21 Ekim 2014 Salı

Peçete Dekopajı ile Duvar Süsü (bir de şikayet faslı :))

alanaydan dünyaya sesim geliyor mu? :)) hastalıktan galiba başka bir boyuta geçtiğimi düşünüyorum.o yüzden seslenme gereği hissettim.bu alçak virüs beni benden beni sizden aldı birde okulumdan.şükür hayattayım neyseki :)) 
dün ilk kez hastalanmış gibiydim.sabah endoskopiye girdikten sonra birde aile hekimime gittim.hocanım enfeksiyon var deyip bir kutu daha antibiyotiği yazdı ama asıl dinlenmediğinizden kolay iyileşemiyorsunuz diyerekten 3 gün rapor verdi.oysa asıl geçen hafta vermişti de ben gerek yok demiştim.zira müdür yardımcılarımız sürekli aman rapor almayın idare edin ıhlamur için diyerek geziyorlar :)) ha ha ıhlamur zaten bir numara o yüzden iyileştik ki.dün yakın arkadaşlarımdan biride çok hastaydı zaten aynı dönemde aldık bu salak mikrobu ve oda hala iyileşemedi ki benden çook genç.dün onunda sesi tamamen gitmiş.müdür yardımcımızın önerisi:hocanım konuşma tahtaya yaza yaza ders anlat aman idare et nolacak :) daha fazla bi yorum yazmıycam artıkın :)))
ama tüm bunlara rağmen en güzel şey anneciğimin 3 aylık kontrolunü başarıyla geçtik.o 3 hain kitle sessiz sedasız kardeş kardeş akciğerlerinde duruyor ama ilerleme yok .bir üç ay daha rahatız yani.
eskiden  bloğumda yaptığım çalışmalarla ilgili küçük araştırmalar ekler daha umut dolu yazılar yazardım -sanki-şimdi zannediyorum ağlama duvarı gibi kullanmaya başladım.bir yanım burası sana ait ve senin güncen, sayfan istediğin gibi yaz derken diğer yanım :sen öğretmensin bir misyonun olmalı,yazdığına anlattığına dikkat et,sayfana gelen her ziyaretçiye bir katkın olsun iyi vakit geçirsin eğlensin öğrensin falan gibi şeyler söylüyor.bir yanım ise hepsini anlamsız buluyor .bu yıl bu gidip gelmeyi çok yaşıyorum.sizde böyle hisseden var mı ki? yoksa depresyonamı girdim bilmeden :))
resimlerde görünen duvar süsüne gelecek olursak yaz dönemi aldığım ahşaplardan.boyadım önce içine peçete dekopajı çalıştım .dekopaj yaparken asmak için açılan deliğe dikkat etmediğimden bittiğinde asınca yan duracağını farkettim :)) sonra kendimce çözüm buldum.son fotoğrafta.asacak aparatı olmayan objeler için fikir olabilir.
ben gidip uyuyayım en iyisi :)) blogları dolaşıp neler yaptınız neler paylaştınız bakayım dedim ama   pert olmuş durumdayım  yarına inşallah.en güzel günler ve geceler sizlerin olsun efendim. :)





58 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar verir inşallah. ..
    yaptığın çalışma ise yine herzamanki gibi harika

    YanıtlaSil
  2. Annenin tahilillerinin iyi çıkmasına sevindim Alanay.işte bir yandan iyi haberler diğer yandan başka sıkıntılar. Devlette çalışan kimsenin rahat olduğunu zannetmiyorum, bizim buralarda da haksız atamalar, işlerin hep belli kişilere yıkılması neler neler. Sıkılmamaya çalışıyorum ama ben de de bir depresyon halleri var, umarım çabuk atlatırız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahh sevgili Nazan bilmezmiyim o HAKSIZ durumları.cinlerim tepeme çıkıyor.
      güzel dilek ve yorumun için teşekkür ediyorum.sevgi ve selamlar...

      Sil
  3. Yaklasik 9 senedir yani bu kuzey kutbuna geldikten sonra griple tamamen ayrildik, hatta ozledim sanki keratayi. Soyle bi hasta olsam, sesim kisilsa, kaynayan ihlamur kokusu odayi doldursa, bol acili ve eksili bir un corbasi olsa.... Ohhh miss :)) Tamam tamam sustum:)
    Hisssttttt ne demek depresyon, anlasildi senin temizlik yapma zamanin gelmis, kalk su evi dip kose temizle, birseyin kalmaz ( Annemin meshur, depresyondan cikarma taktigi)
    Bak yine ogretici egitici olmus yazin:
    Olsende okula gelmelisin ( sorumluluk)
    Yazarakta ders anlatilabilir ( iletisim)
    Annenin doktor kontrollerinde yaninda bulunma (hayirli evlat)
    birbirinden bagimsiz gidip gelmelerle teshis koymaya calisma (deneme-yanilma)
    diyerek bu liste uzayabilir. Yani ders alinacak cok sey yazinizda hocaaammmm:))
    Yaa bu arada o obje biraz egrimi duruyor:)) tamam saka yaptim sakaaaa:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))))))))))))))
      delisin sen azıcık ama iyiki öylesin.
      valla hastalık falan dinlemeyip temizlik yaptım çünkü annecim geldiğinden hijyen yapmalıydım :)
      tespitlerinede hayran kaldım ben bile bilmiyormuşum yazdıklarımı :))))
      ve en son tespit doğru cidden azıcık eğri :))
      çok teşekkür ederim canımcım kocamanaan öpüyorum seeni

