31 Ocak 2014 Cuma

merhaba dostlarım.nasılsınız? hepinizin iyi olduğunu ve keyfinizin yerinde olduğunu umuyorum.son zamanlarda hep uzak kalıyorum blog dünyasından.tatile girdik ama sanki daha bir yoğunum:(
geçen hafta sonu süpriz bir misafirim vardı.canım arkadaşım fatoşum -blogger adıyla turkuazft geldi.nasıl mutlu oldum.gelmeyi planladığını biliyordum ama zamanını bilmiyordum.bir gece kalabildi.hava çok kötüydü.gezip tozmak yerine evde oturup beraber olmanın tadını çıkarıp bol bol sohbet edip hasret giderdik.o kadar naif ve güzel bir insanki! blogger dünyasının bana getirdiği en güzel kazanımlardan biri.gelirken boş gelir mi bana dünyalar güzeli bebeklerinden yapmış.resme aşık oldum.bakar mısınız güzelliğine!sizcede öyle değil mi? hele siz diğer bebelerini ve çalışmalarını görün.bayılacağınızdan eminim.blog adı hayalmekan.umarım en kısa zamanda yine gelir canım arkadaşım :)



yarın annem geliyor.3 aylık kontrolü var,stresteyim yine yani:( ayrıca böbreklerde de sorun var onlara da baktıracağım.Rabbim annemde dahil tüm hastalara acil şifa versin.dualarınızdan hastaları eksik etmeyin ne olur.
bunun dışında evi temizlemem ve 12-13-14 şubatta Nazım Hikmet kültür Merkezinde yapılacak olan Sevgililer Günü Şenliği için iş çıkarmam gerek.çok az zaman var ve ben hiç bişey yapamadım :( şenliği sevgili sibel düzenliyor.katılmak ya da ziyaret etmek isterseniz tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz.benim olacağım gün 13 şubat.bakalım :) en güzel yanı sadece el emekleri olması.sevgili Sibele ve Yenimahalle belediye başkanı Fethi Yaşara buradan da teşekkür ediyorum böyle güzel bir etkinliğe imza attıkları için.en alt resimde de ön buluşma yapmıştık.katılımcı dostların bazılarıyla çektirdiğimiz fotoğraf.



son olarak tabiki sebommmmmmm :))yakışıklım benim.




28 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun ablacım, annende bir sıkıntı olmaz inşallah.
    Ve havalar güzel olursa miniğimle biz de geliriz, seninle yüzyüze görüşmüş oluruz böylelikle :)
    Sevgilerrr...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağolasın ilknurum.gelirsen çok mutlu olurum hem prensesle hem seninle yüzyüze tanışıp görüşmüş oluruz.çok teşekkür ederim.çok öpüyorum ikinizide.

      Sil
  2. inşallah yine iyi sonuç alacaksınız annenin kontrolünden. Çok geçmiş olsun şimdiden.
    Vakitsizlik ne demek çok da iyi anlıyorum seni :) Kolaylıklar ve iyi tatiller bu arada.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah rengim.canımsın.çok teşekkür ediyorum her ikinizi de çook öpüyorum.sevgiler..

      Sil
  3. Ben bu Sebo'yu kıskanıyorum ha. Her yazıda bir kare..:)) Yakında reklama da çıkar. :) Bunun dışında kolay gelsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) deli kız.her yazı da bir kare ama evde her saat başı bir fotoğraf.o kadar güzel ve özelki hoşuma gidiyor çekmek ...teşekkür ederim perim..

      Sil
  4. Piękny Anioł!!
    życzę dużo zdrowia i miłości Alanay! tylko dobrych ludzi w swoim życiu :)
    pozdrawiam ciepło

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çeviriye rağmen yazıyı sonuna kadar okuman ve güzel dileklerinle bana çok iyi geliyorsun barbara.çok teşekkür ederim.tüm insanlara sağlık diliyorum ve başta sana.çok öpüyorum.selam ve sevgiler..

