30 Ocak 2015 Cuma

çuval kumaşıyla işler ve merhaba...



Merhaba dostlarım. Geç ve zor oldu bu merhaba,biliyorum.son zamanlardaki yoğunluğum,zaman sıkıntısı ve son olarak laptobumun harddiskinin yanmasıyla süreç çok uzadı. En çok üzüldüğüm ise tüm fotoğraflarımın gitmesi :( . ama burayı.samimiyetini ve paylaşımları ve sizleri çok özledim.
Bu arada tabletten yazıyorum ilk kez.yazım hatası vb olursa affola.
Son zamanlarım yoğun geçtiğini söylemiştim.gündemimizde daima kardeşim vardı hala da öyle.ama şu var ki giderek iyileşiyor ve çok daha iyi.hepinize desteğiniz ve dualarınız için tesekkür etmek istiyorum.12 şubatta İstanbula gelecek kızıyla beraber ve ben de 4 günlüğüne yanlarına gideceğim.annem ve babam da orada olacaklar ve mecburen öğrenecekler.çok daha iyi durumda olacağı için üzülecek olsalar dahi daha çabuk atlatacaklarını düşünüyorum.bu konuda ki tek sıkıntım saldırganın hala yakalanmamış olması.:(
bunun dışında okullar tatil oldu ki dört değil bin gözle bekliyordum.enerjim çok düşük bu yıl çok zorlanıyorum.ama olsun buna da şükür en azından dersimi aldım .iki okulda bi daha çalışmayacağım.
Kızçem bir dersi bütünlemede vererek dönemi tamamladı ve artık 18 yaşını doldurdu.oğluşum ise dönemi başarıyla bitirdiki bu bana inanılmaz iyi geldi.:)ve o da artık 16 yaşına girdi.
Tabiki tüm bunlar olurken boş durmadım.akşamları uyku esir almadığı zamanlarda çok sevdiğim hobilerimle zaman geçirdim.aşağıdaki çalışmalarda onlardan bazıları.atık kumaşlar ,çuval kumaşı,keçe ve halat biraraya geldiler :) daha bi dolu iş çıktı ama sırayla. Siz resimlere bakarken ben kapınızı çalmaya geleyim.hepinize kucak dolusu sevgiler....







31 yorum:

  1. Dolunaycığım ,tüm kötü günler geri de kalsın . Ne güzel çocukların yüzünü güldürmüş ne mutlu sana :) çocukları tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum. Kardeşinin iyi olmasına çok sevindim .Zaman her şeyin ilacı. Keşke bu tatsız olaylar hiç yaşanmasa ama malesef hayatta iyi insanların varolduğu gibi ,kötü hasta insanlarında olduğu bir gerçek:(
    Kendine iyi bak canım ,iyi tatiller sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nuraycım canım benim cok teşekkür ediyorum. Sevgiler öpücüklrr benden...

      Sil
  2. gözün aydın sağ salim kavuşun ;)
    iyi tatiller bol bol dinlen <3<3<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) tesekkür ederim başkanım dinleniyorum ama feci hasta oldum:(

      Sil
  3. Dolunay'cım kardeşinin iyileşmesine çok sevindim, inşallah yakalarlar sonunda.
    Resimlerinin yok olmasına da ayrıca üzüldüm :(
    Keçe işlerin harika her zamanki gibi, eline sağlık
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma müjdem hala aklıma geldikçe üzülüyorum fotolara ders notlarıma ve videolara :( tesekkür ederim canımcım hem bücürüğü hem seni öpüyorum.

