3 Kasım 2011 Perşembe

YARDIMLAR BUGÜN GİTTİ...

Gitti ama bende bittim.sadece ilk gün veliler toplamda 5 kişi gelmişlerdi sağolsunlar.onun dışında bir haftadır tek başıma gelen paketleri açtım ayırdım paketledim.gideceklerin üç katı gitmeyecekler poşeti çıktı:)bunları daha sonra tekrar boşalttım işe yarar olanları ayırıp tekrar paketledim.onlarda sosyal yardımlaşmaya gittiler.kalanlar ise çöpe.evde temizlik yapılıyor ya,bayram temizliği.ne var ne yok yollamışlar.bazıları üşenmiş üztünden çıkarıp yollamış.koltuk altları kokar üstünde lekeler varken falan...ama en çok bugün son anda gelen poşet bitirdi beni.içinden aferdersizniz bi sürü don çıktı.her yeri yırtık pıtık.yani giyilmekten eskimiş!pes.
ama bazı paketler vardı hazırlayanları alnından öpesim geldi.mesela bir poşetten bir sürü yemeni,eşarp çıktı.içine bi kutu iğne koymuş.baş bağlarken kullanılanlardan.ne güzel incelik.kiminin cebinde mektuplar,kiminde el yapımı tarhanalar,yeni örülmüş canım battaniyeler,kuzulara oyuncaklar...ne olursa olsun bizde bu huy oldukça yok huy değil anlayış biz yıkılmayız.




9 yorum:

  1. Emeğine, Yüreğine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Emeğine sağlık, ellerin dert görmesin.

    YanıtlaSil
  3. bazılarının yardım anlayışı ne varsa koy poşete sanırım!!! bunu da insan kullanacak diye düşünmüyorlar maalesef. ama bir o kadar da dediğiniz gibi alnından öpülesi insan var, bizi de ilgilendiren böyleleri zaten. eline sağlık, büyük iş başarmışsın. kolaylıklar diliyorum.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Emeğine sağlık kızım da TV de gösterdi. Van'da paketler açılıyor ve yeni olmayan hiç birşey dağıtılmıyor. Bakanın emri varmış 2. el eşya dağıtılmıyormuş. Sizikileri de deşecekler anlayacağın.Allah kabul etsin bu hayırlı işinizi. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Allah (c.c.) kabul etsin. Emeğine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  6. Olá querida parabéns pela iniciativa tão solidária. Deus lhe abençoe sempre.Bjs

    YanıtlaSil
  7. teşekkür ederim dostlarım.biz üzerimize düşeni yaptık.inşallah yerine ulaşır.ki çoğu da yeni o yüzden içim rahat.sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. ellerinize sağlık, inşallah yerlerine, ihtiyaç sahiplerine ulaşır.

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)