19 Mart 2013 Salı

Anahtarlıklar -deri saçlı çocuklar-

günaydın dostlarım.keyifli sağlıklı bereketli bir gün diliyorum.çocuk yüzlü anahtarlıklarımla karşınızdayım.internette görmüştüm  yani tasarım bana ait değil.hoşuma gitti yaptım ama sonra niye bu çocuklar böyle üzgün oldu (orjinalde öyleydi) diye kızdım kendime.çocuklar hep gülmeli.hayat onlarla güzel.ama bundan sonra yaptıklarımda hep güldüreceğim kendime söz verdim:)
biliyorsunuz son 10 gündür hastalıkla geçti benim.ara ara sizinle paylaştım.eskisine nazaran daha iyi olsamda 3 gündür diş ağrısı çekiyorum ki 10 kere grip olmayı tercih ederim.aklım erdiğinden beri dişlerimden çektiğimden hemen psikolojim bozuluyor.zira tüm dişlerim kaplama ve daha 3 yıl oldu yeniniyeli.birazdan doktora gideceğim kzımda aynı dertten muzdarip.ahh diş hikayelerimi yazsam roman olacak zaten:( dişlerinize iyi bakın cidden ağrısı hep "kabir azabı" derler ya öyle hem çok pahalı tedavileri hem diş bir çok organa başta kalp,böbrek sırt ağrısı ve mideye zararı var.umarım çok sıkıntı yoktur şimdiden elim ayağım buzzzz!




18 yorum:

  1. geçmiş olsun diş ağrısını bende çok çekerim hergün dişlerimi fırçalama rağmen halen arada ağrırır:(
    anahtarlıklarında çok güzel olmuş ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim Tokideki Ses.sana da geçmiş olsun diyorum.çok zorr..

      Sil
  2. çok şeker olmuş ya.... seviyorum bir erkek modelini doğal ve güzel geliyor bana. bye

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim birmavimbirpembem.beğenmene sevindim.bende sevdim yazdığın gibi.sevgiler.

      Sil
  3. Pek şirin olmuşlar Alanay:) Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  4. ÇOK GÜZEL OLMUŞLAR AMA NEDEN ÜZGÜNLER? KEŞKE GÜLSELERDİ :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim sevgili semoş.bir dahakine gülenlerini yapacağım söz..

      Sil
  5. Öncelikle çok geçmiş olsun Alanaycım, benim de en korktuğum şeydir, hakikaten 10 kere grip olmayı tercih eder insan:)))
    ben şu 12 saat koruyan diş macununu kullanıyorum faydalı geliyor...
    eline sağlık ama çocukların yüzlerinin üzgün olmasını ben de sevmedim.
    sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağolasın canım.valla haklısın.bende kullanıyorum ama şu illet grip enfeksiyonu yaydı her yerime..teşekkürler ve sevgiler..

      Sil
  6. öncelikle çooook geçmiş olsun, yazıy okumaya başlamadan neden üzgün ki bunlar dedimiştim okuyunca anladım :) bloğuma beklerim
    http://akaree.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim nur.evet keyifsiz olunca işlerde değişiyor:)gelirim tabi.sevgiler..

      Sil
  7. Alanaycığım geçmiş olsun blogumda bol bol adın geçince nerede bizim kız diye geldim bloguna:)) Dİş ağrısı hakikaten çok kötü ben de senin gibiyim ama kalıtsal bişi bu iyi bakmakla veya kötü bakmakla fazla alakalı değil en azından belli bir yaştan sonra:( Anahtarlıkların çok güzel olmuş ama o çocuklar gülmeli:)) bence de:))Yanaklarna da 2 ponpon allık ister, ellerine sağlık devam bence...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fiammam buralardayım ama aklım havalarda işte:) valla kimin kapısını çalıyorum akıl kalmadı bende artık.sanada geçmiş olsun canımcım ve haklısın çocuklar gülmeli.allık hiç aklıma gelmedi denerim hemen:)

      Sil
  8. Geçmiş olsun alanayım,dişler Fiammanın dediği gibi kalıtsal ama bakım da önemli.Ben de sağlam ve beyaz dilşerimi ihmal ettiğim için diş eti çekilmesi başladı.Bakmak da lazım. Aman her şeye bakmak lazım da bazen hiç gözümü açasım olmuyor ki bir şeylere bakayım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle kalıtsal nalanım.ma aile böyleyiz biz ama bıktım yaaa.aman o diş eti çekilmesine dikkat.karanfil yağı ve propelis yağı iyi geliyormuş.yarın alıcam.sende denersen..teşekkür ediyorum canım.

      Sil
  9. ellerine sağlık alanayım.çok geçmiş olsun canım benim diş çok zor ve çok korktuğum birşey benim de allah sabır versin sana:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağolasın alonenesim.cidden zor ve sıkıntılı..

      Sil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)