4 Kasım 2012 Pazar

dostlar,kınalar,saç bakım kremleri:ne alaka:))

Bugün dostum Deniz'in evine gittim.denizle aynı okuldayız.rehber öğretmenimiz.Deniz yeni  ev değiştirdi.taşındığı evini ilk kez gördüm ve çok beğendim.deniz de çok becerikli yaratıcı bir hatun.mesela uzun yıllardır farklı şehirlerde görev yapıp sürekli taşınmak durumunda kalınca pratik çözümler getirmiş ev dekorasyonunda.mesela yemek masasında ahşap sandelye yerine plastik sandalyeleri tercih etmiş ama görüntüleri içinde yaratıcılığını kullanmış ve böyle cici örtüler dikmiş.


birde dekoratif aydınlatmalar yapmış.çok beğendim ve dayanamayıp hemen fotoğraf çektirdim:)


nasıl sizce de güzel değil mi?bugün iki farklı tat denedim denizde.zeytin ve domates reçeli.her ikisi de enfesti.kesinlikle deneyeceğim.daha önce tatmadığım için pişman oldum:)


bu arada uzun zamandır yapmayı planladığımız saç bakım krem mi demeli balsam mı demeli onu yaptık işte.sevgili deniz de hindistan cevizi yağı vardı bende kurban da biriktirdiğim sığır iliklerini görürdüm.her ikisi de ayrı ayrı benmari usulü eritilip daha sonra  karıştırıldı.saçı besliyor uzatıyor ve en önemlisi saç çıkarıyormuş.yaşasın.haftada bir yapacağım.deniz kullanıyormuş ve cidden saçları çok güzel doğal ve sağlıklı bide çook uzunnn :))


 bu hayvan iliği erirken:)) pek iç açıcı görünmüyor değil mi? ama hiç koku çıkarmadı ilginnç...

bu da bitmiş hali.onuda cam bir kavanoza aktaracağım daha sonra.sonucu 6 hafta sonra belli olmaya başlar size yazacağım sevgili dostlar.
çılgın bedişimde bayram tatiline dubaiye gitmişti.gelirken kına ve kına stickkerlerı getirmiş.kınayı suyla ıslatıp denedik ama pek kalıcı olmadı.eve gidince kendi kınamla denerim dedim artık yıkadım.çok güzel özellikle bilekte şık duracak olanından bir tane seçtim.teşekkür ediyorum bedişime.ahh bide arap sürmesi getirmiş ki tam benlik:))


4 yorum:

  1. Deniz hanım yeni evinde keyif ve sağlıkla otursun. Eeeee marifetli marifetliyi her zaman çeker değil mi? O da bizden yaptıkları çok hoş olmuş keyifle kullansın.

    YanıtlaSil
  2. Deniz hanımı kutlarım. Sana da onu bize tanıttığın için çok teşekkür ederim. Plastik sandalye fikrine gerçekten bayıldım. Neden eşyayı yük ederiz sanki.
    Kınadan pek anlamam. Hiç denemedim. Denesem mi acaba?

    YanıtlaSil
  3. gülsüm ablam eminim sana çok yakışır kına.teşekkür ediyorum...

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)