22 Aralık 2011 Perşembe

Yeni Yıl Ağacı Süslerim-1

sprey boya elime geçtimi nereyi boyasam diye bakınıyorum sürekli:)bugün kozalak boyadım,fındık boyadım,haşhaş boyadım bi de iki şişe boyadım.ama şişelerin üzerine başka şeyler yapılacak sadece zemin boyası oldu yani.daha sonra kozalak,fındık ve haşhaşın üzerine kurdele yapıştırıp ağacıma asmak üzere süs haline getirdim...


 bu minik kutu da puro kutusuydu.dayanamadım ona da boya atıverdim:))


10 yorum:

  1. ağaca ne yakışmışlardır, ellerine sağlık Alanaycım.

    YanıtlaSil
  2. Ben de adada bir sürü kozalak topladım neredeyse bir çanta tıka basa doldu:) Ama henüz öylece doğal halleriyle duruyorlar, hiç bir şey yapamadım. Zaten bu sene ağacımı da kuramadım. Onu da paketlemişiz:) Seninkiler çok güzel olmuş canım. Ellerine sağlık.
    Kutunun boyanmış ve çiçeklerle süslenmiş halini de çok beğendim.
    Sevgilerimle canım.

    YanıtlaSil
  3. Ellerine sağlık Alanaycığım, yarı sarhoş dolaşıyorsundur o kadar soluyunca boyayı bu akşam:)) Yeşilin rengi çok güzelmiş özellikle. Dünya para verip almaktansa böyle doğal malzemelerle yapılanlar çok daha güzel ve yaratıcı oluyor. O kozalakları rengarenkte boyayabilirsin.

    YanıtlaSil
  4. ay ne kadar hoş ve güzel olmuşlar canım ellerine sağlık.sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Alanay ellerine sağlık gerçekten harika ve çok yaratıcı olmuşlar. Fiamma nın dediği gibi dünya para verip almaktansa bunları yapmak çok daha zevkli ve çok daha dekoratif. Selam ve sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. teşekkür noblesseciğim.sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. Ayşınım eminim senin ellerinde süper tasarım haline gelecekler.şuan böyle bir dönem geçiriyorsun.sonrasında her şey süper olacak !teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  8. fiammacığım teşekkür ederim.sarhoş olmadım zira maske takıyorum ve balkonda açık havada sıkıp içeri kaçıyorum:)yoksa alerji yapıyor yapmam imansız.teşekkür ederim.ve evet renklileri harika olacak..

    YanıtlaSil
  9. teşekkür ederim sevgili mihrimah.sevgiler..

    YanıtlaSil
  10. becktovintage teşekkür ederim güzel yorumun için.evet hem pahalı bu tarz malzemeler hem çok yaygın.böylesi biraz daha özgün.sevgiler..

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)