30 Eylül 2011 Cuma

GALİBA ÖDÜL ALDIM:)

Sevgili Remédios yazmış benim için bloğunda özel bir şey olduğunu.gidip baktım.evet özel bir hediye.tabiki çevitriden çözebildiğim kadarıyla.şimdi sırasıyla yapmam gerekenleri yapmayı deneyeceğim ama önce sevgili Remedios a teşekkür ediyorum.Remedios un çok güzel çalışmaları var gördünüz mü bilmiyorum.mutlaka ziyaret edin derim.muhteşem ahşap sandıkları ve boyamaları var.bu güzel hediyeyi yollayan Remedios un Bloğunun adresi http://recriart-ce.blogspot.com/  Muito abrigado Remedios....şimdi gelelim bu postla beraber buraya yazacağım bloglara(ne zor iş bu):
1-http://meralsanatevi.blogspot.com/
2-http://figenabla.blogspot.com/
3-http://hertelden-everything.blogspot.com/
4-http://zarifce.blogspot.com/
5-http://elisidefteri.blogspot.com/
6-http://sibelinhobidunyasi.blogspot.com/
7-http://cebimdekirenkler.blogspot.com/
8-http://dilekteninciler.blogspot.com/
9-http://banucabirseyler.blogspot.com/
çeviride mühür yazıyor biz de mim mi oluyor hiç bilmiyorum böyle şeyleri...:)) hepinize sevgiler...

16 yorum:

  1. Tebrikler. Gerçekten çok da güzel bir blogmuş. İzlemeye aldım.

    YanıtlaSil
  2. Tebrik ederim Alanaycığım, cehaletimi bağışla, hala bu blogculuğu öğrenmeye çalışıyorum. Bizim linklerimizi neden verdiğini anlayaamadım. Sakın soruma gülme emi.

    YanıtlaSil
  3. Çok düşünceli bir hediye insan mutlu oluyor. Ne diyelim güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Tebrikler canım.. N'olur bana neler olduğunu yazar mısın? Hani benim blog adım da geçiyor ya. Ben şimdi ne yapmalıyım? Yani bana düşen görev nedir? Şu mimleme olayını hiç mi hiç anlamadım. Nedir? Ne işe yarar? Bunun blogculara faydası nedir? Çok acemi kaldım bu konuda Alanay. Bu yüzden de ne yapacağımı bilemedim.

    YanıtlaSil
  5. canım çok tebrik ederim... seni mutlu eden beni de arkadaşın olarak mutlu eder... çok sevindim...
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  6. teşekkür ederim dostlar.bu postta adını yazdığım dostlarda tarafımdan mimlenmiş oluyor.yani sizde kendi bloğunuzda size bu mimi yada mühürü yani adınızı yazdığım postumla beraber yayınlıyor ve altına 9 tane mim yada mühür vermek istediğiniz blogların (linklerini)adlarını yazıyorsunuz.yani sizi mimledim arkidişlerrr..:)

    YanıtlaSil
  7. aşkolsun dilek neden güleyim.burada adını verdiğim bloglara da ben bu hediyeyi vermiş oluyorum böylece sizde başka 9 ar bloğa bu hediyeyi veriyorsunuz.
    gülsüm ablam sana faydası bloğunu daha fazla insanın gezecek olması ki sende addense yayınlıyorsun daha fazla getirisi olur diye düşünüyorum ki bunu da bir kenara bırakalım bu blog ortamında birbirimize yaptığımız küçük jestler olarak düşün.sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  8. alanayım, blogumda da belirttiğim gibi ödül-mim ıııh :( kırılma bana olur mu :)
    Ama linke gidip bakacağım.... Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  9. Kırılmadın değil miiiii :)

    YanıtlaSil
  10. sevgili Banu neden kırılayım :) zaten adamı feci strese sokuyor:)

    YanıtlaSil
  11. Ben de şimdi farkettim ki mim'lenmişim. Açıklamalardan ne demek olduğunu ve ne işe yaradığını öğrenmiş bulunuyorum. En kısa zamanda yapmaya çalışacağım. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  12. ben sormaya çok utanıyorum ama cidden bu işi bilmiyorum :((
    ay çok utandım şimdiii :(
    calla billa anlamadım...
    cankuş sen bana bunu bi maille anlatsan boş bir zamanında neolur :)

    YanıtlaSil
  13. ben bunu anlamadım yine..
    bitanem neolur bana bu maille bi daha anlatır mısın? :(
    bu arada haberiniz olsun, bu gece yorumlar gitmiyor..bloglarda bir sorun var galiba :(((

    YanıtlaSil
  14. Aaaa.. Figen..? Neden uutanııyorsun ki.. Ben de bişi anlamadım. Yani mantığını da anlamadım. Sanırım bu mimleme olayı daha çok blog arkadaşı edinmemizi sağlayan şirin bir oyun. Remedius Alanayı mimlemiş.Alanay bu oyunu devam ettirmek için kendi blog arkadaşlarını mimlemiş ve blogunda mimlediği arkadaşlarının blog linklerini yayınlamış. Böylece biz bir çok blog linkini tanımış oluyoruz. Sonra biz de kendi blogumuzda kendi arkadaşlarımızı mimlersek zincire yeni bir halka eklemiş oluyoruz. Daha çok link daha çok arkadaş.
    Buraya kadar anladım. Ama oyunun kurallarını bilmiyorum. Yani HEDİYE nedir? Mimleme olayında biz de hediye verecek miyiz? gibi gibi bir çok soru var kafamda. Bilenlerin yardımcı olacaklarını umuyorum. Çünkü çok merak ediyorum. Bilmediğim bir oyunu oynamam mümkün olmayacağına göre mutlaka öğrenmem gerek. Di mi ama...

    YanıtlaSil
  15. merhaba ablacığım.mantığını gayet güzel anlamış ve anlatmışsın.hediye olayı mimin kendisi zaten yani başka bişey yok.benim linkimle beraber 9 arkadaşın bloğunun linkini veriyorsun o kadar.sevgiler..

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)