2 Mart 2015 Pazartesi

Merhaba...

"Ayağın kırıldı diye üzülme.
Allah sana belki kanat verecek.
Kuyu dibinde kaldın diye kırılma,
belki oradan bile bir kapı açılır.
Yusuf kuyudan sultan oldu.."
                Mevlana Celaleddini Rûmi

Merhaba dostlar...
mahcubum size karşı,
yorgunum zaman karşı,
telaşım var işlere karşı
ve böyle bir ruhaliyet içindeyken artık uzatma dedi iç sesim,ses vermeye geldim :) öncelikle iyiyim,Şükür .daha iyi de olabilirim belki ama ne bileyim bir bezginliktir gidiyor.kış bitip bahara erdiğimiz bu günlerde kışın miskinliğinden çıkacağıma sevinecekken ,yorgunluğuma -bahar yorgunluğudur- diyorlar,e sonra yaz gelecek sıcak bezginliği,sonra sonbaharın hüznü derken bu beden ne zaman hale yola gelecek merak içindeyim :)) aslında meraka gerek yok sanırım.sadece yaşlanıyorum:gönül yaşıyla beden yaşı uyuşmayıncada hal böyle işte :))
son yazımda (kırılma noktası) ailece yaşadığımız üzüntüyü paylaşmıştım.uzun sürede kendimize gelemedik taki şubat ortası kız kardeşim Türkiyeye gelip yüzyüze görüşünceye kadar.Şükür daha iyi ve daha da iyi olacak.zaman...üç kız kardeş ,annem babam çocuklarım ve yiğenlerimde muhteşem 4 gün geçirdik.sonra da her birimiz evlerine...destek olup içten dileklerini dualarını esirgemeyen siz dostlarıma kocaman kocaman sevgilerimi selamlarımı gönderiyorum.dostluk güzel şey azizim.ekmek gibi su gibi.nasılda güzel geliyor,doyuruyor,besliyor...


canım arkadaşım güzel yürekli dostum fatoşum ki siz onu biliyorsunuz blogger adıyla turkuazft- hayalmekan-turkuazft.blogspot un sahibi bu duygunun en güzel kanıtlarından.bize bu güzel ve anlamlı hediyeleri yolladı.yüzüğü kızkardeşim için yaptırdı.ve bu şirin hurç da maharetli ellerinden.çok teşekkür ederim fatoşum.yolun daima açık olsun tıpkı güzel yüreğin gibi.çok öpüyor ve sevgilerimi yolluyorum.biliyorsun değil mi? seni çok seviyorum.

 bu güzeller güzeli kediş panosu ,boyunluklar ve şirin mi şirin grumi palyaço ise sevilimden.onu da biliyorsunuz nam-ı diğer birdelininseyirdefterii.blogspot un sahibesi.benim güzel,şeker ve azıcık deli arkidişim :) seni çok seviyorum ve kocamaaaaan öpüyorum.






19 yorum:

  1. bir ses vermene çok sevindim kiii <3 hayat tuhaf.. insanın başına neler geliyor. sabır yoruyor gibi gözükse de daha güçlü bir benlik çıkarıyor ortaya. yaşadıklarınız ağır .çok normal; ruh dingin olmayınca beden de ona uyum sağlıyor.ama geçecek ..
    hediyelerin pek güzelmiş gönderen arkadaşlarının emeklerine sağlık. foto da çok hoş;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel yazmışsın başkan.haklısın .ve en önemlisi sabır..elbette geçecek.teşekkür ederim.sevgiler..

      Sil
  2. Canım armağanların ne güzelmiş.
    Kardeşinle bir araya gelmeniz hem ona hem size iyi gelmiştir.sağlığı her şeyden önce ruh sağlığı hep güzelliklerle beslensin inş.
    Kucak dolusu sevgiler canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim arkadaşım.inşallah.kucak dolusu sevgiler..

      Sil
  3. Fotoğrafa bakınca kızkardeşim olmadığına hayıflandım yine.... Bu da bir şans herhalde, bana çıkmayan bir piyango gibi :(
    Hediyeler çok güzel. Palyaçoya bayıldım. Bakayım patterni var mı? Hadi öptüm seni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kıyamam sana.ama senin zaten çok kardeşin var farkında değilimisin?aşkolsun üstelikde biri benken!
      çok teşekkür ediyorum tülinim.bende öptüm seni.

      Sil
  4. O güzel yüzleriniz hep gülsün ve hiç solmasın ,iyi haberleri aldığıma çok sevindim Dolunaycım hepinize kucak dolu sevgileri mi gönderiyorum çok öpüyorum .
    Biz bayanlar sanırım hayatı yüzeysel yaşamadığımız için ,her şeyi ayrıntısıyla baktığımız için çok yoruluyoruz aslında bizdeki yorgunluk zihnimizin yorgunluğu ve buda bedenimize yayılıyor. Umarım hayallerimizin tek tek gerçekleşeceği bir geleceğe doğru ilerliyoruz dur.
    Sevil hanımın da ellerine çok sağlık güle güle kullanın canım arkadaşım kocaman öpüyorummmmmmmm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tespitlerinde ne kadar haklısın ki aslında bu bilimsel olarak da ispatlanmış zaten.inşallah yazdığın gibi her birimizin hayalleri gerçek olur.tekrar teşekkür ediyorum benim gönlü güzel dostum.kocaman öpücüklerimi yolluyorum.

      Sil
  5. Palyaçoya bayıldım. Harika olmuş. Güle güle kullanın hediyelerinizi.

    http://ciziyorumdikiyorum.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim nilgün hanım .sevgiler..

      Sil
  6. Biz de 3 kizkardesiz ve ben bu hali cok iyi bilirim :) Yuzunuz hep noyle gulsun :)

    YanıtlaSil
  7. ip bileklikler bi harika yüzünüz hep gülsünnnnnnnnnnnnnnnnn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim esracım.çok öpüyorum seni..

      Sil
  8. Kardeşinin sağlığına kavuşmasına çok sevindim umarım yüreğindeki yaralarıda çabucak iyileşir... hediyelerini güzel saglıklı günlerde kullan ve baktıkça mutlu olman dileğiyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah öznurum.çok teşekkür ederim.bir mukabele...

      Sil
  9. ne güzel haberler bi de son foto ne şeker yaa :)

    YanıtlaSil
  10. ah kardeşlik.yeri dolmaz, doldurulamaz.
    iyi olmanıza çok çok sevindim. hep iyi olun hep iyi kalın canım arkadaşım. çok çok öpüyorum,
    fotoğrafınız çok etkileyici, iyi ki siyah beyaz yayınlamışsın. fatoş ve sevilede sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. ayyy şimdi gördüm çok ara verdim bu blog işine :( kardeş candır kızkardeş daha bi farklıdır mutluluğunuz hep daim olsun hayatım.Sana layık değil hediyeler ama napalım nacizane imkanlar dahilinde elimden bu kadarı geldi ii günlerde kullanın kızçenle kocaman büsbüyük öpüyorum

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)