim.daha ileride sanırım.sonuçta cinayet şiddet kan vs var.tarihi yanına ağır basıyor.teşekkür ederim.

      Sil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)