      Sil
  4. Güzel bir tatil dilerim sana:)))

    YanıtlaSil
  5. canım ne olduğunu anlamadım ama cok geçmiş olsun çocuklarının başarıları daim olsun inş bende hemen hemen 3 ay uğrayamadım bloğuma hastalandım mağlum orak hücreli anemim vardı vede aldı beni yoğun bakıma yatırdı bir ay hastanede yattım şimdi şimdi biraz iyiyim cok şükür canım hayat kolay deil hiçbirimiz için RABBİM hayırlısın versin hakkımızda inş ellerine sağlık cok güzel olmuşlar bayıldım kapı süsü bende yapmak istiyorum ama bi fırsatını bulamadım

    YanıtlaSil
  6. Kardeşinin iyileşmesine sevindim. Saldırgan da en kısa zamanda yakalanır inşallah ve cezasını çeker. Kendini de bu kadar özletme arkadaşım, güzel çalışmalarından mahrum kalıyoruz. Çok çok güzel olmuş çalışmaların. Ayrıca, bir annenin çocuklarıyla gurur duyması ne güzel :)

    YanıtlaSil
  7. kardeşinizin iyi olmasına çok sevindim Allah sizlere bağışlasın ilk okuduğumda çok üzüldüm iyi olmasına dua ettim kardeş açısı çeken biri olarak sizi çok iyi anladım ailece bir araya gelecek olmanız çok iyi el işleri ile uğraşmak terapi oluyor ailenizle beraber mutluluklar dilerim .

    YanıtlaSil
  8. Ne olmuş, ne kaçırmışım diye diğer yazılarını okumaya girdiğimde dehşete düştüm!
    Çok çok çok geçmiş olsun, umuyorum en kısa sürede yakalanır o zanlı.
    Umuyorum şimdi biraz daha iyisinizdir.
    Tekrar tekrar geçmiş olsun ablacım :(((

    YanıtlaSil
  9. Dolunay'cığım işlerine hayran kaldım. Oooo ooooo diye diye bir resimden öbürüne geçtim. Ellerine sağlık.
    Kötü günler bazan böyle insanın üzerine bulut gibi çöküyor ama, işte bulutlar rüzgar önünde dağılıveriyor. Bundan sonra herşey daha iyi olacak. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. Kardeşinin iyileşmesine çok sevindim inşallah hiç yaşamamış kadar iyi günlerini görürsünüz okuduğum ilk günden beri sürekli aklımın bir köşesindeydi meraktaydım ama malesef yakalanamamış alçak...El işlerin herzamanki gibi çok sevimli olmuş canım ama o kuşlara ayrıca bayıldım deri de kullanmışsın sanırım çok sevimliler çuval kumaşı ne de güzel materyal biz hobiciler için.sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. bu kumaşın doğal görünümünden midir nedir çok seviyorum, nefis işler yapmışsın alanayım, emeklerine sağlık.

    YanıtlaSil
  12. Kirilma noktasini az once okudum ve hala etkisindeyim bu postunun ilk girisini okudum, gerisini okuyamadim. Sonra tekrar gelecegim:) Kocaman sevgiler yolluyorum sana ve kardesine...

    YanıtlaSil
  13. Sağlık hem daim olsun sıkıntılar geçmiş olsun inş canım.
    bu doğal dokulu kumaşı ayrı bir severim mükemmel çalışmalar yapmışsın hepsini çok beğendim ,siyah beyaz a ayrı bir taklılıp kaldım. ellerine sağlık
    Evlatlarınla nice başarılar sevinci yaşa inş.

    YanıtlaSil
  14. Çuvalı süslesen güzel olur diyosun...bayıldım ellerine sağlık bende bir zamanlar almıştım öylece duruyor azcık ilham gelsede bende kendi çuvallarımı süslesem... ama nerde vakitsizlikten aldığım siparişlere bile 15 gün vakit istiyorum:)))) kardeşinin iyileşmesine çok sevindim Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah gelinceye kadar daha da iyi olur anne ve babana söylemek zorunda kalmazsınız.... çok öpüyorum sevgiler

    YanıtlaSil
  15. Dolunay'cım,kardeşinin git gide iyileşmesine sevindim,eminim sizlerin desteğiyle daha iyi olacaktır..İstanbul'a gelişi onun için ilaç olacaktır.Çocuklarının başarısınıda tebrik ederim,Çocuklarımız bizim en değerli varlıklarımız:) Çalışmaların hepsi süper ,çok güzel ellerine sağlık canım sevgiler:)

