17 Aralık 2011 Cumartesi

MİM ve Ortaya şöyle bir karışık...

Yukarıdaki resimle ne alaka derseniz sevgili Ayşınım mimlemiş beni.ona jest olması için kedi resmini koydum.gelelim mim'in konusuna:2012'ye Ait 12 Dilek...
1.Canım annemin tamamen iyileşmesini ve bu hastalıktan kurtulmasını diliyorum.ona kıyamıyorum.canının yanmasını istemiyorum.ondan ayrılmaya hazır değilim.Canım annem ne olur daima iyi ve mutlu ol seni çok seviyorum.
2.Çocuklarımın -İrem ve Batukan- ailesine,devletine ve Yaradanlarına layık sevgi,saygı dolu,dürüst,merhametli,çalışkan,kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini ve mutlu olacakları meslek ve eş seçtiklerini görmek istiyorum.
3.tüm borçlarımızdan kurtulmak ve gelirimin giderime denk olduğu bir bütçe istiyorum.
4.bütün dünyada barışın olduğu,felaketlerin yaşanmadığı,çocuklara,kadınlara ,kızlara,hayvanlara şiddetin uygulanmadığı,çevre kirliliğinin olmadığı tertemiz bir yıl diliyorum.
5.kendi çalışmalarımı satabileceğim ,sabah gidip açıp o gün canım ne isterse onu üretebileceğim bir atölyem olsun istiyorum.
6.38 yaşında yazıp basmayı hayal ettiğim kitabımı bitirip basabilmek istiyorum.
7.tüm sevdiklerimin ve tüm iyi insanların sağlıklı ve mutlu olmalarını istiyorum.
8.önce kendi ülkem ve daha sonra aklımda sıraladığım ülkelere hayal ettiğim seyahatleri yapabilmeyi diliyorum.
9.sıcak bir şehirde yaşamayı diliyorum.
10.eski bir çin atasözü vardır:"güzel insanlar doğanın rastlantısıdırlar ama güzel ihtiyarlar ihtiyarlamasını bilen sanat eserleridir" sözünden yola çıkarak sanat eseri denebilecek şekilde yaşlanmak istiyorum.
11.Kızkardeşime söz verdiğim gibi 2012 de Amerikaya yanına ziyarete gidebilmeyi diliyorum.
12.eşimin 4 beden zayıflamasını diliyorum:)) ay okur mu acaba:))
aslına bakarsanız dilenecek o kadar çok şey var ki! zira umutsuz ve karanlık zamanlar geliyor  şu son yıllar bana.haber dinlemeye korkuyorum.içim daralıyor.öğrencilerimdeki inanılmaz değişimi gördükçe üzülüyorum.şiddet,savaş,felaketler,açlık,hastalıklar,çekişmeler bla bla bla...tabiki güzel şeyler oluyor ama denge bozulmuş terazi eşitlenmiyor gibi geliyor bana.çok karamsar gittiğimin farkındayım.biraz karmakarışığım.son aylar fazla olumsuzluklar yaşadım.en son hastalık psikolojisi beni biraz boğdu galiba.
bu arada çok utanarak (mecbur hissediyorum kendimi) sigarayı hala bırakamadığımı yazmak zorundayım.çok kararsız kaldım yaıp yazmama konusunda ama yazmazsam kandırıyormuşum duygusuna kapılıyorum.ama en azından az içtiğimi söylemeliyim.keşke başından o aptal ilacı içmeseydim ve irademle halletmeye baksaydım.yanlış zamanda alınan bir karardı benim için.bu bırakamayacağım anlamına gelmiyor tabiki.ama cidden yanlış zamanmış neredeyse psikolojim tamamen çöktü çünkü.

dün ablamı yolcu ettim.canım benim o.yüreğimin öteki yarısı.ben çok şanslıyım.insanın en büyük hazinesi ailesi.Gökçenim de en büyük hazinelerimden biri benim için.ailemde en ufak bir şey olduğunda hemen yetişen  elinden geleni ardına koymayan adeta kanatsız melek benim daha doğrusu bizler için...bir çocuğunu toprağa verip cennete uğurlamış bir yaralı melek..Allah 'a şükürler olsun.seni çok seviyorum Gökçenim...

