13 Nisan 2013 Cumartesi

Keçe Nal Nazarlıklar..

günaydınnnnn!her birinize bereketli,sağlıklı ve mutlu kocaman bir hafta sonu diliyorum dostlarım.kocaman kelimesini özellikle kullandım zira hafta içi çalışırken bitmek bilmez,uzar da uzar ama zamanın size ait olduğu hafta sonları göz açıp kapayıncaya kadar geçer.zaman bir hırsız diyorum bu yüzden.en mutlu,huzurlu ,dolu dolu yaşadığımız anları bizden çalıyor ve huzursuz,sıkıntılı yada mutsuz olduğumuz anlara ağır bir kapak atıp sanki yavaşlatıyor..o yüzden zamanın hırsız olmadığı ama çok da mutlu geçecek bir hafta sonu olsun 
hepimize:)
gelelim nal şeklindeki nazarlıklara.ilk lerini daha önce burada paylaşmıştım ,bunlar da devamı oldu.hala da var ancak bu kez dolgulu olacak şekilde kestim.bakalım ne zaman birleştirip tamamlayabileceğim.





8 yorum:

  1. Günaydın gönlünce geçirebileceğin güzel bir hafta sonu dilerim.Nal nazarlıklar çok güzel ellerine emeğine sağlık.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  2. Ellerine sağlık canım,değişik ve orjinal olmuş..

    YanıtlaSil
  3. ne de güzel yapıyorsunuz bu nazarlıklar.aman nazar değmesin nazarlıklara : )Alanay hanımcım ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Eline sağlık şeker hatun.

    YanıtlaSil
  5. Haklısın Alanayım ne kadar doğru anlatmışsun Zaman gerçekten bir Hırsız. En güzel anlarımızı çaldığı gibi bizleri sonu belirsiz birr geleceğe yönlendiriyor.
    Nal Nazarrrrrlıkların inşallah hepimize uğur getirsin :) çok güzeller ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  6. Świetny pomysł!! Bardzo ładne te podkowy :-) życzę miłego dnia :-)

    YanıtlaSil
  7. Kırmızı da güzel.Krem rengi olan da çok hoş durmuş boncuklar :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Blogunu gezmekten yorulduuummm... Her defasında yeni bir şeyler keşfediyorum. Ellerin dert görmesin Dolunay. Bu nallara da bittim. Galiba taklit edeceğim seni:)

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)