10 Ekim 2011 Pazartesi

ANKARA BLOGCULAR BULUŞMASI...

Aslında ne gidecek ortamım  nede gidecek zamanım vardı.ama çok merak ediyor ve tanışmak istiyordum.ve gittim.işte görüntüler....(bu arada okun gösterdiği kişi benim :))

bulışmaya kimler gelmişti:


Hepside çok şeker insanlar.kendi adıma tanışmaktan mutlu olup sohbetten çok keyif aldım.

biz sohbet ederken güzel bir tesadüf sevgili Üstün DÖKMEN  oradan geçiyordu.bizi kırmadı küçük bir sohbet ve fotoğraf çekimi yaptık.


buluşmamız  Ulusta Sardunya  Cafede oldu.minicik bir yer ama su böreği çok güzel.hele tatlısına bayıldım.ev yemekleride vardı.dolma hariç ah birde çorba tattım.dolmayıda söylemeyi unutmuşum:))


burası da Sardunya Cafenin tam karşısında harika bir dükkan.adı BEGÜLDAN...adı gibi içi de gizemli ve  güzel.tatamı el yapımı ürünler satılıyor.saatlerimi geçirebileceğim bir yerdi ama arkadaşlarımı yanlız bırakmamam adına çok bakamadım.ama baktıklarım bile beni büyüledi.mutlaka yolunuz ulusa düştüğünde gidip gezin derim.







bunlarda günün ganimetleri:) aslında çok utandım.bende arkadaşlara hediye yapmak istiyordum ama çok yoğun bir dönemime denk geldi ve hazırlıksız gitmek zorunda kaldım.hepsine tekrar teşekkür ederim.sevgili havva elinde üşenmeyip bu harika ayraçları işlemiş.sevgili tuba kalpten lavanta torbalarını,pembe kanatlar sabunları yapmış.ellerine sağlık hepsinin..


bunlarda eve döndükten sonra memleketten gelen annemlerin getirdiği ganimetlerim:)) hepsi bahçemizden misss







bu küçük erkekte  son ganimetim :)) annemle beraber geldi .erkek kardeşimin oğlu benim tatlı yiğenim Baturalp...o kadar şeker ki sıpa!

22 yorum:

  1. ne güzel bir araya gelmişsiniz... yolum Ankara'ya düşerse mutlaka seninle yüz yüze tanışmak istiyorum... düşünsene Begüldan'a birlikte gitmiş kendimizi kaybetmişiz içeridekilere bakarken:) olacağı odur hani:)
    hediyelerin çok güzel... iyi günlerde kullan... ne güzel insanlarla tanışmışsın...
    memleketten gelenlere gelince:) işte onlar harika...
    hele ki Baturalp maşallah çok tatlı bir çocuk... Allah (c.c.) hayırlı gelecekler yazsın inşallah...
    sevgilerimle canım...

    YanıtlaSil
  2. Tam bilgisayarı kapatmayı düşünürken paylaşımında Üstün Dökmen'i gördüğünü yazdığın aklıma geldi... o kısmı es geçmişim:) Üstün Dökmen'i çok severim. Kitaplarını okurum. Hatta seneler önce TRT1'de bir programı vardı takip ederdim. Yorumumu Üstün Dökmen'e ait çok sevdiğim dizelerle bitirirken sana da sevgilerimi yolluyorum arkadaşım:)

    İnsanların yüzlerinin ve gözlerinin rengi
    Başka başka da olsa
    Gözyaşlarının rengi hep aynıdır.
    Ne bir kelime de anlaştılar
    Ne aynı avuçtan su paylaştılar
    Yalnızca gözyaşlarında
    Bir de kahkaha da buluştular.
    Üstün DÖKMEN

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar samimi bir toplantı olmuş orda olmak isterdim birdahakine çağırın işim olmazsa atlar gelirim.

    YanıtlaSil
  4. Sen hangisisin Alanay'cığım? Nasıl bereketli bir gün geçirmişsin:)) Maşallah diyeyim. Dilerim hergünün böyle geçsin:)) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Süpersiniz valla ne diyeyim. Gelemedim ben. Çünkü o saatlerde bilgisayar kursum var. İnşallah 2 ay sonra biten kursumdan sonra bir daha ki buluşmaya diyorum. Ganimetler süper. Afiyet olsun. Güle güle kullan. Miniş te çok tatlı. Allah iyilikler versin ve iyilerle karşılaştırsın. Annenler de hoşgelmişler.

    YanıtlaSil
  6. çok şanslısınız ne iyi etmişiniz dostluğunuzu bilgisayar ortamından çıkarıp gerçek hayata geçirmişsiniz adınıza çok sevindim dostluğunuz daim olur inşallah
    ganimetlerinizi de afiyetle yeğin inşallah çok güzel görünüyorlar sevgilerimle

    YanıtlaSil
  7. Gelmeyi çok isterdim, imrendim valal, çok keyifli fotolar:)

    YanıtlaSil
  8. okuyanım teşekkür inşallah diyorum güzel dilek ve temennilerin için.ve içimden bir ses olacak diyor:).sevgiler...

    sevgili Tiryaki aslında geleceğini düşünüyorduk ve bekledik.açıkçası böylesine yaratıcı ve çalışkan insanı tanımayı çok istedim.inşallah bir daha ki sefere.sevgiler..

    okuyanım yine çok zarif ve ilgilisin.teşekkür ederim güzel dizelere..

