19 Ekim 2013 Cumartesi

Kıyıda köşede kalmış işler :)

geçmiş bayramınız tekrar kutlu olsun diyeyim önce.bana göre bayram kadınlara göre değil :) hala yorgunluğumu atabilmiş değilim.ellerim hala acıyor ve kopan derilerim yenilenmeye çalışıyor.:)) temizlik konusuna hiiç girmiyorum.tatlı,sarma ve börek üçgenine hiç girmeyelim zaten.sözün kısası o kadar yoruldum ki eşimin ayarladığı tatile bile gitmek istemedim:)4 günlük bir tatil bana daha fazla yorgunluk gibi geldi.umarım sizlerin bayramı daha az YORGUN  geçmiştir:)
temizlik evde olur da bilgisayarda olmaz mı.bir toparlayayım dedim dosyaları falan,çöpü dökeyim ,yükünü azaltayım derken baktım paylaşmadığım bir sürü ufak tefek de olsa iş varmış.bir sıraladım.hizaya koydum hadi Bismillah yükledim.ama hepsi bu kadar değil.kirli çıkıymışım meğer :)
minik keçe anahtarlıklarla başlayalım:





kaftan anahtarlıklar 


mini cüzdan anahtarlıklar.içlerine bir kaç kuruş hatta 1 lira bile sığıyor :)


ped cüzdanları



yakma güllerden yaptığım broşlar.ilk resimdekilerin gülleri tek tek yapraklardan oluşuyor.uğraştırmışlardı beni:)




bir deneyeyim diyerek ördüğüm kalpli anahtarlık (dolguludur efendim):)


sebosuz olur mu hiç ? :)





24 yorum:

  1. Senden böyle bir yazı bekliyordum desem,yalan olmaz...Çiçeklere bayıldım,şapka ,bere veya kazaklar da ne de yakışır !.Kalpli anahtarlık da minik bir aşığa herhalde :)) Dur bakalım,benden neler çıkacak? Ben resim ayıklama ve araştırma belge okumaktan kafam şişti,İnşallah güzel yazılara vesile olur.Öpüyorum.Ellerine bol bol kremle..Benimkiler de suya girer girmez geriliyorlar.Sevgilerimle.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) sen kirli çıkısın eminim o detaycı ve son derece güzel yazıların gibi çalışmalar gelir .ama önce sağlık iyi olda gerisi gelir zaten.teşekkür ediyorum bahçe perim .sevgiler...

      Sil
  2. Bu kadar işin üstüne tatil eziyet olurmuş, valiz hazırla temizlik, gel valizleri boşalt yıka düşününce ben üşendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)işte bende tam öyle düşünüp sadece eşimi yolladım ki iyi ki gitmemişim 3.gün acilen nevşehire geçti eşim 2 kat yolculuk olacaktı :) teşekkür ederim.sevgiler..

      Sil
  3. canım yaptıkların yine çok güzel :) ellerine sağlık...
    Bu arada evet bayram demek biraz yorgunluk demek ama bence tatlı yorgunluk tüm yorgunluklar böyle olsun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim arkadaşım.haklısın en kötü yorgunluk böyle olsun.sevgiler..

      Sil
  4. Bayağı yorulmuşsun Alanay'cım..Laf aramızda bende gezmekten yoruldum:) Bayram yorgunluklarıyla bile güzel .Hepsi çok güzel,ama küçük cüzdan anahtarlıklar favorim..Ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) oh sefan olsun bağnucum.haklısın bayram yorgunluğu olsada bayram güzel.beğeni ve güzel yorumuna teşekkür ederim.kucak dolusu sevgiler..

      Sil
  5. Geçmiş olsun diyorum o halde:)))))ben Bücürük'ün tüyleri yüzünden 3 günde bir temizlik yapıyorum o yüzden bayram vs. için ayrıca yorulmuyorum, biraz de titizlik hastasıyım sıksık perdeleri, tülleri atarım makineye, camları silerim bayram olsun, olmasın o yüzden bayramda pek bir temizlik yapmadım. Zaten tüyümüzden kurtuluş yok:)))keçe anahtarlıklar çok şirin eline sağlık ama EN GÜZEL SEBOOOO:)))ne güzel poz vermiş canım benim öptüm onu kocaman
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahh eskiden bendede o hastalık vardı valla tedaviyle kurtuldum:) herşey tadında da bende ortası yok galiba:) evet bencede en güzeli seboo !:) tam soytarı yaaa :)sevgiler benden..

      Sil
  6. sorma canım bayram benim içişnde başlı başına bi eziyete dönüştü yorgunluğun üzerine birde hastalandım tam oldu ikinci gün acile zor yetişdim iğne serum derken biraz daha iyiyim neyse canım sanada gecmiş olsun banada sevgi ve sağlıkla kal

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya çok üzüldüm.inşallah şimdi daha da iyisindir.üşüttün mü ne oldu? hay Allah sana ve şifa bekleyen tüm hastalara acil şifa diliyorum canım.çok teşekkür ediyorum.sevgi ve selamlar benden...

      Sil
  7. seboyu seviyom ben.
    yaptıkların da çokoş amaaaa ilk yazdıkların çok sevimli yaaaa.
    bayram bitti hadi artık dinlen.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)bayram bitti evet ama işler bitmiyor ki :) seboda seni sever emin ol :) teşekkür ederim..

      Sil
  8. piękne małe udeńka:) zdrowia Ci życzę Alanay i dużo spokoju:)
    pozdrawiam z miłością:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. barbara bende sana aynı güzel dilekleri gönderiyorum.teşekkür ederim.sevgi ve selamlar..

      Sil
  9. Senin de geçmiş bayramın kutlu olsun canım:)
    Gerçekten bayram demek yorgunluk demek.Biz de şimdi dinleniriz..Dediğin kadar var kirli çıkıymışsın,yaptıkların çok güzel olmuş minik minik..Eline sağlık..Yakma güller evet çok uğraştırıyor ama bitince de güzel oluyor:)
    Sevgiyle kal..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım.:) senin dee:) inşallah.tabi okula dönünce zor iş ama bakalım.teşekkür ediyorum güzel sözlere.çok öpüyorum.sevgiler,selamlar...

      Sil
  10. Canım benim nasıl güzel işler bunlar :)
    Ellerine sağlık :)
    Daha sende neler vardır bence :)
    Seboyu mıncıkla benim için canım :)
    İyi dinlenmeler diyeceğim ama yarın görev başlar sizin :)
    Çook çok öptüm canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) mıncıklıyorum sürekli zati :)) teşekkür ederim gülayım.öpüyorum çok.

      Sil
  11. Ben de her bayram tatili sonrası tatile ihtiyaç duyacak derecede yorgun olurum, yani yok senden farkım:) Senin de geçmiş bayramın kutlu olsun, hadi dinlen artık.

    YanıtlaSil
  12. Kaftanlara ba-yıl-dım!

    Ellerine sağlık ki!

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)