17 Mart 2013 Pazar

Birlikte Üç Güzel-Kırmızı Keçe Broşlar :)

günaydınnn!mutlu pazarlar hepinize dostlar.hava soğudu yine birde kapalı ama yüreğinizde güneş açsın ,sıcacık duygular sarsın içinizi,bereket evinizden eksik olmasın,sağlık baş tacınız olsun.gün daima aydın olsun.bu üç güzel broş olarak yapıldılar.aslında hafta sonu bir sürü boyama yaptım ama hala tamamlanacak yerler ve vernikleri var ve tabiki fotoğraflama işleri de.yapacak çok iş var çok..19 nisanda ATO dan stand aldım bir arkadaşımla beraber.her zaman aldıklarımız gibi değil.yani hem pahalı hem fuar hem uzun sürecek.yerime başka bir arkadaşım bakacak zira malumunuz bir işim var.yani ya batacağım ya çıkacağım.gelmek ya da katılmak isteyen olursa REM Fuarcılık.sevgililer gününde de almıştı arkadaşım  üstelik tek başına.şükür baş edebildi tek başına.ben ona cesaret edemem ama iki kişi olunca hadi bir deneyelim dedik :) o yüzden ha babam iş yetiştirmeye uğraşıyorum:)hayırlısı...
bu arada Google Reader Kapanıyormuş.çoğunuz duymuşsunuzdur.Google kullanıcıları imza kampanyası da başlatmışlar ama sonucun çok olumlu çıkacağını düşünmüyorum.bu konuyla ilgili olarak dün bloğuma bloglovin e üye olup gagget ekledim.ve hepsini yani takip ettiğim tüm blogları sistemine aldı.başka alternatifler nedir çok bilgim olmasa da sanırım reader hesabını yedeklemek lazım.bir ara onu da yapacağım.başka alternatif bilen var mı bu konuda?



9 yorum:

  1. Çok ciciler ..Ellerine sağlık ..Bu arada senin pembe panteri görünce:)) o kadar sevdimki gidip telefonuma pembe panter müziği yükledim en nostaljiğinden:))stand için şimdiden başarılar.. Allah kolaylık versin:)bloglovine ben de katıldım ne yaptığımı bilmesem de umarım doğru yapmışımdır.))Mutlu pazarlar olsun..sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) dinledikçe beni hatırlarsın o zaman:)teşekkür ederim sevgili ışık.bloglovini bir kaç yerde daha tavsiye eden olmuş.diğer tavsiye edilen 3 yer daha var ama en sadesi ve anlaşılırı bloglovin bence.tekrara teşekkür ederim mutlu haftalar diliyorum sanada .sevgiler..

      Sil
  2. Te han quedado monísimas, me encantan.
    Bss.

    YanıtlaSil
  3. Kırmızılar çok sevimli,senin çok işin vardır şimdi stand için.Çok verimli geçmesini dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili Çiğdem sanada mutlu bereketli sağlıklı bir hafta diliyorum.teşekkür ederim.sevgiler.

      Sil
  4. Thanks for sharing your thoughts on Teknoloji. Regards

    Visit my web-site; Askerlik Sorgulama ve Bilgi

    YanıtlaSil
  5. aayyy dolunaycım bunlar cokkk hoşş...

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)