27 Temmuz 2012 Cuma

Büyükada...

Haziranın son haftasından itibaren İstanbuldaydım.İstanbul sevgimi zaman zaman yazmışımdır.muhteşem bir şehir.dokusu kokusu ve görselliğiyle diğer tüm şeylere rağmen cidden muhteşem.İstanbuldayken bir ara Büyükadaya gittik.bu karelerden oradayken objektife takılanlardan bazıları.ada da muhteşemdi.sadece inanılmaz pis buldum.sokaklar çöp kaynıyordu eh birde at pisliği kokusu ki vapurdan indiğiniz yerde dayanılmaz boyuttaydı.ama evlerin ,ağaçların.çiçeklerin ve manzaranın güzelliği bunları unutturdu.eve gelince yeniden hatırladık zira at pisliği kokusu feci bir şekilde üzerimize sinmişti:)) bu arada bazıları faytondan çekildiği için net olmamış fotoğrafların.

























































16 yorum:

  1. Az önce birden aklıma geldin... Çoktandır yok bu hatun ortalkta, yoksa ben mi kaçırdım yazılarını, bir bakayım dedim, sen de uzunca bir aradan sonra ilk bugün yazmışsın:) Kalp kalbe karşı mı derler :)
    Büyükada evlerini severdim, yani bu tarz evleri severim, anılarla dooopdoludur ya...
    Yalnız altlarda bir ev gördüm, hani balkonun bir tarafında pet şişe tepeleri, bir tarafında kuru ağaca sarılmış ipler, bizim çılgın hobicilerden biri mi oturuyor acaba orada diye merak ettim :))
    Öptüm seniiii :)

    YanıtlaSil
  2. bencede kalp kalbe karşı.sende bunu ispatladın.
    boyalı şişeleri görünce bende merak edip kapıya dayandım:)ama maalesef evde kimse yoktu.ama geri dönüşüm konusunda duyarlı bir adalı olduğu kesindi..

    YanıtlaSil
  3. Oh be.. Meltem kokulu bir ses geldi sonunda senden. Büyükada... Benim hayata başkaldırdığım yer. :) Çok güzeldi çooookkk...

    YanıtlaSil
  4. ne güzel manzaralar inan istanbulda yaşarken bu güzellikleri yaşayamıyoruz istanbul harika bir şehir ama içinde yaşamak zor trafik, kalabalık hep bir koşturmaca ..

    YanıtlaSil
  5. demek hayata başkaldırdığın yer.!hımm:)cidden çok güzel ablacığım.kocaman öpüyorum..

    YanıtlaSil
  6. İatanbul 24 saat uyumayan bir şehir.çok zor ama bir o kadar da büyülü Gönül hanım..

    YanıtlaSil
  7. kırmızı şapkalı kız ne güzelsin incecik. Ben de iki gün önce Alanay nerde diye aklımdan geçirmiştim. Ne ilginç.
    Adalara benim de gidesim var inşaallah kısmet olur.

    YanıtlaSil
  8. kocaman merhabalar canımmmmmm :))
    büyük adaya gidipte yakından göremedim bu güzelim evleri çok şanlısın
    bana bıraktığın yayınlamaya kıyamadığın güzel yorumlar için nasıl teşşekkür edicegimi bilemiyorum canım ayrı ayı okuyup yorum bırakmışsın samiyetine ve içtenliğine tekrar teşekkür ederiyorum canım
    geçen gün merakladım bloguna geldim ama ne yazık ki hala helva görünüyordu hatta faceden bile aradım sadece bende bir böyle sorun var bilmiyorum en son ayşıma sorucaktım irtibat kuruyomusunuz diye mesela bakıyorum izleyicinim ama 13 haziranda öğrencilerine ait en az 15 yayın koymnuşsun hiç birine panelde rastlamadım o yüzden gogle profili kullanmana çok sevindim canım en azından herkes ulaşabilir bu şekilde seni ve güzel kızını öpüyorumm güzel ögretmenim:)

    YanıtlaSil
  9. Güzel yer.. Acaba ortalama bir insan orada ev alip yasayabilr mi? Zannetmiyorum.. Herhalde cok pahalidir :(

    YanıtlaSil
  10. kartpostal gibi görüntüler..
    gerçekten çok güzel yaa :)

    YanıtlaSil
  11. teşekkür ederim nalanım.güzel değilim o senin güzel gören gözlerinden..inşallah tez zamanda gidersin adalara.sevgiler..

    YanıtlaSil
  12. mavicim merhaba canımcım.aslında daha da uzun ve özenli yazmak istedim ama çok ara verince tüm dostlarımı dolaşmak çok zaman alıyor.daha yarısına bile gelemedim:)
    postlarım hala neden görünmüyor çözemedim ama illallah ettim desem yeridir.bende böyle yapayım dedim.sağolasın canım.görüşürüz.

    YanıtlaSil
  13. nar çiçeğim ortalama insan alamaz kanımca.orada viran bir yapı var almayı ve restore etmeyi çok isterdim.ama ömrümü çalışarak geçirsemde gücüm yetmez.zaten çoğu ev sahibi ecnebi..

    YanıtlaSil
  14. kesinlikle öyle figen ablacığım.tadına doyulmaz..

    YanıtlaSil
  15. Ah Dolunayım ah, o kadar az bir mesafe vardı ki aramızda, ben görüşemediğimize yanarımn hala:( Şayet arasaydın 10 dakika sonra oradaydım:(((
    Benim anne tarafım Büyükadalı. O yüzden o adayı da ayrı bir severim.
    Fotoğraflar çok güzel canım, ellerine sağlık.
    Kocaman öpüyorum.

    YanıtlaSil
  16. ayşınım aklıma geldikçe halla çok üzülüyorum.aramamam imkansızdı eğer senin sedir yerine sedef adasında olduğunu bilseydim.ah tanıdıkça beni daha iyi bileceksin.ama cidden neden bilmiyorum-sedir adası gibi kalmış kafamda.bloğundaki yorumuma cevap yazdığında dank etti kafama ama iş işten geçmiş.çok üzgünüm..

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)