15 Kasım 2013 Cuma

Cebimdeki renkler den çekiliş

rengim canım arkadaşım çok şeker bir çekiliş yapıyor.hediyeler el emeği göz nuru veee çok da tatlılar.merak ettiniz değil mi? :) hadi hemen gidip bloğuna bakalım .nerede mi ?  BURADA !


10 yorum:

  1. Alanay hanım yorumunuzu hemen okudum cevaplıyorum :)

    Yazmak çok uğraş istiyor ona rağmen haftada iki yazıyorum. Fragmanı da var. Ters Düz eoey okunuyor da yorum daha az. Okuduklarınıza yapın ki okunduğunu anlayıp yeni bölümü yayımlayayım :)

    Haklısınız.

    Ece Hasan ile çok feci karşı karşıya gelecek. Ayrıca Bora ve Arzu'nun da Ece'ye okkalı bir sürprizi olacak

    O arada www.kafadergi.blogspot.com a Gelin siz :) ona daha çok yazıyorum o daha genel :)

    Ona hiç gelmediniz :(

    Ece'yi neler bekliyor neler :( :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. okudum bile devamınıda merakla bekliyorum:) diğerinede geldim ama yorum yazamadım ama söz bir daha geldiğimde yorum bırakmadan çıkmayacağım :)

      Sil
  2. Alanaycigim..bu postai börülceyle yaziyoruz... :) sen dedin ya...ati begendigini söyledim.. Cok sevindi..sayfani gösterdim.. Anne senin gibi bu teyze dedi.. Kedini gördü delirdi.. Seramik ati nasil yaptigini anlatiyor yanimda sana.. Toprakla suyu karistirmislar.. Ayaklarini yapmis, gövdesini yapmis, gözlerini yuvarlamis.ama özel firina ihtiyac varmis..o zaman seramik dükkanina gitmen gerekirmis yapacaksan.. Sonra birkac gün uyuyup uyanacakmissin.. (yani bekleyeceksin.. ) valla burada yazdigimin kat be katini anlatiyor...yetisemiyorum yazmaya.. Yani o ati nasil yapacagini bicirdiyor..sana tiyolar veriyor hani bilmiyorsan diye..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))tabiki onun kadar bilmiyorum.ben ondan çok şey öğreneceğim.yerim ben onuuuu.marifetli börülcemden bir tanede benim için yapmasını isteyeceğim eğer bir daha yapma şansı varsa :)

      Sil
  3. Çok teşekkürler Dolunay ' cım :)

    YanıtlaSil
  4. cebimdeki renkler.
    tatlı iyi annne o.
    severim.
    kızıyla birlikte büyüyo ooo.
    :)
    lara.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende çok seviyorum o anneyi ve tabiki prenseside :)

      Sil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)