      Sil
  4. Çok çok geçmiş olsun ablacım. Ah o yöneticilerin "idare edin" kafası.... Biz sizi idare ede ede... Neyse...
    Umuyorum en kısa sürede düzelir ve blogunda yeni yeni cicilerini paylaşırsın bizlerle.
    Ha, bu arada instagram çıktı mertlik bozuldu dimi, herkes instagramda bu ara. Blogu çok daha önemli buluyorum ben aslında, instagramda yazıyorsun, paylaşıyorsun ama unutulup gidiyor, o kadar hızlı akıyor ki orada herşey.
    Blog bambaşka, yazdıkların kalıyor, ,istediğin zaman dönüyorsun, aradığını kolayca buluyorsun, hele blog yazarıysan bambaşka bir keyif :)
    En kısa sürede görüşmek ümidiyle, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazmışsın ya idare ede ede...gerisini anladım ben :)
      teşekkür ederim ilknurcum .inşallah..
      bende bloğu çok önemli ve özel buluyorum hepsi bir yana blog bir yana..
      inşallah görüşeceğiz ilknurcum emanetleri almaya da geleceğim :)

      Sil
    2. Bekliyorum abla, ne zaman istersen :)

      Sil
  5. döverim o pis mikrobu defolup gitsin bidahada gelmesin kızacam ona hıııııı!!!(parmağımıda salladım) bende hep özel sektörde olur böyle şeyler sanıyordum devlettede varmış (kpssden başarılı olamayıp atanamayan sevilin züürt tesellisi) dinlen lütfen.Anneciğine çok sevindim yaptığın ciciyide hiç sevmedim(kıskançlıktan çatlayan sevil) hiç güzel değil çünkü çokkk güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. döv onu ne olursun döv döv :)))
      canımsın va,cansın..
      maalesef sevilim devlet-özel faretmiyor tam bir kokuşmuşluk gırla gidiyor amaa işini dört dörtlük yapıp parasını helalinden yiyen herkesi tenzi ediyorum.
      o cicler sana kurban oldun :))

      Sil
  6. Günaydınnn:) üç gün rapor çok iyi olmuş bol bol dinlen bencede geröekten de bu mikrobun tek düşmanı dinlenmek:) bazen ayakta atlatırız geçer gider sanıyoruz ama biz kendimizi yordukça o bünyede daha da kuvvetleniyo galiba... pana çok güzel olmuş ellerine sağlık...sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla 3 günüm bitti bile öznurum ama dinlenme faslı pek olmadı olsun bunada şükür biraz daha iyiyim ya :)
      teşekkür ediyor kocaman öpüyorum seni.

      Sil
  7. Çok geçmiş olsun Dolunay'cım,gribin en iyi ilacı dinlenmek ve çalışanlar için bu oldukça zor malesef:( Duvar süsüne ise bayıldım şahane olmuş tek kelimeyle ellerine sağlık:Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın bağnucum :( çok teşekkür ediyorum .sevgiler bendeeen :)

      Sil
  8. İnşallah hastalığın gçer bir an önce.Tipik idare işte.Aman hasta olmayın.Biz çok mutlu oluyoruz anki hasta olunca.
    Annenin tedavisinin iyi gitmesine sevindim.Rabbim şifalar versin.
    Çok hoş bir çalışma olmuş Dolunay abla.İnsan dikkat etmiyo bazen nerde ne var.Çözümün güzel:)ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dimi yani.sanki hasta olmak bir tercihmiş gibi :)
      çok teşekkür ederim feyzacığım hem güzel yorumun hem duaların için.çok öpüyorum.

      Sil
  9. Renkler ne güzel olmuş :) ben de hastayım Dolunay :( iğrenç bi şey bu hastalık. Kafamın yerinde kocaman bir kova taşıyor gibiyim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oyy kıyamam sana:(( o kadar iyi anlıyorum ki!o kovayla 13 gündür yaşıyorum :)

      Sil
  10. güzel haberlerin ve şahane günlerin olsun,
    doğrusu ben de kendimi zorluyorum tempoyu düşürmemek için
    umarım senin ki de benim ki de geçer
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah sevgili havva.çok teşekkür ederim.
      sevgiler benden..

