22 Mart 2013 Cuma

İyi Haberler ve Kitap Çantası...


hepinize iyi akşamlar dostlarım.sabah yayınladığım ve sizlerden gelen samimi postlardan sonra bir kez daha yazma ihtiyacı hissettim.korkunç geçen bir günün ardından şuan hamur gibiyim.:) o kadar gerilip üzülünce kasılıp kaldım ardından iyi haberlerle de kamyon çarpmış gibi olup ardından da pelteye döndüm işte.benzetmelerim süper biliyorum ama aklıma başka bişey gelmiyor:) annem sabah apar topar sivasa gitti.ultrasona girdi ve geçen haftalarda geçirdiği gripal enfeksiyonun sonucu kitle oluştuğu sonucu çıktı.10 günlük tedavi ardından tekrar kontrole gidecek ama zaten 19 da burada 3 aylık kontrolü var.doktorumuz en arsız kanser türü olduğunu ve her an tekrarlayacağını söylese de hep umutluyuz.ki son kontrolden tertemiz çıkmıştı.ama 3 yıldır yaşanan yoğunluk annemi bezdirmiş ki tekrar kanser oldum düşüncesine katlanamamış ve hemen kendini bırakmış.telefonda onu öyle ağlarken duymak beni kahretti. neyse ki şükür şimdi sakin yatıyormuş.Rabbim tüm hastalara şifa versin.ne zor.ama özellikle bu illet adı üzerinde işte kanser sinirleri başka bir bozuyor galiba.akşam akşam yeteri kadar içinizi kararttım sanırım.ama paylaşmak istedim işte.araya da bir kitap çantası eklesem fena olmayacak dedim:)kahverengi,sarı ve beyaz renkleri kullanarak ördüğüm kitap çantası.motif çok tanıdık gelmiştir.zira hepimizin bildiği yaptığı tığ işi bir örnek.bakalım beğenecekmisiniz? hepinize kucak dolusu sevgi ve selamlar.

15 yorum:

  1. Allaha şükür. Çok sevindim Alanayım inan çok sevindim. Hastalık haberleri beni çok üzüyor. Sende çok rahatladın biliyorum valla yüzüm güldü şu an :) çok geçmişler olsun.
    Motifli kitap çantası harika olmuş çok beğendim ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağolasın Aslıcım.üzmek istemezdim ama bişey yokmuş gibi davranmak doğam da yok.tekrar teşekkürler canım.iyiki varsınız.

      Sil
  2. Wszystko będzie dobrze - trzymam kciuki....;-)
    A to co zrobiłaś - to piękne (jak zawsze);-)
    pozdrawiam gorąco;-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili Barbara bu sıcacık yorum ve beğenin mutlu etti beni.teşekkür ederim..sevgiler.

      Sil
  3. Kitap çantası mııı çok şirin! :)

    YanıtlaSil
  4. İyi olduğuna sevindim canım. Dualarımız bütün hastalara Allah şifasını verir.Kitap çantanda pek cici olmuş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canım.teşekkür ediyorum.Dualarımız kabul olsun diyorum.sevgiler..

      Sil
  5. Rabbim bir daha yasatmasin.çanta da pek cici.

    YanıtlaSil
  6. Sabahki yazıda şişelere takılıp sağlık haberini es geçmişim utandım kendimden. Gün içinde aramaya da fırsat bulamadım bir türlü. Çok geçmiş olsun Dolunay'cım. Moral illa ki çok önemli ama yorgunsunuz da dogal olarak bu hastalıktan. Kıyamam annene de sana da... Her sey yolunda gitsin ve hastalık geri dönmesin. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aşkolsun niye utanıyorsun.zaman yetmiyor her dosta gitmeye yada her yazıyı okumaya.bu çok doğal rengim.teşekkür ediyorum rengim.Allah razı olsun senden ve dualarını esirgemeyen tüm dostlardan..

      Sil
  7. Yanıtlar
    1. biliyorum sevgili Füsun ve teşekkür ediyorum canım.sevgiler..

      Sil
  8. çok geçmiş olsun alanayım.
    ayrıca yaptığın da çok hoş bayıldım...

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)