                               :)) bu da gökçenimle hoş bir anı...

dün yakın arkadaşım Bediş ameliyat oldu.

memesinde ona rahat vermeyecek bir timör aldılar.ona geçmiş olsun diyorum ve kocaman öpüyorum.canım arkadaşım en kısa zamanda iyileşeceksin.bunun için hem dua edeceğim hemde elimden geleni yapacağım.hepsini tüm zorlukların birlikte aşacağız söz...güzel gözlerine yaş değmesin,güzel yüreğin keder görmesin birtanem.seni çok seviyorum...
ortaya karışık diye boşuna yazmadım.karışık oldu karışık...karışık olsun ama düğüm olmasın.hepinize tüm dileklerimizin gerçekleşeceği muhteşem bir yıl diliyorum sevgili dostlar...iyi ki varsınız..


12 yorum:

  1. Canımcım öncelikle 2012 için dileklerin gönlüne göre olsun. Allah Ailene ve ablacığına sağlık versin. Arkadaşına da çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ediyorum Dilekciğim. kocaman öpüyorum seni...

    YanıtlaSil
  3. inşallah dildiğin herşey gerçekleşir.Annene ve arkadaşına çok geçmiş olsun.
    Son bir aydır bende doğru düzgün haber izlemiyorum ki çok severim haber izlemeyi ama sanki bu aralar havanında etkisiyle herşey daha da kötü gibi karanlık karamsar:(
    neyse herşeyin hayırlısını isteyelim allahtan vardır bu durumdan da bir hayır.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim sevgili Sezo bigo...evet her şeyin hayırlısı inşallah..

    YanıtlaSil
  5. canım benim ne kadar zarifsin... o şirin kediciği görmek beni öyle mutlu etti ki... güzel yüreğine sevgilerimi gönderiyorum canım...
    Allah (c.c.) tüm sevdiklerine, tüm sevdiklerimize, kalbi tertemiz olan herkese sağlık versin inşallah canım.
    Dilerim tüm güzellikler seninle olsun.
    Ablacığına Rabbim sabır versin. Melek yüzlü anneciğine de sağlık versin.
    Arkadaşına da çok çok geçmiş olsun.
    Sevgilerimle canım.

    YanıtlaSil
  6. ayrıca beni kırmayıp cevapladığın için de çok çok teşekkür ederim canım...
    dileklerin dileklerimdir... sevgi dolu kocaman bir yüreğin var ve inşallah karşına da hep senin gibi iyi yürekli insanlar çıksın...

    YanıtlaSil
  7. Ayşınım seni nasıl kırarım.sen çok özel bir insansın .teşekkür ederim.aslında benimde birilerini mimlemem gerekirdi sanırım değil mi?güzel dilek ve temennilerin için kocaman teşekkürler ve bir mukabele diyorum canım.sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. Canım benim... Bütün dileklerinin gerçekleşmesini, yürekten diliyorum. Seni çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  9. teşekkür ederim birtanem.seni çok seviyorum...

    YanıtlaSil
  10. amin inşallah bütün dualarınız kabul olur ,annenize Allahtan acil şifalar diliyorum umarım sıhatine kavuşur
    umarım yeni yıl size sevdiklerinizle huzur ,sağlık ve mutluluklar getirir
    ne gariptir ki birbirlerimizi tanımasak da hayata hayatımıza dair samimi duygularımızı paylaşıyoruz
    sevgiyle kalın

    YanıtlaSil
  11. turkuazft umarim senin de tüm dileklerin kabul olur.evet reelde birbirimizi görüp tanımasakta burada ki paylaşımlar yeri geliyor hayatta ki paylaşımlardan bile daha özel olabiliyor.tekrar teşekkürler..

    YanıtlaSil
  12. Allah allah insan biraz kibar olur :) meme mi yazılır göğüs yazsana tatlım :) (bir dostun) =)

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)