11 Şubat 2012 Cumartesi

Biten haftanın ardından..

yine feci hastayım:(( artık hastayım demeye utanıyorum ama öyle işte.berbat bir hafta geçirdim.her şey aksi gitti .zaten yoğunluk hat safhada birde üstüne hastalık çekilmiyor..hele yalnız olunca.eşim şehir dışında çocuklarda bana bakacaklarına benden "bişey getirsene anne "diye gözüme bakıyorlar:)ahh böyle zamanlarda  özellikle gurbette olduğuma çok yanıyorum..
pazartesi okula başladık.son 2 ay yarı raporla geçirdiğimden ve araya da tatilin girmesinden uzunca süre ders yapmayınca heyecanlanıyor insan.ama o gürültüyü özlediğimi söyleyemem.o gün başladı ağrı ve hala devam ediyor.(kronik migrenim var da) tüm hafta değerler eğitimi çalışmalarıyla geçti.yaklaşık 106 öğretmeniz komisyonda 4 kişiyiz ama ne hikmetse ortaya tek tencere aş çıkıyor.neyse yaptığımız resim vb asmak için öncekileri indirince onları kütüphaneye taşıdım.bu arada kütüphaneyi sadece ben kullanıyorum anahtar bir tek bende var ve 1.dönem yaptığımız tüm çalışmaları oraya depoluyordum ki başlarına  bişey gelmeden sergiye kadar kalabilsinler.anahtarı çevirip elimde resimler içeri girdiğimde gördüklerimden dolayı ellerimdekilerini de düşürdüm.tüm resimler yırtılmış.çöpe atılmış yerlere savrulmuş,heykeller üç boyutlu çalışmalar parçalanmış.ne olduğunu anlayamadım sadece bir kabus gibi geldi uyanacağım ve bitecek.maalesef değil miş.A bloğa duvara kütüphane dolapları yaptırılmış ve 15 tatilde okulumuz Türkçe öğretmenlerinden kütüphane sorumlusu olan arkadaşım kütüphanedeki  kitapları yeni yapılan duvar dolaplarına taşımış.bunu yaparken her nedense masalardaki ve raflardaki çalışma ve resimlerin çöpe gideceğini düşünerek hepsini telef etmiş.şuan süngüsü düşmüş asker gibi hissediyorum.5 aylık çalışmalar,onca emek...utanmadım ağladım.daha çocuklarıma söyleyemedim.nasıl hesabı verilir ki bunun? kapıyı çekip kilitledim.öylece duruyorlar.bakalıım neyi kurtarabileceğim.haftaya yapacağım.perşembe kurul toplantısı vardı.yarım gün uygulaması yapıldı.toplantı saat 4.20 ye kadar sürdü.eh bizde o yoğun kar yağışına kaldık.şansıma çook eski bir dolmuş geldi kaloriferi çalışmayıp havalandırması bol olan.yol kapalı.kazalar,dolmuş eser bir taraftan.merak duygusu,kaygı.eve 2 saat 20 dk da vardım.şifayı kapmışım işte sonuç hastalandım.bir daha böyle bir hafta geçirmek istemiyorum.bir haftadır da blogları dolaşamamıştım.yorumları cevaplayayım dostları ziyaret edeyim derken sevgili Gamze"nin haberini okuyunca ipler koptu bende.detayları  yazmayacağım.ama buradan ona ve ailesine mektup kart vs yollayabilir,buradan facebook sayfasıına üye olabilir  ve buradan da bloğunu ziyaret edebilirsiniz.Allah yardımcıları olsun.hepimiz dua edelim.ilik nakli yapılacakmış.anladığım kadarıyla ailesininki tutmamış.İzmir de olanlar eğer engeliniz yoksa bir küçük tüp kanla bu hayatı belkide kurtarabilirsiniz.

