12 Nisan 2015 Pazar

Kitap ayraçları (lastikli)

"Kitaplar her biri eşsiz, birer seyyar tılsımdır. (Stephen King)"
okumak kadar güzel bir eylem var mı?  :) belki de o yüzden ayraç yapmayı bu kadar seviyorum.çünkü ayraç deyince kitaplar geliyor aklımıza ve belkide salt ayraçlara takılıp kitap okumaya teşvik olacaklar olabilir:)) ha ha ne teori ama .evime gelen misafirlere ayraç vermeden göndermem her zaman elimde yedek vardır:) ve tabiki kitaplarımı da paylaşıyorum.dostlarımla ailemle ve öğrencilerimle.yeterki okusun insanlar.okumayı sevmeyen insanlar olabiliyor ama şöyle düşünüyorum belki yanlış bir seçimle başlamışlardır okumaya ve bu durum onları okumaktan soğutmuştur.sizin yüreğinize dokunacak,size hitap edecek ve sizi alıp götürecek mutlaka bir kitap yazılmıştır.ne dersiniz?
ve bunlarda yine hem değerlendirme çabası ve ayraç yapma isteği ile yaptıklarım.yakma çiçek,örgü çiçek ve sevgili demetin yolladığı  güzelliklerden yaptım.lastiklerde biraz kullanıp artık takamadığım saç bantları :)))






14 yorum:

  1. çok güzel, çok şirin , çok zevkli.. elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Kitap okumayı sevmeyeni bile kitap kurdu eder bu ayraçlar.. Çok ciciler eline sağlık Canımcım.. :)

    YanıtlaSil
  3. Çok ciciler. Stephen king hayraniyimdir Abimden dolayi birçok kitabını ve uyarlanan filmlerini izledim. En sevdiğim hayvan mezarlığıydı

    YanıtlaSil
  4. Ellerine sağlık lastikler şimdi çok daha mutlu:)) harika görünüyorlar.

    YanıtlaSil
  5. hepsi ayrı güzel olmuş eline sağlık...face de gördüğüm uğurböcüklü taşlara da ayrı bir bayıldım eline sağğlık...

    YanıtlaSil
  6. bu orijinal fikirlerinle hobi dünyasına ne güzel katkıların var inşallah kitap okumaya teşvik etme amacına da ulaşır bu cici kitap ayraçların, hayranlıkla takip ediyorum.çok güzeller eline sağlık....

    YanıtlaSil
  7. Kitap okumayı ben ve kızım çok severiz,öyleki kızım kütüphaneye üyedir,2 hafta bir kitap alır ,okur..Kendine arşiv yapmak için parayla alıp okuduklarını saymıyorum Dolunay'cım..Bence en güzel terapi,senin ayraçlarınla dahada güzel olur..Ellerine sağlık yine çok güzeller:)

    YanıtlaSil
  8. Ayraçlara bayılırım! Koleksiyonum var... Görmüş müydünüz efenim: http://kafadergi.blogspot.com.tr/2013/08/ayraclar-da-insan.html :)

    Saç tokası gibiler :)

    Hey! Facebook bende de var! facebook.com/ofluoglumert

    reklam gibi bir yorum oldu belki biraz

    biraz ;)

    YanıtlaSil
  9. kitap okumaktan soğutmak dedin ya benim küçük kızçeme de tam öyle oldu. okul öncesi okuma bilmediği halde çok seviyordu kitap , dergi elinden düşmeyen kızım, sağ olsun ilk okul öğretmenimiz çok iyiydi ama ilk okul ikinci sınıftan başlayarak her hafta ağır kitaplar (tarih kitapları )gibi okutup okutup ağır ağır sorularla kitap sınavı yapınca tamam artık dedim ben bundan sonra kızıma kitap sevdirmek şöyle dursun hikaye bile okuyamam. şu aralar türkçe öğretmenimiz uygun kitaplar veriyor. şimdilik zorunlu da olsa şükür ki severek okuyor.
    ayraçlar harika. yaz tatili çalışmaları için seçeyim bir kaç model. ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  10. bence teori harika...ayraçlar harika olmuş,bayıldım, ellerine sağlık,ben de misafirliğe mi gelsem acaba :)

    YanıtlaSil
  11. Kitap etkinliğinin duyurusunu yaparken aynısını söylemiştim. Okuldaki öğretmenler çok hatalı davranıyor bu konuda. Kendilerinin bile bazen okumadıkları klasikleri zamansızca dayatınca sevilmiyor haliyle. Oysa ilgisine, düzeyine iyi bakılmalı.

    Ayraçlara gelince kitapları fazla sıkıp çıkardığında görünümü bozmaları yada yırtma tehlikesi biraz sıkıntılı gözüktü gözüme. Ama görünüm olarak çok güzel olmuşlar. İşçilik falan güzel, elinize sağlık

    YanıtlaSil
  12. Harika bir fikir Alanayım ve sonuç muhteşem olmuş her birini ayrı ayrı çok sevdim. Ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  13. Süperr bunlar Dolunay'cım bayıldım. Kitap okumak evet başlarda zor gelir ama sonrası yemek içmek nefes almak gibi oluyor.Bir ara bende soğumuştum malesef yanlış ve zoraki kitap okutmaların böylesi yan etkileri oluyor :( öperim kocaman

    YanıtlaSil
  14. Süpersiniz maşallah size ya:):)Bloğunuzda ne kadar orjinal şeyler var böyle:):)http://hobidelisii.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)