17 Kasım 2013 Pazar

Eski Kotlardan Çanta-2-

günaydın dostlar.mutlu pazarlar diliyorummmm! sabah erkenden boğaz ağrısıyla kaktım.ateşim var sanırım hasta oluyorum.sinir oluyorum hasta olmaya yaa.:) tabiki kimse sevmez ama böyle soğuk algınlığı olduğunda bi acaip hassas oluyorum işte :)neyse dırdırı bitirdim tamam .


bugün eski kotlardan yaptığım çantaların ikincisini sizlere takdim edeyim dedim.ama bu arada özellikle blogcu dostlarımdan muhteşem çanta tasarımı yapanlar var.hatta onlar yayınladıkça be çuval tutuyorum gibi geliyor :) benim kisi çocuğun eline oyalansın diye verilen işler gibi :) ama geri dönüşüm işte burası güzel.ablamın iki eteğiydi.birinde dikiş hatası vardı zati,kot olanda da bir delik :) kalıpsız kafadan kesip elde diktim yine.üzerinde çok sevdiğim ve kurtarıcı kalp figürünü kullandım aplike olarak.birazda başka süsler ekleyip tamamladım.sapı biraz kısa kaldı kumaş yetmediğinden.kapatma yeride çirkin ama ne yapayım gidip şu çanta aparatlarından alacak zaman ve ortamım olmuyor işte.







26 yorum:

  1. çok geçmiş olsun.çok güzel olmuş elinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. Gecmis oldun alanaycigim..ben iki hafta önce atlattim.. 10 gün sürdü.. :( seninki cabuk gecer insallah... Cantalar cok iyi... Bu fikirlerin yayginlasmai, kumas canta-torba kullaniminin artmasi gerek... Avrupa ülkelerinde posetleri biraktirmayi tesvik eden cevre politikalari uygulaniyor ve daha da uygulanacakmis... Gecenlerde haberi oldu radyoda... Bu tür cantalar ile alisverise gitmek cok güzel bence.. Keske herkes senin gibi dikip kullansa... Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağolasın narçiçeğim.pek geçmedi hatta feciyim:(sanırım benimkide 10 gün sürer.zaten okulda salgın var .sana kesinlikle katılıyorum .ama biz çok hazır değiliz sanki.bir bananecilik bazılarında hala çok yoğun :(

      Sil
  3. Geçmiş olsunn...Canım sen de dikişi bırak,hasta hasta insanın başı daha çok ağrıyor..:(( Güzel bir çay hazırla,en son yaptığımı keyifle yudumlayabilirsin.Zencefili istersen katma,yine de çok lezzetli.Vücudun dinlenir.Propolisini de al,hızla iyileş;tamam mı?
    Bu arada bu kot çantayı daha çok sevdim.Güle güle kullan.Sevgilerimle.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım oturduğum hatta yattığımyerden yapıyorum çoğu kez.okluda zaten salgın var.ister istemez bulaşıyor.birde 3 aydır falan propelis alamadım (sıra gelmediki) o beni koruyordu yaa.çayı yaptım şuan içiyorum.çok teşekkür ederim perim.öpüyorum çok.

      Sil
  4. Bayıldım bu çantaya.çok güzel tasarlamışsın.ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Sizin blog olsun diğer blog arkadaşların da sayfalarında böyle cici cici geri dönüşümlere rastlıyorum ve çok hoşuma gidiyor.Bende olabildiğince geri dönüşüme katkıda bulunmaya özen gösteriyorum.Ayrıca geçmişler olsun umarım hemen toparlarsınız.Sevgilerimi gönderdim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler.hala toplayamayıp bilakis beter oldum ama düzelirim inşallah.bende geri dönüşümü sevenlerdenim.bu konuda çevremi hep bilinçlendirmeye çalışıyorum.

