1 Ekim 2014 Çarşamba

günaydınn! geç bir günaydın oldu değil mi? :) bayrama az zamanın kaldığı günlerde evlerimizde telaş başlamıştır çoğumuzun.temizlik,alışveriş...kolaylıklar diliyorum hem kendime hem sizlere ..:)tek telaş sadece iş olsa keşke.hiç aksiyonumuz bitmiyor evde.bir gün önce korkunç bir olay yaşadık ve hala atamadım üzerimden korkuyu.oğlum okul dönüşü servisten indikten sonra gasp edildi.şükür bişeyi yok ama olayın kendisi o tehditler vs hem onu hem bizi çok korkuttu.bir cep telefonu için yapılıyor bu.ama güvenlik duygumu yitirdim kendi adıma.birde karanlıkta falan olsa yine cesaretlerini anlarım ama gündüz cadde üzerinde.ne hale geldik biz yaa.geçen yılda 6.sınıf öğrencilerimizden bir kızımızın öğle vakti elinden alıp kaçmışlardı hemde okulun önünde.aman dostlarım dikkatli olun.kullanımı artan uyuşturucu,  yankesicilik vs bizden çok uzakta sadece filmlerde falan değil.tek hatamız servisçinin sözüne uymak oldu belkide.adresler vs oturana kadar eve 5 dk lık mesafede alıp indiriyordu.kapının önünde inse yine olmazdı.ben bu haldeyim oğlum ise olaydan sonra yatağında yatamadı o gece.gerisini siz düşünün .ben çok karıştım ve hala çok sinirleniyorum aklıma geldikçe o yüzden daha yazdıkça yazarım bu konuda.sizi yaz dönemi yaptığım geri dönüşüm çalışmasıyla baş başa bırakayım.son söz Rabbim çocuklarımızı korusun hiç kimseye böyle bir korku yaşatmasın.

bu arada çalışmamız tamamen geri dönüşüm oldu.kullanılmayan eski çerçevelerden birini beyaza boyadım iki kat.sonra telle biraz eskitme yaptım.sonra eski anahtar toka parçaları vs tek tek siyah oje ile renklerdirdim.çerçevenin içine geçecek şekilde karton kesip telis kumaşı ile kapladım.ve oje ile boyadığım malzemeleri anahtar şeklinde telise soğuk silikonla yapıştırdım.geriye ise sadece bakmak kaldı :) bakalım siz ne diyeceksiniz.fikir bana ait değil.pintereste görmüş be beğenmiştim ama panoyu takibe almadığımdan adresini veremiyorum.ancak pintereste var dostlarım.






17 yorum:

  1. Geçmiş olsun....Cidden son zamanlarda hem büyüklerden hem küçüklerden gelen tehlikeler ne kadar da arttı. İnsan çocuğunu ekmek almaya göndermeye korkuyor artık. Ne hale geldik:(((


    Çalışmansa ayrı bir güzel. Bende epeydir anahtar topluyorum. Bakalım neye dönüşecekler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maalesef öyle sevgili saadet :((
      teşekkür ediyorum bu arada.topladığın anahtarlardan neler çıkacak merak ediyorum.

      Sil
  2. Dolunaycığım, çok büyük geçmiş olsun, Allah korusun bütün çocukları, gerçekten güvenlik diye birşey kalmadı ortalıkta. Çok yazık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın füsunum.teşekkür ederim.Rabbim kimseye yaşatmasın.:(

      Sil
  3. Tekrar geçmiş olsun Dolunay'cığım, evet çok kötü kimse güvende değil, kalp anahtarlık harika olmuş eline sağlık
    sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Alanay face de okumuştum tekrar büyük geçmiş olsun canım.
    Bu arada el emeğine de bayıldım çok hoş bir obje olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim sevgili hatice.sevgi ve selamlar..

      Sil
  5. çok çok geçmiş olsun. ben böyle kötü insanları, daha da kötü insanları sadece Allah'a havale ediyorum. zira adaletinin elinden hep kurtuluyorlar. illa ki herhangi bir zaman herhangi bir yerde birilerinin canını acıtıyorlar.
    telis kumaşı , çuval kumaşı mı ? (gördüğüm kadarıyla ) böyle dendiğini bilmiyordum. çok güzel olmuş, ellerine sağlık.
    çok çok sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende Allaha havale ettim zaten özlemciğim ki şükür yakaladılar birini illaki değeride yakalanacak.aynı gün başka çocuğuda gasp etmişler.hapse girseler dahi çıktıklarında tövbekar olacaklarını düşünmüyorum maalesef :((
      telis kumaşı çuval kumaşı evet.teşekkür ediyor kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum.

      Sil
  6. Özellikle İstanbul artık hiç güvenli değil Alanayım, çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm.
    Çerçeveyi çok beğendim çok şık olmuş ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslımmmmmmm! şükür kavuşturana.bir gidiyorsun pir gidiyorsun ama sende yaaa.ara verme demiştik tamam demiştin :)))
      teşekkür ederim canımcım.çok öpüyorum..

      Sil
  7. Tekrar tekrar geçmiş olsun Dolunay. Nerede ne zaman ne gelecek başımıza tamamen muamma. Allah çocuklarımızı da bizi de korusun.

    YanıtlaSil
  8. sağolasın rengim.valla aynen yazdığın giibi.muammaların ülkesi olduk.

    YanıtlaSil
  9. aaa çok yaratıcı şeyler varmış burda :) ben seni takibe aldım ;)

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)