      Sil
  11. önce anneciğine çook geçmiş olsun. uyusun hep orada o 3 yaramaz. sonra ne diyelim giribin gelip gitmek bilmemesi mi, geldiği zaman gitmesi için istirahata müsaade edilmemesi mi ? halden anlaşılamaması mı ?
    duvar süsü harika. rengi, kurdelesi, deseni...
    bu arada endoskopi sonucu iyidir inşeAllah.
    çok çok sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah özlemciğim.sen en güzelini demiş içten duygularını yazmışsın zaten özlemciğim.çok teşekkür ederim.endoskopi patolojiye gitti daha belli değil.

      Sil
  12. Geçmiş olsuna gelmiştim ,muhteşem bir güzellikle karşılaştım :) Acil şifalar diliyorum ,bu hastalık dinlenmeyince geçmiyor ki:)

    Duvar süsü çok çok güzel ,emeklerine sağlık ,bayıldım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim nuraycım hem dileğin hem beğenin için :)

      Sil
  13. Sevgili Annenin durumu ve iyiliği beni de mutlu etti, o bahsettiğin şey oluyor zaman zaman bende de. Ama onun ötesinde mesleğiniz; öğretmenlik mesleğiniz inanılmaz meşakkat istiyor, kutsal bir meslek derken boşa denilmiyor, insan yaşarken üstlendiği pek çok görev nedeniyle zaman zaman farklı hisler ve ruh hallerinde oluyor, bildiğim kadarıyla depresyon yukarıda bahsi geçen hallerin süreklilik arzetmesi ve kişinin yaşamdaki hiçbirşeyden tat almaması hali, Allah korusun. Gayet iyisin bence;) bunca güzel iş çıkartıyorsun, bence tüm yaşananlar dönem dönem hepimizde olabilen haller;)) Ben de zaman zaman sadece yazınsal bir blog açsam da yaşananları oradan mı paylaşsam diyorum, oluyor öyle şeyler.. Bu arada eline sağlık, son çalışma da gayet güzel olmuş canım, çerçevenin dekopajı için kullanılan desen de çerçeve rengi de ayrı güzel nasıl tatlı bir yeşil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iyiyim değil mi :)) teşekkür ederim.hobilerim varken sanırım depresyon ancak kıyısına yaklaşır ancak :))
      beğenin ve güzel yorumun için çok teşekkür ediyorum sevgili handan.
      sevgi ve selamlarımı ah birde öpücüklerimi yolluyorum :)

      Sil
  14. Gözünüz aydın, 3 aylık aralarla hep bu güzel haberi alın inşallah :) Hastalık kırdı geçirdi bu ara, herkes aynı durumda, çok geçmiş olsun ama gördüğüm hep raporla iyileşiyor herkes, ayakta olmuyor yani, tahtaya yazmakla hiiç olmaz ;)
    Benim yaptığım şeyler de hep yamuk oluyor duvara asınca, kimi zaman da ben bile isteye yamuk tutuyorum kasnağı, çerçeveyi, öyle de estetik ki zaten ;) çok güzel bir pano olmuş, ellerine sağlık ve geçmişler olsun çok, sevgiler :)
    Not: Blog konusunda da, ben de gelgitler yaşıyorum, genelde pozitif şeyler yazmakla birlikte arada derdimizi, kederimizi, elemimizi anlatamayacaksak neye yarar ki bu blog ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim esencim.ama valla tahtaya yazmadım ben bilakis bağıra çağıra hatta şarkı (marş) söyleye söyleye ders yaptım :)))
      yamukluk olayı kaçmamış gözünde :)) ama yorumun süper :))
      teşekkür ederiiiim :)

      Sil
  15. Çok geçmiş olsun..

    Bir de süs çok güzel olmuş ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  16. Çok geçmiş olsun Dolunay'cım tekrar. Dinlenmeden geçmiyor işte biliyorsun. Annenin kontrolünün temiz çıkmasına da çok sevindim. Şükür, hep böyle olsun inşallah.
    Bloga bu aralar ben de yazamıyorum çünkü pek negatifim ben de, yazıyorum siliyorum yaziyorum sakliyorum ama yayinlayamiyorum. Oysa orası benim söylediğin gibi, orada doğal ve samimi olmayacaksam ne kıymeti var yazmanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biliyorum rengim ama şükür daha iyiyim cidden.sanki yeniden doğuyormuşum gibi :)(ama ağır ağır)
      güzel dualarına inşallah diyorum.
      son cümledeki düşüncelerine aynen katılıyorum ve yanlız olmadığımı bilmek çok güzel :)

      Sil
  17. allah seni güldürdün ya hadi geçmiş olsun dinlen tabiii :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) dinlenemedim ama daha iyiyim deep
      teşekkürler!

