18 Şubat 2013 Pazartesi

günün ardından...

iyi akşamlar için geç mi oldu iyi geceler mi dilemeliyim:) en iyisi ikisi de olsun:) yorgun soğuk ıssız bir Ankara akşamından merhaba dostlar.Ankara kadar olmasa da yorgunum bende.dün facede bir resim vardı.meşhur garfieldimiz " sevgili pazartesi -ertesiyi- bırak pazar ol böyle daha güzelsin "  diyordu :)) ne kadan doğru.:) bugün 5.sınıflarla  seramik yapmaya başladık.6 sınıfı atlattım darısı diğerlerinin başına:) atlattım diyorum zira o merak heyecan panik kaygı  dalgasıyla baş etmek valla çok zorladı beni.eh birde sürekli konuşmak boğazıma indirdi:) ama hem şeker hem komiklerdi.çocuk olmak ne güzel şey.böyle saf heyecan yaşayabilmek,bu kadar masum merak edebilmek ve bu kadar öğrenmeye aç olmak!


akşam gelince bir ara nasıl yaptığımı paylaşmış olduğum likörlerimi süzüp şişeledim.:) aslında çok geç bile kaldım ama hep unutuyordum ne yapayım:) tatları enfes olmuş söylemesi.özellikle böğürtlen süper.tavsiye ederim.şimdide ilk fırsatta muz,mandalina ve portakal yapacağım.belki narda olabilir..eğer nasıl yapıldığını bilmeyen ya da merak edenler varsa buradan bakabilir. hepinize sakin mutlu geceler....



12 yorum:

  1. Ah ne guzeldir cocuklarla birgunlugunede olsa cocuk olmak, onlarin o coskularini paylasabilmek. ne mutlu size:) likorude en kisa surede deneyecegim elinize saglik:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim mevlüde hanımcığım.evet çok güzel ama bazen çooook yorucu :) sevgiler...

      Sil
  2. karışık meyve denedin mi alanaycım?
    yoksa tek aroma dahamı hoş olur dersin? 1.5 ayda çokmuş yaaa :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bak akıl akıldan üstündür hiç aklıma gelmemişti karışık yapmak.birbirine uyumlu meyvelerle neden olmasın? sarılar birlikte kullanılabilir mesela.birde siyah üzümü çok istiyorum ama mevsiminde tabiki.maalesef çok ama değiyor.birde her mevsimde mevsim meyvesi yapınca elinde daima olur stok:)

      Sil
  3. Ne güzel çocukların o tertemiz dünyasına sızmak bir an bile olsa, öyle katıksız öyle rafine ki kimbilir nasıl eğlenceli bir gün olmuştur. Hemen likörlere bakmaya gidiyorum yapar mısın dersen eskiden yapardım ve merakım vardı ama uzun zamandır elim değmedi, belki heves gelir senden:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. heves gelir kanımca :)eğlenceliydi fiammam haklısın.

      Sil
  4. cocuklarla vakıt gecrımek cok keyıflı ama cok da yorucu gercekten...ne guzel etkınlıkler yapılmış öylee..lıkor hıc yapmadım ama denemek ısterım bögurtlenlıyı özellıkle..hemen bakacam..paylatıgın ıcın tesekkurler canımm..

    YanıtlaSil
  5. Ufff.. Çok güzel görünüyorlar.. Bana ayır tamam mı. Gelince birer yudum tadına bakacağım. :) Umarım gelebilirim. Bunu çok istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tamam söz ama sende gelince buraya arayacağına haber vereceğine söz ver.ok?

      Sil
  6. amaaaan çocukluk gerçekten başka bak şimdi duygulandım
    likör yapımını kaçırmışım hemen bakayım yayınına, ellerine sağlık afiyetle için
    öptüm :)

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)