23 Şubat 2013 Cumartesi

tembellik-birazcık alışveriş

merhabalar dostlarım.mutlu sağlıklı bereketli koca bir hafta sonu diliyorum hepinize.feci tembel hissediyorum bugün.temizlik yapmalıyı m ama canım hiiiiç istemiyor:) sonra yap derseniz pazar eşimle beraber geçitriyoruz hafta içide tam gün yokum yani mahkumum yapicim bu posttan sonra :( 
dün daha önce bahsettiğim proje çalışmalarını yapmak için yapacağımız etkinliğin ilkini gerçekleştirdik.etkinlik demeyi çok iddialı buluyorum zira ben o kadar iddialı değilim hele sizler varken.etkinliğe gelen veli-arkadaşlar çok hevesli ve çalışkanlar maşallah.perşembe günü okul aile başkanımız zümrem neziha hanımla beraber ulusa malzeme almaya gittik.ayaklarımıza kara sular indi üşüdük ama bir sürü malzeme aldık.ve dün ilk olarak ayraçlardan başladık.aslında yatağa gitmiş uyumaya hazırlanıyordum ki örnek hazırlamadığıım aklıma geldi gece yarısı.hadi kalk gece yarısı bir telaş bir kaç küçük örnek yap:) 4 renk polar almıştık.ilk bu gece yaptığımız örnekteki ayraçlardan yapacağız.kumaşları kişi sayısına göre kesip verdim ama bazı arkadaşlar o kadar hızlı ki (hülya hanım) daha 5.derste evden tekrar yanıma gelip yaptıklarını gösterdiler süperdi.


bu resimlerdeki de mıktanıslardan yaptığım deneme.gölge resimler kesmeyi hayal etmiştim önceden ama gece gece detaylı kesim yapamadım.üstteki reklam kağıdını soyup denedim ham denedim böyle olduevde mıknatıs çoktu.keser boyar satarız demiştim ama mıknatıslarım anımsadığımdan daha küçükmüş.zaman kalırsa deneriz bir daha.:)


bu malzemelerde o gün alışverişte araya sıkıştırdığım ganimetlerim. keçelerim, çarpana dokumalar,ince urgan,seramik hamuru,çuval kumaşı,mavi boncuklar  veee normalde  tanesini 50 kuruşa aldığım ama buradan toptan alınca 25 kuruşa gelen silikonlarım:)


10 yorum:

  1. Kolaylıklar diliyorum size : )

    YanıtlaSil
  2. cok cici gorunuyorlar, alisveriste araya sikistirilan ganimetlerin zevkide bir baska oluyor degilmi?:)))

    YanıtlaSil
  3. ee daha ne olsun kısa günün karı iyi alışveriş çıkarmışsın:)

    YanıtlaSil
  4. Amanıııııın.... Güzel şeyler ki bunlar. Şimdi neler neler çıkar kimbilir.... Başta sen olunca ona hiç şüphe yok ki zaten..

    Enerjin daim olsun sevgili Alanamy...

    YanıtlaSil
  5. Olayın en güzel yanı bu işte belki de. Çarşıdan gelince ben de kızımla beraber poşetlerin altından tutup hurrraa dökeriz içini koltuğa, soya tek tek inceler yorum yaparız, çok zevkli bir şey :)

    YanıtlaSil
  6. Today, I went to the beachfront with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She
    placed the shell to her ear and screamed.
    There was a hermit crab inside and it pinched her ear.
    She never wants to go back! LoL I know this is completely off
    topic but I had to tell someone!

    My web site: alışveriş

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)