11 yorum:

  1. Ah canim sen o kütüphane isine bozuktun demek..insallah kurtarirsin birseyler..:(
    Gecmis olsun.. Bende kasim sonundan beri bronsitten akciger zari iltihabina cevirdiydi..
    Ha gecti diyorum yine basliyor öksürük..nedir bu yil cektigimiz bu hastaliklardan..:(zate o hastalik dönemnde iyice blogcu oldum ya..bugün ev temizle camasir, yemek sana yollayacagim yaziyi gönderemedim,.. Yazi hazir aslinda fotograf hazir degil..su an pestilim cikmis sekilde oturuyom..susadim..mutfaga gidip su alasim yok;)))

    Gamze ise.. Iki gün agladim..ama nedense iyi olacagina inaniyorum ben..cok insan destek veriyor..cok insan dua ediyor..bulunacak o ilik.. Göreceksin..bu kadar insan onu birakmazken o kalkip biryerlere gidemez.. Iste bu..

    YanıtlaSil
  2. Canım çok geçmiş olsun. Hem sağlık açısından hem de duygusal anlamda zor bir hafta olmuş senin için.
    İnan senin kadar üzüldüm ve içim acıdı onca emeğin heba olmasına. Anlamadığım nokta öğretmen arkadaşın nasıl böyle bir sonuca sebep olmuş ki! Hem senin hem de öğrencilerinin aylardır verdiği emeğe saygısı yok muymuş?! Çok yazık olmuş.
    Gamze'ye Allah'tan (c.c.) acil şifalar diliyorum. Bu gece Okan'a kayınpederi ve Gamze bağlandı. O telefonda ağladı ben ve eminim benim gibi seyreden herkes de ekran başında ağladı. Rabbim onu evladına, eşine, ailesine ve tüm sevenlerine bağışlasın.
    Kendine dikkat et canım.

    YanıtlaSil
  3. Canım Gazi nörolojide tuğba hanım var bi görünsene ben de migren için gittim bir aydır çok rahatım, ilkokuldan bu yana çekiyordum migren ağrısını, nefes aldım ilk defa, çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  4. Çok geçmiş olsun canımcım. Keşke okul sömestr tatiline girmeden diğer öğretmenleri uyarsaydın çoçukların faliyetleri hakkında. Ama nereden bileceksin ki böyle bir şeyle karşılaşacağını değil mi?

    YanıtlaSil
  5. Bu arada migren icin yeni bir ilac var..ici de triptane olan yeni nesil bir hap.. Bu migrenin yeni ilaci..ama doktor kontrolunde alinmasi gerekiyor..bir doktora görünürsen yarari olur.hapin calisma makenizmasini da anlatirdim ama uzun:)

    YanıtlaSil
  6. Nar çiçeğim kendine iyi bak valla çocuklardan bile hayır yok..sadece kütüphane değil o kadar çok şeye bozuğum ki!
    dilerim Gamze konusunda haklı olursun.dualarımız onunla..

    YanıtlaSil
  7. Ayşınım sağolasın canım benim.öğretmen arkadaşım uçmuş zaten masa üzerindekini çöp sanıyor adam ne diyeyim gider ayak yaktı beni..

    YanıtlaSil
  8. Dileğim teşekkür ederim.uyaracak bir durum yoktu ki anahtar bendeydi.bide idaredeydi.idarenin yapması lazımdı uyarıyı.neyse.bakalım bu hafta toparlamaya çalışacağım..

    YanıtlaSil
  9. Nar çiçeğim önerin için teşekkürler.yorumunu okuyunca internetten baktım biraz.denemedi,ğim bir ilaç.ama doktorlardan hastanelerden bıktım ben.şimdilik evde tedaviyle idare ediyorum.melisa çayı içiyorum bol bol..

    YanıtlaSil
  10. Bak söylemedi deme..agrisiz bir dünya söz veriyorum sana..;) ben de kullaniyorum.. Gercekten krizlerii iyi rahat atlatiyorsun.ama bir kutunun icinde 3 hap oluyor..gercekten kriz ani icin..doktora gitsen..nolur git görün.. Simdi icim almaz diycen.. Biliyom...sonra git o zaman..ama ilaci oldugunu bil emii..cekmen gerekmiyor artik cekicvuran agrilari..

    YanıtlaSil
  11. canım benim gideceğim söz ama bak sende yazmışsın şimdi değil.zaten herşey arapsaçı hastane..teşekkür ederim ilgine canım..

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)