15 Ağustos 2011 Pazartesi

İNTERNETSİZ DÜNYA...

Tam 6 gündür internetim ,ev telefonum yoktu.teknolojinin bu kadar ilerlediği bir zamanda bunu nasıl yaşadım hala anlamıyorum.tivibu bağlattım eve ondan sonra oldu ne olduysa.önce internet o gidince tivibu ardından ev teli.6 gün boyunca arızada ki tüm personelle konuştum sanırım:) rica,tehdit ne varsa denedim.internette sürekli geri dönüşüm olurken ev teline bi zahmet dönen olmadı.tam 4 şikayet kaydı oluşturdum.nihayet çözümlendi.bu arada internete ne kadar düşkün olduğumuzu bi kere daha anladım.bu hem iyi hem sıkıntılı bir durum.yinede seviyorum interneti.bloğumu ve siz sevgili arkadaşları.
bu arada boş durmadım tabiki hastane zamanlarım (annem bir kemoterapi daha aldı ve yine memlekete gitti bende isyan  bayrağını çeken böbreğimi ve diğer sevgili rahatsızlıklarımı elden geçirmek adına hastaneye gidip gelmeye başladım) dışında gündüz yaz temizliği akşamları sevgili hobilerim.teker teker paylaşacağım sizlerle.

5 yorum:

  1. Alanaycığım çok geçmiş olsun hem anneciğine, hem de sana. Allah kolaylıklar versin yeni çalışmalar ve projeler bekliyoruuuum. Öptüm.

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim sevgili dilek.beni boşver ama annemin iyi olmasını çok istiyorum.bugün belli olacak son aldığı kemoların işe yarayıp yaramadığı.inşallah....
    projeler bende bitmez yeterki Allah sağlık versin.

    YanıtlaSil
  3. Çok geçmiş olsun. Umarım iyi haberlerinizi alırız.
    İnterneti sevmek konusunda kendinize haksızlık yapmayın bence. Çağımızın olmazsa olmazlarından. Çok kolay bir iletişim aracı ve insanlar için iletişim çok önemli. Paylaşmak istiyoruz deneyimlerimizi, ürettiklerimizi. Ben de seviyorum interneti :)
    Sevgiler. Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  4. Alanaycım geçmiş olsun canım annene ve sana. Allah acil şifalar versin...

    YanıtlaSil
  5. teşekkür ederim asterias ve sibel.Allah dualarımızı kabul eder inşallah.

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)