2 Şubat 2015 Pazartesi

ortaya karışık :)

Son zamanlarda evdeki esyalar , kıyıda köşede kalmış işler, malzemeler çok gözüme batar oldu.yeni ev hayalim şimdilik rafa kalkınca bu sonbahar eşyaları değiştirmek istiyorum insallah. Diğerlerine gelince bi hale yola koyayım istiyorum çok uzun zamandır ama zamansızlık ,yorgunluk ve yoğunluktan fırsat bulamıyorum.artık bitsinler biraz daha ciddi işler yapayım derdindeyim.burdan yola çıkarak elimdeki malzemeleri elden geçirmeye başladım.hemen hemen tüm kumaş parçalarından farklı boyut ve modellerde yüzlerce çiçek yaptım.nasıl değerlendireceğimi paylaşacağım inşallah. 

İlk bu keçe zeminden yaptığım saksıya eşlik etti çiçeklerim , böyle bi duvar süsü çıktı ortaya. 


Aşağıdaki sepeti ise keçelerden  yapıp içine azıcık silikonla doldurup polarlardan yaptığım çiçekletide üzerine yerleştirdim. 



Bu da keçeden kestiğim geyik figürünün yıllar önce kestirdiğim ağaç dilimi üzerinde değerlendirdim.bunları sayfamda ve instargamda paylaştım çoğunuza tanıdık gelmiştir ama :) hala eşitleyemedim hesapları . 


Kalan keçeleri, şişeleri,kumaşları ve tenekeleri de hızla değerlendireceğim inşallah. 
Aşağıdaki baykuşlar ise yine minik keçe parçalarından. Beyaza boyadığım dal parçalarına yerleştirdim 

Asağıdaki kutu ise amerkan servisinden yaptım.aslında bi  kaç tane daha var ama tam bitmedi. İlk sevgili sibel bana hediye yapıp getirmişti ama eskiyince mecburen yeniden yaptım.sibeli taniyorsunuz : sibelinhobodünyası bloğunun sahibi olan sibel :) tekrar teşekkür ediyor sevgilerimi yolluyorum.



15 yorum:

  1. O kadar çiçeği yapmaya epey sabır gerekir...Seni kutluyorum:)))

    YanıtlaSil
  2. Bu bloğa erken bahar gelmiş. Ne güzel !

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. alanaycım harika işler çıkartmışsın, ellerine sağlık, çiçeklerin ne olacağını ise merakla bekliyorum:)))

    YanıtlaSil
  4. harika yaaa :) nasıl yaptın bu kadar çok beğendim eline sağlık.

    YanıtlaSil
  5. evet ya ne sabır harikasın...gerçi ben de hırka örüyorum şimdi evdeyimnasılsa diye başladım amaaaan nerden başladımör ör bitmedi....bunlar da öyle yap yap bitmez vallahi ama ne şirin ne şekerler yahu..sevgiler cnm

    YanıtlaSil
  6. Arkadaşım bu çiçekler seri üretim olmuş nasıl uğraştın el yapımı olup da bu kadar fazla üretim görmedim hiç şaştım çok güzel değerlendirmeler yamışsın ellerine sağlık maaşallah.sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Canım tüm çalışmalarını gerçekten çok beğendi.Sanata ve hayata dair ne varsahepsi sitende var emeğine ve ellerine sağlık.Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Yalnız o çiçekler nedir kardeşim :) Üzerlerinde yuvarlanasım savurup altında kalasim geldi. Sabrını bir kez daha alkışlıyorum ayakta.
    Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  9. Hepsini çok beğendim, yine çok zevkli işler yapmışsın Alanay.Ellerine sağlık canım...

    YanıtlaSil
  10. Hepsi çok güzel olmuş Dolunay'cım, hele çiçekler süper kendimi çiçek bahçesinde hissettim ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  11. Çiçeklerin akibetini merakla bekliyoruz, eminim güzel şeyler çıkacak :) Elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  12. Allah büyüktür. Hiç ummadığın bir anda karşına çıkıverir aradığın. Harika işler yapmışsın. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  13. Bahar gelmiş buraya rengarenk.. Bayıldım çiçeklere hepsi çok güzeller ellerine sağlık, sabrından ötürü de ayrıca tebrik ederim. Daha neler neler olur bunlarla :)) bir fikir de benden gelsin misina ile arada boşluk bırakarak 5-6 adet dizip yuvarlak bir halkaya tutturabilirsin. Bir yerde görümüştüm çok şık duruyor :))

    YanıtlaSil
  14. Harikasın canımm yaa aslın da kalan yün ,kumaş keçe minnaklarını anın da bir şeyler yapıp saklamalı en azından el altın da parçalar halin de durmasından böylesi daha iyi. Baykuşlara bayıldım ilk fırsatta yapacağım bu model baykuşu kumaştan da çalışmışlar (yabancıydı) o da çok hoştu ellerine emeğine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  15. tebrik ediyorum . benim hiçbir zaman yapamayacağım bir şey sanırım aynı şekilde işlerden. özeniyorum bazen bir şey görünce off şimdi sıkılır bırakırım diye vazgeçiyorum. bahar gelmiş çiçeklerle sayfana.
    kuşlar harika, kızlarla bizde diktik bir kaç kumaş kuş ama bunların yapımı çok güzel geldi. ellerine sağlık canımmm.

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)