      Sil
  6. Gecmis oldun alanaycigim,byle durumlarda ben hemen ağzıma iki karanfil tanesi atıp uzun süre tutuyorum. Hem mikropları öldürüyor hem de rahatlatıyor.
    O arada da bir su bardağı kaynayıp soğumuş suya yarım çay kaşığı tuz ve kaşık ucuyla karbonat koyup karıştırıp lavaboya koyuyor,gelip gidip gargara yapıyorum.Bir iki kez de burnuma çekiyorum.Çok faydası oluyor. Eğer şiddetli bir enfeksiyon değilse atlatıyorsun. Değilse de yine de rahatlatıyor çabuk geçmesini uzamamasını sağlıyor. Denenmiştir öneriyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim sevgili nalan.karanfili kullanıyorum özellikle dişetlerine çok iyi geliyor.ve gargarayıda aynı şekilde.maalesef dişlerimden çocukluğumdan beri çektiğimden her daim yanımdalar yani :) ve enfeksiyon şidetli maalesef o yüzden antibiyotik başladılar :(
      tüm öneriler için çok teşekkür ederim.sevgiler..

      Sil
  7. ilk önce geçmiş olsun diyorum sonra şu mübarek kotlara dönüyorum. eski kotlardan her şey yapılabiliyor en kullanışlısı da çanta. senin yaptığın çantada çok güzel olmuş ellerine sağlık. güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  8. Ohohhhhhhhooooooooo! Alanaycım, bu hastalık işlerinde sanki benimle yarışır gibisin!!!! Hayırdır? Ne oldu sana böyle ki? Gerçi işlerin çok, koşuşturman çok biliyorum ama hep bana dediğin gibi; önce sailık! Önce kendine dikkat et, bana verdiğin tarifleri uygula, alman gereken destekleri al ve iyi ol...
    Çantaya gelinceeee.... Ben çok beğendim, ellerine sağlık. Rengi yeter. Kim kullanacaksa eğer güle güle kullansın, içinden para hiç eksik olmasın :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla öyle gibi oldu demetcim :)) cumartesi kursta duvar resmine devam ettim.çok terleyip soğudum ona veriyorum :( ve çok teşekkür ediyorum.sevgiler..

      Sil
  9. Canımmm çok geçmiş olsun .....
    Bence çok güzel olmuş çantan diğerinide ben çok beğenmiştim buda nefisss şahsen ben beğendim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nehirim canımcım teşekkür ederim.beğenin beni mutlu ediyor.sevgiler..

      Sil
  10. Alanay'im bogaz agrisina filtre kahvenin birebir oldugunu hemen soylemek isterim. Bir fincan filtre kahve butun bogaz agrini aninda keser. (7 yildir hic bogaz agrisi cekmedim, tecrube ile sabit:)
    Geri donusum olan hersey guzel oluyor, ben cok begendim, sapi niye kisa diyenlerede caktirma, boyun fitigi olmamak icin artik elde tasinan modelleri tercih ediyorum dersin:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa ilk duydum.filtre kahve içmiyorum ama kızkardeşim seviyor diye almıştım.deneyeyim .teşekkür ederim.

      Sil
  11. Çok geçmiş olsun Alanay'cım,havalar tam hastalık havası,,Çanta diğerleri gibi çok güzel bir geri dönüşüm olmuş..Ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet yaa zaten okulda çok sık hasta çocuk oluyor sınıf ortamında birinden almasan birinden alıyorsun mikrobu :( teşekkür ederim canım.çok öpüyorum.

      Sil
  12. eşleşmeleri gördüm ama mailleşmedik bana çıkan arkadaşımla.hemen bakacağım.teşekkür ederim sevgili müge.sevgiler..

    YanıtlaSil
  13. cok begendım harıka ellerıne emegıne saglık :))

    YanıtlaSil
  14. geçmiş olsun hadiii iyileeeş çabucak.
    :)
    kot düşkünüyüm ben ya.
    şu fikirlerini akrabalarıma yetiştireyim hemen.
    :)

    YanıtlaSil
  15. Çok şirin ve renkleride bir o kadar uyumlu olmuş canım. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)