      Sil
  18. ne kadar da şık bir çalışma olmuş bayıldım

    YanıtlaSil
  19. Öncelikle çok geçmiş olsun. Acil şifalar. Pano renkleri ile harika gözüküyor. Blogları gezmek yeni şeyler görmek gerçekten çok zevkli ama sizinde söylediğiniz gibi zaman nasıl geçiyor anlamıyorsunuz. Taki içeriden bir ses hadi uyu artık diyene kadar. Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle haklısın sevgili gülşen.ama burası cidden güzel bir dünya ve sizleri tanımakda ayrı bir güzel.
      teşekkürler..

      Sil
  20. Annenin iyi olmasına çok sevindim Dolunay'cığım,sanada geçmiş olsun bu sene herkesde aynı durum hastalıklar erken gelmeye başladı,umarım daha iyisindir.Çercevenin dış boyasına bayıldım peçete ile çok güzel bütünleşmiş ellerine sağlık.
    Sevgilerimle çok öpüyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şimdi daha iyiyim mehtabım teşekkür ederim.öksürük kaldı bi o da geçecek inşallah.
      çok öpüyor kocaman sevgi ve selamlarımı yolluyorum güzel kayınvalde :)

      Sil
  21. Anneciğinle ilgili olumlu sonuç almanız ne güzel :) Gözünüz aydın. Pano, çerçevenin rengiyle bütünleşmiş ve çok güzel bir çalışma olmuş yine :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim .darısı tüm şifa bekleyen hastaların başına.
      sevgi ve selamlar..

      Sil
  22. yorum yazma özürlü oldum ben bugün amaaa :) umarım bu yorum sana gider gitmezse TAMTAM veya dumanla iletişim kurcam seninle daha hızlı olur hihiihih:)
    şu blog dünyasında bi ben kaldım yeteneksiz yahu , ne güzel şeyler yapmışsın ellerine sağlık hocanımcım heheh :)
    Annene çok çok geçmiş olsun ne illet hastalıklar bitmek bilmediler , defolup gidemediler insanların yakasından :(
    Sana da geçmiş olsun.
    Depresyonda değil de artık sonunda kendine dönmüş ve kendini bilmişsin. Yani hep -malı -meli miyim diye yaşaya yaşaya köşeye sıkışıyor insan sense kabuğundan çıkmaya başlayan bir ipek böceğisin. İç sesini dinle , ilk tercihinin peşinden git her zaman o doğrudur. Ay bugün ben çok edebiyat patlattım valla kendimi aştım sanki şoktayım ayol *-* sevgiler koskocamaaan <3<3<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))))
      iyiki patlatmışsın :)) çok teşekkür ederim.çok çok iyi geldi bu yorum doğrusu.
      inşallah o hastalıklar birgün tamamen terkedip giderler.
      sevgiler bende koskacaman :))

      Sil
  23. Canım ben de öylesine dolaşıyorum bugün sana uğradım kardeşinin güzel ezgisini dinleyip sayfanı turladım. anneciğinin çok daha iyi haberlerini de alacaksın inş.
    Büyük gelin kızım da öğretmen o da açtı kış sezonunu artık bir çocuklar bir kendisi geçirip gidecekler bu gribi aman hafife almadan dikkat edin özellikle de metebolizmayı güçlü tutacak besinlerle destekle arkadaşım. sağlık ve sevgiler diliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın sevgili hatice metobolizmayı güçlü tutmalı ama tempom ve şartlarım bu yıl daha bir zorluyor ve sanırım ancak bu kadar direnebiliyorum :(
      çok teşekkür ediyorum ve sevgilerimi yolluyorum.

      Sil
  24. Eğer yapmak istersen bloğumda senin için bir mim var :)

    YanıtlaSil
  25. alanaycim,,,dolunaycim
    disindaki cerceve rengi ile cokmu cok uyumlu olmus,,,ellerine saglik
    iyimisin????????

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim ablacım.
      iyiyim şükür sadece çook yoğunum yazmaya ziyarete çok zaman bulamaıyorum maalesef:(

      Sil
  26. Hiii çok zarif bir çalışma olmuş canım,ellerine sağlık,bayıldım inanki..

    YanıtlaSil
  27. Tatlimcan, nerelerdesin? Merak ettim. Yoksa iyilesemedin mi hala? Bir ses ver...
    Opuyorum en kocamanindan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. içine doğmuş sanırsam :) yine hastayım bedbin bezginim iyileşicim de ne zaman bilmiyorum.merak ettiğin için teşekkür ederim.bende öpüyorum en kocamanından :)

      Sil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)