13 Şubat 2013 Çarşamba

Laleli Duvar süsü

günaydınnnnnnnnnnn! bereketli sağlık dolu mutlu kocaman bir gün diliyorum hepinize...okullar açıldığından beridir hız kestim yine:) çook yoruluyorum ne yapayım.dün evvelsi gün yedişer saat derse girdim boğazım başladı hemen.emekliliği nasıl beklerim böyle bilmiyorum.şımarıklık gibi gören olabilir ama harbiden tüketiyor beni zorlanıyorum .:(  bu kadar şikayet yeter. keçe ve deriden çok önce kesip koyduğum bu küçük süsü bitirdim.çok matah bişey değil ama yarım işler kalksın istiyorum.evin salonu uçacak.göya ne yapacaksam kesip biçip paketleyeyim ki her seferinde salona taşımayayım diye uğraşıyorum.bir haftadır salonu toparlayamadım bu yüzden:)çalışma odası istiyorummm.bir kaç yıl beklemem gerek ama ev değiştirdiğimizde 4 odalı alıp birini çalışma odası yapacağım:)inşallah.




buda elime alıp karar veremeden diktiğim anahtarlık.oya kullandım kanatlarında ve ayaklarında.fotolar berbat biliyorum hep aceleciliğimden.tekrar çekmeyi de gözüm yemedi işte:)


9 yorum:

  1. bende istiyorum hobi odası:))) ellerine sağlık yine güzellikler yapmışsın canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim alonenesim.yaparım tabiki ne demek!

      Sil
  2. Elinize sağlık güzel olmuş.Daha önce hiç keçe çalışmadım,desenleri nasıl bulabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim sevgili türkan.keçe için modelleri google görsellerden aradığında,bununla ilgili dergilerde ve hobi bloglarında rahatlıkla bulabilirsin.

      Sil
  3. Benimde bir çalışma odam yok salonda çalışıyorum.Ellerinize sağlık ikiside çok güzel olmuş.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o güzellikler demek sizinde salonda çıkıyor ortaya.teşekkür ederim mehtap hanım.sevgiler.

      Sil
  4. Sevgili Alanay! Benim güya hobi odam var, evin en küçük odasını ayırdım. Ayırdım da ne oldu peki???? O kadar çok şey aldım ki, her yer bu aldıklarımı koymak için raf ve dolaplarla doldu. İş yapmak için yine hepsini salona taşıyıp bitince de geri taşıyorum! Yani değişen pek bir şey yok... Bu sebepleeeeğ sen 4 odalı değil bence 5 odalı bir ev dile, bakarsın olur! Neden olmasın...

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ha ha ha:) sen bu günlerde sürekli alıyorsun zati demetim:)(bak im eki geldiiii:)) yok başak burcuyum serde eskisi kadar olmasada birazz düzencilik var yapmam diye düşünüyorum ama bellide olmaz tabi.ahh atölye odam olsunda yenisinide o zaman hayal edeyimmm:)

      Sil
  5. kesinlikle harika olmuş Elinize sağlık.

    www.minikyengec.com bende beklerim :)

    Sevgiler..

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)