28 Ekim 2013 Pazartesi

Bugünlerde..


günaydınnnnnn! muhteşem bir gün diliyorum her birinize dostlarım.bugünlerde çok stresli zamanlar  yaşadım.annemin bayram öncesi olması gereken kontrolü bayram sonrasına kalmıştı tomografinin geç verilmesinden dolayı.derken doktorumuzun randevu gününde yurt dışında olacağı söylenince tüm program altüst oldu.okuldan izin almak,sonuçların önce bir saat sonra bir yarım saat daha ertelenmesi,doktorun her an gidecek olması ömrümden ömürü götürdü.eh en önemlisi ne diyecek korkusu.çünkü içimde olumsuz olacağına dair bir sıkıntı var.nihayet gösterdik.ilaca devam dedi.annemden fırsat bulduğum küçücük bir zamanda doktora tekrar sorduğumda azıcık bir büyümeden bahsetti ama kemoterapiye gerek yok dedi.5 mm den 8 mm e çıkmış.bunada şükür diyorum tabi.son aylarda çok üzüldü.oğlunun biten evliliğinin her haline şahit olmak ve torunundan ayrılmak ona  ve babama çok ağır geldi.yani sözün kısası sonuç o azıcık büyümeye rağmen iyi.3 ay sonra yine aynı stres.:( ama Elhamdülillah.nereden nereye geldik bu üç yılda.Rabbim tüm hastalara şifa versin.

                       

daha önceki yazılarımdan birinde bu sene özel bir projede olacağımdan bahsetmiştim. Çodam ve Üzyeçde'nin birlikte hazırladığı ve Türkiye de kabul edilen 10 projeden biri olan "yeteneklerimi keşfediyorum"projesi.Keçiören belediyesi tarafından bize Yunus Emre Kültür Merkezinde kocaman bir yer tahsis edildi.her ne kadar okuldaki atölyem alınsa da burada bana bir atölye verilmesi mutluluk verici.bu projede üstün yetenekli 14 çocuğa resim dersi vereceğim.ve cumartesi ilk dersimizi yaptık.yaşları  küçük olduğundan biraz zorlandığımı itiraf etmeliyim.ilk 1.5 saat gayet akıllı sakinlerdi ama sonra :))pazar günüde bu çocukların aileleri ile toplantı yaptık.önce genel sonra atölyeler ayrı ayrı.üstün zeka ve yetenekli çocuklar için ülkemizde eğitim anlamında maalesef Bilsem bir kaç üniversite ve üzyeçde gibi derneklerin dışında olanak ve çalışma yok.:(


bu fayans boyamaları da Çodam çalışanlarıyla yaptık.fayanslar çok boş görünüyordu.ellerinde bol miktarda cam boyası varmış.hadi deneyelim dedik .fena da olmadı :) ne dersiniz.









ve seboo :) çok düşünceli görünüyor :) bu kadar gevezelik yaptığım yeter.bugün kızçelerimle buluşma günümüz.hazırlanmalıyım.ben kaçar :)


36 yorum:

  1. öncelikle annenize çok çok geçmiş olsun.
    Proje de çok güzel görünüyor, her şey yolunda gider inşallah :)
    Fayans boyamada özellikle baykuşa bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim sevgili hilal.inşallah diyorum.sevgiler..bu arada baykuşları çok severim.

      Sil
  2. Canımmmmm öncelikle anneciğine çok çok ama çok geçmiş olsun resimde çok güzel görünüyorsunuz :) Maşallah ...
    Fayans boyamalarınada bayıldım o kadar renklilerki içim açıldı çok güzel görünüyor ellerinize sağlık çok öpüyorum seni ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nehirim teşekkür ederim.hem beğenilerine hem güzel yorumuna.sevgi ve selamlar...

      Sil
  3. Annenize çok geçmiş olsun, o fayanslar ne kadar güzel öyle harika çok beğendim.

    YanıtlaSil
  4. Stresli zamanlar hep hayatımızda maalesef, annene acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda iyileşir... projeniz gerçekten çok güzelmiş fayansdaki resimlere bayıldım hepsi birbirinden güzel.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın öznurujm.amin tüm hastalara inşallah.teşekkür ediyorum.sevgi ve selamlar..

      Sil
  5. Çok çok geçmişler olsun umarım 3 ay sonraki kontrollerde iyi çıkar Allah tüm hastalara şifa versin. Annenize ve size sevgilerimi gönderiyorum...
    not:resimde ikinizde çok tatlı çıkmışsınız ...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım :) ve inşallah.benden de size kucak dolusu sevgi ve selamlar.

      Sil
  6. Geçmiş olsun, daha güzel sonuçlar alırsınız umarım.....

    YanıtlaSil
  7. Alanay abla Allah acil şifalar versin anneciğine.Çalışmalarında da başarılar diliyorum.Boyamalar çok güzel olmuş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağolasın feyzacığım.inşallah canım.beğenmene sevindim teşekkür ederim.sevgiler..