    YanıtlaSil
  16. Ay ayyyy.. Ay ama.. Benim tarzım hepsi. Her biri birinden güzel, şık, asil... Ben de yapmak istiyorum ama evde koyacak yer, asacak duvar kalmadı. Bu yüzde "Ay ama.." diyorum. Son zamanlarda "Ama..." larım çoğaldı benim galiba. Ellerine sağlık bitanem. Özendirici, kışkırtıcı, heveslendirici olmuş. Aklım kalacak şimdi. En iyisi atölyeye girip bişiler yapayım :)

    YanıtlaSil
  17. Bu yorumum da güzel haberlerin için. Öncelikle kız kardeşin için sevindim. Hele İstanbulda buluşacağınıza daha da sevindim. Bir annenin en büyük ödülü çocukları. Okulun başarı ölçeği değil ki. Önemli olan onların ne istediklerini bilmeleri ve hedeflerine cesur adımlarla yürüyebilmeleri. Sanata ilgisi olan bir gencin trigonometri, cebir , integral gibi matematik denklemlerini çözmeleri şart değil, öyle değil mi? Yine de bu saçma eğitimi takılmadan tamamlamaları büyük mutluluk.
    İki ayrı okula bölünmediğine de çok sevindim.

    YanıtlaSil
  18. Merhaba canım şimdi öğrendim olayı çok geçmiş olsun. Kelimeler yetersiz kalıyor bazen anlatmaya ama zaten söylenebilecek şey yok.insan inanamıyor, anlamıyor, kabullenemiyor. Ben okumakta zorlandım Allah sizlere sabırlar versin sevgili arkadaşım

    YanıtlaSil
  19. oleeey fotolar da haberler de mutluluk vericiiiii :) bi de saldırhanı yakalasınlar ama hadiiii :)

    YanıtlaSil
  20. Öncelikle kızkardeşinin gelişine çok sevindim. Burada ve sizinle olmak kesinlikle hepinize iyi gelecektir. Anne ve baba da öğrenecekler mecburen ama söylediğin gibi bir arada olmanın mutluluğu da hafifletir endişeleri. Hepinize iyi tatiller ayrı ayrı ve yaptıklarına her zamanki gibi bayıldım ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  21. sevgili dolunay,,,once kardesinin iyi olmasina,,,buraya gelmesine cokmu cok sevindim.
    inan aklimdan hic cikmiyordu..
    yaptiklarin cok hos,,,hepsi ayri ayri guzel
    kizin vede oglusun buyumusler:)))sevgiler hepinize

    YanıtlaSil
  22. kardeşinin iyi olmasına sevindim . çalışmalarını herzaman beğendim. ellerine sağlık. iyi tatiller

    YanıtlaSil
  23. Bazen üzerimizden seller,depremler,fırtınalar geçiyor ve her şeye rağmen çok şükür sağlığımız el verdiği sürece atlatıyoruz.Allah beterin beterinden korusun canım.
    Senin geri dönüşümlerin ,dönüşüm ötesi arkadaşım ellerine sağlık çok güzeller.
    Kocaman öpüyorum.

    YanıtlaSil
  24. ben bu yayınına yorum yazdım sanıyordum bazen zamanım olmadığında bir göz atıp geçiyorum çok sevdiğim arkadaşlarım neler yapmış diye bakmadan duramıyorum . herhalde öyle zamanlardan birinde oldu. kardeşin için çok sevindim. iyileşsin , gönlü de yaraları da iyi olsun.
    çocuklar nasılda büyüyorlar yaşları ilerleyip gidiyor. mutlu yıllar diliyorum güzelliğe. Sevindim işlerin yoluna girmesine.
    çuval kumaşıyla yapılan işlere bayılıyorum. ellerine emeğine sağlık.

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)