      Sil
  5. güzel arkadaşınızın ellerine sağlık diyorum. sevgili annenizin iyi olması için canı gönülden dua ediyorum. Allah'ım yardımcısı olsun onun da, tüm hastaların da bizim de. İnşeAllah tüm sonuçları çok iyi çıkarda ana kız tatili güzelce birlikte geçirirsiniz. selam ve sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah razı olsun sevgili özlem.inşallah canım.çok teşekkür ediyor seni ve prensesleri öpüyorum.size de iyi tatiller bu arada :)

      Sil
  6. Hayatın hediyen çok güzelmiş bayılıyorum bu Tilda bebeklere zaten kafaya takmış durumdayım dikiş makinesi alır almaz bende yapmak istiyorum:))) arkadaşının ellerine sağlık sanada güzel günlerde oyna mı diyeyim ne diyeyim:)))) umarım anneninde tüm tahlilleri iyi çıkar Rabbim şifa versin inşallah... çok öpüyorum....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) bende bir tane olsun denemek istiyorum ama bir çok kişi elde dikiyormuş öznurcum.elde dikmeyi denesek miki? :) valla oynuyorum sebodan gizli gizli:)) yoksa oyunca edecek zıpır onu :)) teşekkür ederim canım.çok öpüyorum.

      Sil
  7. Merhaba ne guzel arkadasinizla keyifli vakitler gecirmissiniz. Bebeginizde cok tatli eline saglik arkadasinizin Annenize cok gecmis olsun siz iyi dusunun iyilik sizinle olur.Allah yardimcinizdir opuyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim sevgili vesile.evet çok güzel zaman geçirdik.dostluk güzel şey...güzel dua ve temennilere çok teşekkürler.sevgiler..

      Sil
  8. Merhaba ne guzel arkadasinizla keyifli vakitler gecirmissiniz. Bebeginizde cok tatli eline saglik arkadasinizin Annenize cok gecmis olsun siz iyi dusunun iyilik sizinle olur.Allah yardimcinizdir opuyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel yorumlar vesile hanım.çok teşekkür ediyorum.sevgiler ve selamlar benden...

      Sil
  9. annene geçmiş olsun cnm bizler de iyiyiz şükür ...o sebonuda ayrıca öptüm mıncıkladım sevgiler cnm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iyi olun menekşem kimse hasta olmasın üzgün yada kederli..seboyu yerine mıncıkladım bile :)) teşekkür ederim.çook öpüyorum.

      Sil
  10. Bende bayıldım bebeğe...
    Nasıl güzel olmuş :)
    Ellerine sağlık . Sana şans getirmesini dilerim canım.
    Anneciğinin de inşallah sonuçları iyi çıkar canım ve duana katılıyorum Allah her şifa arayana şifa versin inşallah ...
    Aaaa ne güzel merakla senin yapacaklarını bizimle paylaşmanı bekleyeceğim canım ..
    Kolay gelsin ...
    Çok öpüyorum herkese selam .
    Seboya da MAUVVVVV

    YanıtlaSil
  11. inşallah şans getirir gülayım.sonuçlar iyi çıkacak inşallah sağolasın canım benim.sizin dualarınızla inşallah.
    inşallah paylaşacağım (zaman bulsam bi :))
    seboda pati yaptı sana ablası :))

    YanıtlaSil
  12. Hediyeni güle güle kullan canım.çok güzel.yapanın ellerine sağlık..Anneciğinide Allah şifalar versin.sergi çalışmalarını merakla bekliyorum.sevgiler:)

    YanıtlaSil
  13. sevgili alanaycim...beni hicmi merak etmedin?
    bu cihan ablam nerde ?
    sakasi bi yana,,blogumda sorun var...anlamiyorum
    kimsede sikayet etmiyor...benden baska
    blog arkadasinla ne guzel bir gece gecirmisin
    canim benim...sevgilerimi birakip kaciyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah ablacım çok haklısın.ama senin yazıların düşmüyor bloğuma anlayamıyorum sorun ne.seni ne kadar çok sevdiğimi ve değer verdiğimi biliyorsun.öpüyorum maharetli ellerinden.

      Sil
  14. Çok şeker bir bebek:) İnşallah şenliğinizde bol kazançlı, bereketli olur canım kolay gelsin sevgiler...

    YanıtlaSil
  15. Dolunay'cım tekrar çok çok teşekkür ederim bana evini açıp beni en güzel şekilde ağırladığın için sana ne kadar teşekkür etsem azdır,benim içinde keyifli ve güzeldi ,
    Anneciğine benden kocaman öpücüklerimi gönder Allah annene şifalar versin ,
    Bu etkinliği de paylaşalım ve duyuralım bunun için bir post hazırlamak istiyorum izninle.
    Kocaman öpüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımmm.seni ağırlamak çok keyifliydi zira son zamanlarda hayatıma giren ve dost olan güzel insanlardan birisin.iyi ki geldin hoşgeldin ve daima kapım açık sana bunu hep bil.çok teşekkür ederim.kocaman öpüyorum.

      Sil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)