      Sil
  8. Annene Allah sağlık sıhhat versin.Sanada güç kuvvet...Fayans çalışmaların çok güzel görünüyor...Benim yeğenimde o kurslardan birine katılıyor. 3 yıldır devam ediyor.Yalnız hem okul hem kurs yıl sonuna doğru bıkkınlık veriyor.Daha yaşları çok küçük.Kız kardeşim bu çocuklar için okul olmasını tercih edeceğini söylüyor.Ama malesef Kayseri'de böyle bir okul yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim.evet uzun vadede olunca çocuklar sıkılıyorlar.sıkılmamaları yönünde bir program hazırladım.inşallah öyle olmaz.kayseride bilsem yok muymuş? yazmıştım ya maalesef ülke olarak bu konuda çok eksiğimiz var:(

      Sil
  9. Canım ya şu üzüntü yokmu insanı harap eden ve yıkan değilmi ....
    İnşallah anneciğin bir an önce kemoterapiye ihtiyaç duymadan düzelir ve eski sağlığına kavuşur...
    Fayanslar çok güzel olmuş. İnan resim yeteneğim olsa bende yaparım ama nerede ancak bakarak biar çizebiliyorum.
    Ondanda sıkılırım diye öğrenmek bile istemiyorum :))))
    Seboyu da severler. Yaaa evde bir can ne güzel bir şey değilmi :)
    Çok öpüyorum seni anneciğininde ellerinden öperim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen öyle gülayım.yinede şükür günümüze beteri var çünkü bilirim.çok teşekkür ederim güzel dilek ve duaların için.inşallah diyorum canım.evde can olması cidden çook güzel.iyiki geldi yaaa:)anneciğim gitti ama ileteceğim selamını .sevgiler canım..

      Sil
  10. ah canm ne desem bilemedim biliyosun acım çok taze olduğundan annene karşı hissettiklerini çok iyi anlıyorum Allah şifa versin cnm ellerinden öpüyorum anneciğinin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biliyorum mormenekşem.sana sabır diliyorum canım benim.Rabbim sevdiklerini sana bağışlasın.çok teşekkür ederim.kucak dolusu sevgi ve selamlarımı yolluyorum.

      Sil
  11. Anneciğine acil şifalar diliyorum inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur Dolunay'cığım.Fayanslar harika olmuş çok beğendim ellerinize sağlık.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim mehtabım.inşallah.sevgi ve selamlar benden..

      Sil
  12. Allah daha iyi etsin, şifa versin. Beterinden saklasın dediğin gibi her hale şükretmek lazım.

    Çalışmalarınız harika bu arada tebrik ediyorum seni de çocukları da, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aminnnn!çok teşekkür ederim.sevgi ve selamlar sevgili nebihan...

      Sil
  13. Geçmiş olsun,içinde umudumuzu içimizde taşımalıyız,bizler ne kadar güçlü olursak onlar da bizden kuvvet alırlar..Hepimize ve kendine-en çok-ilham kaynağı oluyorsun..Dolunay,senin gibi güzel bir arkadaşım olduğu için gurur duyuyorum.Sen,-Maşallah-çok güçlü birisin. Sevgilerimle,öpüyorum.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya bu güzel yorumla kendimden geçtim diyebilirim.çok teşekkür ederim bahçe perim.seni tanımak benim içinde çok güzel bir yolculuk.çok öpüyor sevgi ve selamlarımı yolluyorum.

      Sil
  14. Anneciğine acil şifalar diliyorum dolunaycım eminim sen pozitif enerjinle onun moralini hep yüksek tutuyorsundur...
    yeni projende de sana başarılar diliyorum yeni atölyen hayırlı olsun çalışmalarınızı yayınlarsın artık :) sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım sağolasın umarım başarabiliyorumdur.projeyle ilgili paylaşımlarım olacak evet:) (umuyorum :)) çok teşekkür ediyor öpüyorum vee kocama sevgilerimi yolluyorum.

      Sil
  15. Çok geçmiş olsun Alanay'ım. Beklemek en zor zanaat hele ki sağlık söz konusu olduğunda.
    İnşallah hep iyi haberler olur hep daha iyiye gider.
    Yeni atölye ve projeler de hayırlı olsun. Bakalım ne güzellikler çıkacak bu işbirliğinden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet beklemek çok zor hatta tüketen bişey:( inşallah rengim.tüm hastalarla beraber.inşallah yazdığın gibi güzellikler çıkar.çok küçükler yaaa :)) öpüyorum seni ve prensesi.

      Sil
  16. Gecmis olsun alanaycigim.. Sonuc iyi olsun.. Insallah hep iyi olur.. Projeler cok güzel.. Iyi bir olayin icindesin.. Emekleriniz bosa gitmesin .. Insallah cok destek veren olur böyle projelere..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nar çiçeğim sağolasın canım.inşallah tüm dilek ve temennilerin için.destek konusunda biraz şüpheliyim :)) çok öpüyorum.

      Sil
  17. Annenize hayırlı şifalar diliyorum. Projeniz için başarılar diliyorum ama zaten siz mutlaka başarırsınız.
    Boyalamar ne kadar hoş olmuşlar, hepinizin ellerine sağlık.
    ozlemkan

    YanıtlaSil
  18. çok teşekkür ediyorum :)sizinde yorum yazan parmaklarınıza sağlık :)

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)