5 Ocak 2013 Cumartesi

Dileğimden hediyeler...

Görmemişin hediyesi olmuş ya:) ama bakar mısınız hediyelerimin güzelliğine ve zarifliğine.övünmekte ve sevinmekte haksız mıyım? dün okulda idari bürodan çağrılıyorsunuz dedi nöbetçi öğrenci.gittim.imza falan sandım.meğer kargo gelmiş.kimseden bişey beklemiyorum ki! bir baktım üzerinde Dileğin adı yazıyor.aklıma güçsüzler yurdu için hediye yollamış olacağı geldi.açarken bunları düşünüyordum.ama dedim ki kendime ben blogda duyurmadım ki güçsüzler yurdu ziyaretini.derken hediyeler çıktı ortaya.nasıl sevindim.çok güzeller.dilekciğim buradan da bir kez daha teşekkür etmek istedim.ellerine sağlık hepsi çok güzel ve zarif.kocaman öpüyorum seni...



Bu arada yoğunluğum hala devam ediyor.son bir haftadır TKY raporlarını yazıyorum.2 kriterim var kurum raporunda birde üstüne ekip raporu.bu seneki projemizle yarışmaya katılacağız ekip raporunda.hadi bakalım hayırlısı.çok az zaman var .3 4 gün içinde bitirmemiz gerekiyor ve daha 3 de birini yazdık. oyyy. ardından not telaşı başlayacak ki yaklaşık 1000 küsur öğrencim var.hepsine ortalama alıp üçer not ardından davranış notları..birde sınıfım var ki okunan kitaplar ve karne yazılması vs vs...hobilerime ara sıra kaçamak yapıyorum tabiki.yoksa nasıl rahatlayacağım:) sabah da annem ablam ve iki teyzem geldiler.kızılcahamam daki devre mülke gittiler kalmaya.bu iş yoğunluğundan onlarla bile gidemedim.
annem haftaya PTC ye girecek.en son tomografide burada yazamadım ama akciğerde metastaz olabilir sonucu çıkmıştı.üst üste tomografi ve sintigrafiye girdiğinden ocak ayında istedi bu tetkiki doktor.içimde kurtlar oynaşıyor ama hep iyi olacak diyorum kendime sonuç temiz çıkacak.dualarınızı annemden ve tüm şifa bekleyen hastalardan eksik etmeyin olur mu dostlar!

3 yorum:

  1. Annene geçmiş olsun en iyisi çıksın tetkiklerden. Zor şey merak içinde beklemek.....

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ediyorum sevgili ada ve deniz.inşallah diyorum.cidden zor..

    YanıtlaSil
  3. Keyifle kullan şeker, allah kolaylıklar versin.

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)