26 Mayıs 2013 Pazar

Sergi Açılışından ve Defileden Kareler..

günaydın dostlar.hepinize mutlu pazarlar diliyorum.sabah sabah size çiçek kokularını yolluyorum evimden:))çiçek bahçesine döndü adeta.yaşasın:))
geçen hafta salı sergimizi açtık cuma günüde defilemizi ve diğer gösterilerimiz yaptık.sizleri sadece açılış ve tebrik faslıyla baş başa bırakacağım .resimleri buraya yüklemedim çünkü çoook resim var malum kota sorunu.buna karşılık Hüseyin Güllüoğlu Ortaokulu Facebook sayfası açtım ve artık tüm etkinlikleri buradan duyurup resimleri paylaşacağım.eğer merak ederseniz buradan bakabilirsiniz.sadece ödül törenini paylaşacağım yarışmanın.sabahçı arkadaş katılmayınca ona ve öğrencilerine haksızlık olmaması için dün ödüllerini veremedim çocuklarımın.hafta içi okulda vereceğim.hepsine kitap aldım .bana göre en güzel hediye kitap.Fatoşumun çantaları ve içlerine koyacağım ufak tefek hediyelerle paketleri tamamlayacağım.
bu son iki etkinlik benim için jübile gibi oldu.çok yorucuydu ama çalışmaktan ziyade insanlarla uğraşmak en zor kısmıydı.insanı ne çok yıpratıyor .burada bunların neler olduğunu yazmayacağım.sadece dersimi fazlasıyla aldım diyelim.Allahtan çok güzel dostlarım var beni yalnız bırakmayıp sürekli desteklerini esirgemediler.onları sevgiyle kucaklıyorum .iyi ki varlar.
ayrıca selcenimede burdan bir kez daha teşekkür ediyorum,canımcım çocuklarıyla geldi,seyretti,bir sürü fotoğraf çekip (bende olmayanları) faceden yükleyip yolladı ve birde eve taşıdı bizi:)) selcenimmmm seni çok seviyorum.biliyor musunuz çok ilginç bir tesadür: amerikadaki kızkardeşimin adı selcen ,istanbuldaki ablamın adıda gökçen ve delişi isimli bloğuyla tanıdığımız selcenin ablasının adı da gökçen .ilk böyle bir tesadüf gördüm:))









o gün kızımında şiir dinletisi vardı ve çocuğumu izlemeye gidemedim ama o gösterisi bitince bizi izlemey gelmiş bir demek çiçekle.canım yavrum benim...( sağdan ikinci) çok güzel şiir okuyor hatta yazıyor çizdiği güzel resimlerin yanında..sağdaki ilk kişi ise zümrem yani diğer resim öğretmenimiz neziha hanım.beyaz gömlekli ise canım arkadaşım esra ki beden eğitimi öğretmenidir ve muhteşem halk oyunları çıkardı.Ankira isimli derneğin kurucu üyelerinden olup hem oynuyor hem çalıştırıyor.seneye bende derneğe gitmeyi düşünüyorum..kızımı yazdırmıştım bu sene ama dersanemiz izin vermedi:((



12 yorum:

  1. Vallahi maşallah sizi canı gönülden tebrik ediyorum. Bunca zamandır böyle yorucu hazırlanmanızın mükafatını ne güzel almışsınız.. Gerçekten çok büyük bir başarı.. Kızınızın gözlerinden öpüyorum. Ah keşke ben de serginizde olabilseydim ne çok üzüldüm.. Görebilmeyi çok isterdim..:))
    Sizi tekrar tebrik ediyorum sevgili arkadaşım..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel sözler.çok teşekkür ediyorum.tüm yoruculuğuna rağmen manevi hazzı çok güzel ...bende gelmenizi aramızda olmanızı çok isterdim inşallah başka birgün ve yerde.sevgiler..

      Sil
  2. Böyle güzel başarılar çiçeklerle süslendiği zaman çok tatlı oluyor, çok yakışıyor maşallah.
    Kaçırdığıma üzüldüm.
    Etrafınızda böyle mutlu eden güzel arkadaşlarınızın olduğuna da çok sevindim :))
    Çok öpüyorum, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Hakikaten cicek bahcesine donmus evin ne guzel:) Resimlere bakarken sanki bende oradaymisim gibi heyecanlandim, bana ne oluyorsa artik taaaa Belcika'lardan :))) Selcen'in dedigi gibi en kotu yorgunluklarin ve yogunluklarin hep boyle olsun hayatim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))blogger böyle yapıyor insanı mevlüde hanımcığım:)çok teşekkür ediyorum.bende yürek dolusu sevgilerimi ve güneşi gönderiyorum buralardan.sevgiler..

      Sil
  4. Beklediğim post.Tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum.hakettiniz çiçekleri.Kızınıza da maşallah diyeyim.güzel bir jest yapmış size.geri dönüşüm elbiseleriyle ilgili çok fotığraf yok ama gördüğüm kadarıyla harika.Ellerinize ve emeğinize sağlık.Artık dinlenin Alanay hanımcım : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim feyzacığım.haklısın fazla fotoğraf yok.ben kuliste olduğumdan arkadaşlara verdim camerayı onların çektiklerinden ama kalan resimleri face sayfasına yükledim oradan bakabilirsiniz hem ödül töreninden sonrada derece alanları paylaşacağım.selam ve sevgiler..

      Sil
  5. Dolunay'cım altından kalkmak bir yana yine bir başarı öyküsü yazmışsın. Ellerine emeğine sağlık. Fotoğraflarını görmedim henüz gidip bakacağım şimdi ayrıca ama simdiden tebrikler ve geçmiş olsun. Çok ciddi bir sorumluluktu ayrıca. Güzel kızını da tebrik ederim. Yetenekli annenin yetenekli sanatçı ruhlu kızı. Öperim ikinizi de. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok öyle başarı öyküsü değil rengim utandırma beni ama zor işmiş cidden.ama insanı çalışmak değil yine insan yoruyor:(kızım ve kendim adına teşekkür ediyorum.bizde seni ve prensesi öpüyoruz..

      Sil
  6. Sevgili Öğretmenim, muazzam bir iş başardınız yürekten kutluyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederimmmmm!okuyunca cidden utanıyorum :)

      Sil
  7. herzamanki gibi muhteşemsin arkadaşım....... yoldaş

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)