7 Nisan 2013 Pazar

Kalpli Duvar Süsü (Telis Üzerine)

günaydın.hepinize mutlu pazarlar.
daha önce benzer bir kaç tane yapmıştım bu duvar süslerinden .biraz seri gibi oldu.bu da serinin devamı işte:) zeminde yine telis kumaşı kullandım.süslemelerde yoyo çiçekler,düğme,dantel ve boyadığım anahtarları kullandım.biraz şey gibi oldu :" kalbimin anahtarı bende" :)




25 yorum:

  1. Gğzel olmuş canım aynı moddayız herhalde aynı zamanda benzer işlerle uğraşmışız, resimlerin çeker çekmez yayınlayacağım ben de:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)modunu seveyim seninnn!merak ettim en kısa zamanda görmek isterim fiammam.teşekkür ederim.

      Sil
  2. Çok ama çok güzel olmuş bunlar. Bayıldım. Tam da benim vazgeçemediğim tarz ve malzemeler. Telis bezi, keten ip, düğme , anahtar.. Heveslendirdin valla beni Ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zaten ara vermiştin hadi başla.senin tasarımlarını çok seviyorum zaten ve şimdi kimbilir neler çıkacak.teşekkür ederim canımcım.

      Sil
  3. evet aynen öyle olmuş kalbin altında ki anahtarlarla:) güzel olmuş canım ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Her bir detayıyla çok güzel tasarlamışsın canım.
    Mutlu pazarlar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim ayşınım.öpüyorum kocaman sevgiler.

      Sil
  5. amanıııın neler neler yapmışsın ben görmeyeli... nasıl hevese geldim, nasıl kıskandım bilsen... Temizlik yerleştirme bilmemne derken kendimi kaybetmişim baksanaaa...
    Duvar sülerin çok güzel, kitap çantaların, seramik mumlukların, hele urgandan sepetlere bittiiiiim vede kıskançlıktan çatladııııım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)sen çok yoğundun şekerim.hem bu kadar güzel ve yaratıcı çalışmlar yapan ve sürekli üreten seni benim kıskanmam lazım:)yinede teşekkür ederim.çook öpüyorum .

      Sil
  6. Herbiri bir diğerinden şık olmuş.. Bunların hepsi beyaz kesin senin kalbin anahtarı kırmızı çıkacak:) Ellerine sağlık:) Mutlu pazarlarr:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))hadi bakalım teşekkür ederim sevgili Işık.sevgiler ve mutlu pazarlar.

      Sil
  7. bu kez kayılabilit miyim bilmiyorum Müge hanım inanlımaz bir yoğunluk beni bekliyor.deneyeceğim.teşekkürler zarif davetiniz için.sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. Çok çok güzel olmuş.ellerinize sağlık.maşallah her gün bir sey yayınliyorsuniz.tebrikler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim feyzacım.daha öncede yazmıştım fuara hazırlanıyorum o yüzden biraz fazla üretiyorum...

      Sil
  9. Harika tasarımlar. Feyzanın dediği gibi " her gün bir sey yayınlıyorsun" Maşallah nazar değmesin. Enerjine hayranım canım. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim ilknurum.üretmeyi çok seviyorum inan böyle rahatlıyorum.ama bu güzel yorumlar o kadar güzel geliyor ki!

      Sil
  10. Harikasın canım, maşallah sana hem çalışkansın, hem becerikli ve zevklisin. Arkadaşlarımın da dediği gibi her gün yeni bir sürprizle karşılıyorsun bizleri. Bu günkü yazına yorum bırakmaya çalıştım ama tam o sırada internet koptu sanırım, Allah kolaylıklar versin sana, bir hayli telaşen var bu aralar. Sevgilerimle canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. füsunum zarif arkadaşım senin marifetlerin yanında benimkiler cidden çook sönük kalıyor ama çok teşekkür ediyorum.güzel yorum ve dileklerin için çok teşekürler.kucak dolusu sevgiler.

      Sil
  11. Oy oy oy bu da süper olmuş :)

    YanıtlaSil
  12. sen yaparsın da çirkin olur mu, çirkin olsa bile severim ben,bu teliz torbada güzel yakışıyor bu tarz şeylere ellerine sağlık canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim öyle bir yazıyorsun ki harbiden koltuklarım kabarıveriyor:) iyi geliyor .iyiki varsın biliyor musun? kooocaamaaaaan öpüyorum.Eskişehire çabuk geçççç

      Sil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)