    Meral hanımcım o zaman bir dahakine bekliyoruz seni.tanışmayı çok istiyorum seninle.sevgiler..

    teşekkür ederim Nedret hanımcım. resimi değiştirip ok çıkardım.okun gösterdiği vatandaşım:)

    sevgili Dilek gelmeni çok istiyordum.inşallah bir daha ki sefere.ama bakarsın ondan önce buluşur yüz yüze tanışırız...

    teşekkür ederim turkuazft ...sevgiler!
    o zaman bir dahakine geliyorsun bahar006 :)teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
  9. Takip etmek istedim ama olmadı:(

    YanıtlaSil
  10. Kısaca kazancı bol bir gün olmuş her anlamda :) Arkadaşlar armağanlar... Sonrasında da nefis mamalar, afiyetler olsun, Baturalp' li günler :))

    YanıtlaSil
  11. Uğur Böceği anlamadım neden olmadığını.yukarıda sol köşedeki izle butonuna basınca yönergeler doğrultusunda takipçi olabiliyorsun.sevgiler..
    teşekkür ederim komşucum...:)

    YanıtlaSil
  12. inşallah canım... gönülden dilersek bir gün olur umarım, neden olmasın:)

    YanıtlaSil
  13. buluşma harika, ne iyi yapmışsınız. ama ben asıl memleketten gelenlere takıldım :) ah o domatesler, o biberler, kokuları burnuma geldi resmen. böyle bir şansınızın olması ne güzel.

    YanıtlaSil
  14. Sevgili alanay bu sıcacık buluşmayı kıskanmamak elde değil :) Fotoğrafı görünce o an orda olasım, herkesle tanışasım geldi ne yalan söliyim :) Sardunya Cafe'nin Şemsiyesine, Begüldan'ın kalplerle dolu vitrinine, Üstün DÖKMEN ile olan muhteşem tesadüfünüze, memleketinizden gelen organik lezzetlere ve şirin ufaklığa
    B-A-Y-I-L-D-I-M ! :) Sevgiyle kalın, hergününüz böyle sıcacık ve umut dolu geçsin ...

    YanıtlaSil
  15. asteriastaki teşekkür ederim güzel yorumlarına.hadi çık gel sanada ikram edeyim... sevgiler..
    ★RenGiAhenG★ teşekkür ederim.keşke olsaydın.her ay yapılıyormuş bu benim ilkimdi.bundan sonrakilere bekleriz o zaman.sevgiler...

    YanıtlaSil
  16. sevgili alanay davetine çok teşekkürler. afiyetle yiyin. bir gün umarım istanbul-ankara buluşmasını da gerçekleştiririz :)

    YanıtlaSil
  17. Ne de güzelyazmışsın şekerim teşekkürler yalnız Tubişle benim resmim çok komik çıkmış :D Seninle tanışmayı çok istiyordum biliyorsun iyi ki geldin ayrıca sık sık görüşeceğimizden de einim canım nasılsa yakın da oturuyoruz:D Seni çok sevdim Alanaycım, kafalarımız da birbirine uyuyor, çok mutluyum...

    İyiki varsınız sizleri çok seviyorum canlarım :D

    YanıtlaSil
  18. Alanaycım çok isterdim ama ben İzmir'de yaşıyorum :)

    YanıtlaSil
  19. Ahh ah ben yine kaçırdım bu buluşmayı :( nezaman niyetlensem oğlum su koyuveriyor. (hastalandı da :/) Bu arada sevgili alanay, Gazi'den kaçmezunusun ve de hangi fakülte? Ben senden eskiyim diye düşünüyorum (yaşlıyım demenin kibarcası ahahaha) ben mesleki yaygın 94 mezunuyum :)

    YanıtlaSil
  20. inşallah diyorum sevgili asterias...
    teşekkür ederim sibelciğim.bence resimde çok şeker çıkmışsınız.bende seni çok sevdim ve ısındım sibelim.umarım bu buluşma sağlam bir dostluğun zemini olur.
    ★RenGiAhenG★ izmir çok uzak değil hem biliyor musun emekliliğimde izmir şirnceye yerleşmek istiyorum..:)
    sevgili tarchin oğluna geçmiş olsun...ben gazi resim den yani eğitim fakültesinden 94-95 mezunuyum..eh bende yaşlıyım o zaman alt tarafı 42 yaş!:))

    YanıtlaSil
  21. aaa valla göstermiyorsun :D benden 1 sene sonra çıkışlısın :) devreyiz yani :D

    YanıtlaSil
  22. teşekkür ederim tarchin.evet aynı devreyiz...kimbilir belkide defalarca karşılaştık!

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)