21 Mayıs 2013 Salı

Blogger Olmak ...

günaydınnnn!hepinize mutlu sabahlar mutlu günler dostlar...
bugün sergi açılışımız var daha önce yazdığım gibi.yani çok zaman yok sizlerle hasbihale ve ziyarete gelmeye..ama azıcık rahatlayınca ilk işim ziyaret etmek olacak.blogger olmak bambaşka bir duygu.çoğunluğunun yüzünü bile görmediğim halde herhangi bir yaşantı ,olay,duyguyu paylaşmak istiyorsun,paylaşılanları görmek yorumlamak,haber almak vermek istiyorsun.arkadaş ailesi büyüyor yani blogcu olduğunda.dolayısıyla sorumluluk da büyüyor içinde.kaç gündür gelemedim ya,yorumlarınıza cevap yazamadım garip bir suçluluk hissi :)böyle hissetmek normal mi bilmiyorum ama şikayette etmiyorum.bilakis mutluyum burada ve sizlerle olmaktan.ne güzel arkadaşlıklar edindim nasıl mutlu olmam.verdiğiniz destek,yazdığınız güzel yorumlar insanı mutlu etmeyip te ne yapacak.
 geri dönüşüm çalışmalarımızın aynı zamanda bir yarışma olduğunu yazmıştım size.birinci gelene ödül vereceğimi.sevgili fatoşum benimde bir katkım olsun demişti.gerek yok deyip utanıp sıkılsam da canım benim bu birbirinden güzel iki çantayı dikip yollamış.güzelliklerini görüyor musunuz? içlerine de erkek öğrenciler için 2 saat alıp koymuş.hem çok mutlu olup hayran kaldım hem çok utandım.buradan tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum.FATOŞUMMMMMMM birtanem teşekkür ederimmmm.sana. kucak dolusu sevgilerimi ve öpücüklerimi yolluyorum ..kuzulara ödülleri cuma vereceğim dolayısıyla daha görmediler ve eminim onlarda çok beğenecekler.
sergi masraflarını karşılayabilmek için okulda velilere kurs verip keçe,takı kapı süsü vs yaptığımızdan bahsetmiştim.bunları okulda kermes yapıp satacağız.hem sergide hem okulda.sevgili sibelimde destek olmak için keçeden magnetler yapmış.defalarca arayıp yapabileceği başka bişey olup olmadığını sordu.çok teşekkür ediyorum sibelim.perşembe günü oğluşu yağız ameliyat olacak ona da şimdiden geçmiş olsun diyorum.
son zamanlarda sık sık arayıp ne yapabilirim diyerek sürekli bana destek veren selcenimi nasıl unuturum.hatta pazar günü ben okulda çalışırken yanıma gelmeye çok uğraştı .adres verme özürlüsü ben tarif edemeyince artık binbir iknayla gelme demek durumunda kaldım:) selcenim kocaman öpüyorum senii...
ve sizler güzel yorumlarınızla içten dileklerinizle bana çok güzel destek ve motivasyon veriyorsunuz daima.hepinize gönülden teşekkür ve sevgilerimi yolluyorum dostlarım.ve artık ben kaçıyorum.inşallah sorunsuz şekilde bugün sergiyi açar ve günü atlatırız.resimleri sığdıramayıp istediğimiz gibi yerleştiremediksede güzel oldu.merak edip görmek isteyen tüm dostları beklerim...





18 yorum:

  1. Hediyeler çok güzel,bizim okuldada bugün sergi açılışı var..Çok kolaylıklar diliyorum Alanay'cım..Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim sevgili Banu.sanada kolaylıklar diliyorum sevgiler..

      Sil
  2. Keyifli sergileriniz olsun:)))

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. valla bende çok özlüyorum zeynebim.normal hayatıma dönmeye çok ihtiyacım var:) teşekkür ederim..

      Sil
  4. Gönlünüzce olsun...kolay gelsin...

    YanıtlaSil
  5. gerçekten blogger olmak ayrıcalıktır denilebilir heralde.ne güzel arkadaşleklar...kolaylıklar dilerim Alanay hanımcım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın sevgili geyza mesela sende bu yıl tanıdığım ve çok takdir edip beğendim blogger dostlarımdansın.iyiki varsınız.

      Sil
  6. Büyük gün... Eminim çok güzel geçecek ve akşam başını yastığa koyduğunda yorgun ama mutlu,tatlı bir gülümsemeyle uykuya dalacaksın Alanay'cığım:)

    Bunlar kolay işler değil,şimdiden kutluyorum.

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın sevgili Gülden hiç kolay değil ama yorgunluğuma değdi de diyemiyorum.bu benim için jübile gibi oldu artık böyle büyük işlere girmeyeceğim.hakedemeyenler uğraşsın.teşekkür ediyorum sevgiler..

      Sil
  7. Dolunay'cım canım arkadaşım ,beni çok gururlandırdın ,emin ol ki aynı duyguları hissediyoruz .bende seni tanıdığım için çok çok memnunum
    çocuklara helal olsun güle güle kullansınlar canım
    hayat içimizden geldiği gibi yaşarsak çekilir oluyor
    kocaman öpüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel yazmışsın fatoşum ve ne kadar doğru.hayatı içimizden geldiği gibi hep yaşayabilsek keşke.yazdıklarımda son derece samimiyim ve tekrar tekrar teşekkür ediyorum.sevgiler canımcım.

      Sil
  8. benimde bir katkım olabilecekse ne mutlu elimden geleni yapmak ısterım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim sevgili müge hanım.düşünmen yazman bile yeter.kucak dolusu sevgiler..

      Sil
  9. Arkadaşım gelemedim kusura bakma:( Hafta sonundan misafirlerim vardı İşlerim çoktu. Biliyorsun gidiyorum. Benimde kermes için yapabileceğim, katkıda bulunabileceğim bir şeyler varsa söyle mutlaka yapar yollarım. Görüşmek üzere sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yoklama yaptım zaten aa baktım ilknur gelmemiş yok yazıldın yani şekerim ,izin kağıdı almalısın:))) ilknurum canım beni,m biliyorum seni inan düşünmen yeter.hem her birimizin farklı telaşeleri olayları var.büyük şehirde ha deyince rutinin dışına çıkmak çok zor oluyor.sen benim gönlümdesin.kucak dolusu sevgiler..

      Sil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)