17 Kasım 2012 Cumartesi

"Ayışığı Kedisi" Ayşım Okudan

ilk gördüğümde hem gözlerime inanamadım hem çok sevindim hemde müthiş gurur duydum.bir çoğunuz biliyor ve tanıyorsunuzdur.becerikli ,hayvansever,dünya güzeli ve nezaket kraliçesi moonlightcat13.blogspot.com  bloğunun sahibesi sevgili "okuyan" ve gerçek adıyla da Ayşınımdan bahsediyorum.Ayşınım seni buradan tekrar tebrik ediyorum.kitabı aslında haberini alır almaz sipariş ettim ve 2 gün içinde elime ulaştı yani bir haftadan fazla oldu ama yoğunluk ve sıkıntılı zamanlardan dolayı bu postu hazırlayamadım.
Kitap şiir,minicik öyküler ve hikayelerden oluşuyor.bir çırpıda okudum ve çok keyif aldım.kendimden gözlerimden duygularımdan izler buldum.şiddetle tavsiye olunacak bir kitap.
Bu arada ayşınım 9. çekilişini yapıyor ve bu güzel kitapda hediye.katılmak isterseniz buraya buyrun efendim...



dipnot:ayşınım seni defalarca telden aradım ama bir türlü ulaşamadım.bilgine:)

2 yorum:

  1. Sevgili Dolunay'ım, güzel yürekli arkadaşım benim. Kitabın basılmasının heyecanını ve mutluluğunu sizler gibi güzel insanlar inan bana katbekat artırdı. Çok şanslıyım ki senin gibi bir dost edindim. Yüreğinde bana bir yer ayırmış olman benim için çok önemli.
    Beğenmene ise ayrı bir sevindim. İlgine, desteğine ve güzel yüreğine kocaman teşekkürler canım.
    İyi ki varsın.
    İçten sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. iyi ki sende varsın arkadaşım ve iyi ki seni tanıdım.hayatımdaki güzel renklerden birisin emin ol.kocaman öpüyorum seni.sevgiler..

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)