29 Ağustos 2013 Perşembe

Tatilin son günleri ( ve yanında Keçe Çanta :))

baktım yine çok ara vereceğim en iyisi sıcaktan eriyip bitmeden önce yazayım dedim.belki erime durur ya da yavaşlar :)
nasılsınız blog dünyasının güzel insanları? umarım her biriniz iyidir ve keyiflidir.hayatın için de olupta tek bir duygu halinde kalmak tabiki mümkün değil ama en azından baskın duygu mutluluk olsun ,keyif olsun...
eh bana gelince iyiyim Elhamdülillah.evde olmak harika bir duygu.hele haftaya işe başlayacağımı düşündükçe bu duygu daha bir sarıp sarmalıyor beni:)çok yoğun bir dönem beni bekliyor biliyorum.okul dışında bu yıl çodem de vereceğim kurs ve ayrıca yine Keçiören Belediyesinin hazırladığı özel bir projede yer alıp hafta sonu üstün yetenekli öğrencilere kurs vereceğim.yani ful dolu olacağım.
kızım irem bu yıl üniversite sınavına girecek.şimdiden heyecanı ve stresi var bende.(ama onda var mı deseniz ıh ıh:))kendi kendime heyecan yapıyorum işte :)oğlum ise çok çalışmasada daha iyi beklediğimiz puanıyla çok da istemediğimiz bir anadolu lisesine yerleşti ve artık liseli oldu.yani evde iki ergen ve bir sınav var :))
ayol laf nereden nereye geliyor ama sıcakta daldan dala konmak daha serinletici bilesiniz:)
son günlerimi kızçelerimle buluşup sohbetle geçiriyor geziyor tozuyoruz.1 aydır haber ve televizyon seyretmiyorum.yani tam tatil.hobilere devam tabiki.ama feci biriken yarım işlerim var.hatta bitenleri fotoğraflamaya bile üşeniyorum son zamanlarda:)bol bol kitap okumaya devam.hatta yine birikti özellikle çok beğenip ısrarla okuyun diye tavsiye edeceğim kitaplar.bir ara inşalah ...:)
bu arada geçen gün sevgili blog arkadaşım mormenekşemin anneciğini kaybettiği haberini okudum ve inanılmaz üzüldüm.tekrar başsağlığı diliyorum.duymayanlarınız varsa haberdar etmek isterim.malum acılar paylaşıldığında azalıyor.sevinçlerin çoğaldığı gibi..
son olarak da doğal keçeden yaptığım çantamı paylaşayım.üzerindeki minik çiçeklerde yine doğal keçe.severek çalıştım ve duygucuğuma hediye ettim.güle güle kullansın.




14 yorum:

  1. Yoğun bir dönem seni bekliyor Alanay'cım,Allah kolaylık versin..Çanta çok güzel olmuş ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın Bağnucuğum ama Rabbim yeterki sıhhat versin.çalışmak güzel şey.çok teşekkür ediyorum.sevgiler..

      Sil
  2. Witaj Alanay!
    Gratuluję sukcesów dzieci i życzę wiele siły i wytrwałości na kolejny pracowity rok!
    pozdrawiam z miłością:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu güzel yorum ve dileklerin için çok teşekkür ediyorum sevgili Barbara.dilerim hepimiz için muhteşem bir yıl olur.sevgiler..

      Sil
  3. Anlaşılan bu yıl çok yoğunsun bende kızımdan dolayı geçen dönem çok yoğundum ama bu yıl öyle olmaz inş. en azından sınav stresimiz bitti.
    Bu arada çanta çok cici olmuş ellerine sağlık arkadaşın güzel günlerde kullansın
    sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel darısı başıma sevgili öznur.bu yılda sbs yormuştu.bakalım.çok teşekkür ediyorum.kucak dolusu sevgi ve selamlarımı yolluyorum.

      Sil
  4. Maalesef yaz bitiyor :( :( ve ben bu yazdan hiç bir şey anlamadım .
    Dolunay'cım evet okul sezonu açılıyor ve senin için yoğun bir dönem başlıyor ,Allah kuvvet versin canım.Oğlunu tebrik ediyorum ,kızın da oğlunda inşallah güzel yerlere gelirler canım.
    Bu çanta harika olmuş arkadaşın güle güle Kullansın :) senin de ellerine sağlık canım.
    Arkadaşının başı sağ olsun ,Allah sabır versin.
    öpüyorum canım kocaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maalesef fatoşum:(bende bişey anlamadım:(çok sağol bir tanem.oğlum adına da ayrıca teşekkür ediyorum.inşallah güzel dileklerine.bende seni öpüyorum çok.sevgi ve selamlar(serpiledee):)

      Sil
  5. Mormenekşelerim i iyi ki yazmışsın, farkına vardım ki onun yayınları mail kutuma düşmüyormuş, haberim olmamış hiç birşeyden :(
    Elini neye atsan sonuç değişik, orjinal... Ve beni kıskandıran sonuçlar... Gene öyle gene öyle gene öyleeeee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bazı dostlarıda ben öremiyorum banucam.ve teşekkür ediyorum .çok öpüyorum seniii..

      Sil
  6. Çok şık bir çanta olmuş Dolunay'cığım doğal keçenin farkı hemen anlaşılıyor ellerine sağlık.
    Yeni dönemde başarılar dilerim.
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın Mehtabım doğalın yerini birşey tutmuyor.çok teşekkür ediyorum güzel yorum ve dileklerin için.sevgi ve selamlar.

      Sil
  7. Ellerine sağlık canım. Evet Esranın annesi için çok üzüldüm. Tesadüfe bak ki onun için yazdığımız yorumlar peş peşe.
    Sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gönüller bir olunca böyle oluyor sanırım gülayım.bende çok üzüldüm.Allah sabır versin ona.ve çok teşekkür ediyor,sevgi ve selamlarımı yolluyorum.

      Sil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)