26 Ekim 2014 Pazar

"Baba Bugün..." Yiğit Afşinin Sesinden...

iyi geceler dostlarım.iki gündür aklımda olan bir sürü procemden en az birini paylaşmayı düşünüyordum.vazgeçtim.bugün canım istemedi.bugün şehit annesi öğretmenimin konuşmasını dinledim.boğazıma bir yumru oturdu.ne demeli ? sadece yüreklere ateş düşürenlerin,buna sebeb olanların,işin içinde olanların ciğerlerine ateş düşsün...Ailelerine sabır diliyorum.başımız sağolsun.
yazın amatörce çektiğim kardeşimin sesinden baba bugün...


9 yorum:

  1. Yüreğine sağlık
    :((((( söylenecek o kadar çok şey var ki:(((

    YanıtlaSil
  2. çok duygulandım. ağlayan anaları babaları düşünce daha bir anlamlı geldi türkünün sözleri.
    kardeşinin ağzına sağlık.

    YanıtlaSil
  3. kendi ülkemde öcü pis kaka muamelesi görmekten,ota boka toplanıp orayı burayı yakıp yıkanlardan,bir bitinken dünyadan bir haber fındık kadar olan beynini çalıştırmayandan,eline silah alınca sözde kendini gerilla sanan ama aslında pkknın kurbanı olan kendini benden,beni kendinden ayırıp vatanamın toprağında hak iddaa edenlerin alayından nefret ediyorum.Yaşam hakkımı elimden alan şehrimin girişini çıkışını kapatan ve anakuzusu Memetlerimi kuş gibi avlayan ocaklara ateş salanların Allah belasını versin.Çok yaralıyım ve kızgınım Dolunayım herkese herşeye....
    Gazetede tvde facede her yerde yerde kanlar içinde şehit edilmiş canlarımın fotolarının yayınlanması bu pisliklerin psikolojik savaşlarına destek demektir.Senin izlediğin üsteğmenin matematik öğretmeni olan annesi yüreğimi dağlamıştı.3 şehidimizden birinin annesi köyde yaşayan toprak evde ne zorluklarla büyüttüğü kuzusunun şahadet şerbeti içişini öğrenme anını izlediğimde gözyaşlarım onunla sel oldu yerlere atıp kendini bırakın bende öleyim bırakınnnn demesi offffffffff offffffffffffffff.
    Kapı çaldığında açmaya korkar oldum burda karşımda omuzlarında yıldızları olan birileri gelecek diye:(
    Çözüm süreciymiş bi tarafımla gülüyorum.Benim şehidim şehit muamelesi görmezken üstü kapalırken pkk şehitliği için beni eve kapatan zihniyetinde Allah belasını versin.
    Yüreğim yangın yeri olanca vatan sevgimle öperim seni....

    YanıtlaSil
  4. Amin Allah yakınlarına sabırlar versin, yeter artık yeter bu zulüm

    YanıtlaSil
  5. bu türküyü dinleyince diken diken olurdu tüylerim babamın yokluğundan dolayı. şimdi evlatları için yanan ciğerlerin yanında benim babaya yangınım ne ki? allah sabırlar versin diyorum. uyan Türkiyem uyan

    YanıtlaSil
  6. :( Ah şehitler ah..
    Diyecek hangi söz tarif eder ki onları..

    YanıtlaSil
  7. uffff yaaaaaa akıllancak mı bizim ülkeeee

    YanıtlaSil
  8. ne kadar güzel bir ses, türkü dedin durdum :)

    YanıtlaSil
  9. Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar versin:( baş sorumlusu 'açılım, süreç, çözüm vs. süslü püslü sözcüklerle' pkk'lıları şımartan akp hükümetidir.
    Ama halk da çok korkmaya başladı, öyle korkuyorlar ki, insanlar 29 ekimi kutlamaya korkar olmuşlar, bloglara baktım 29 ekimde...vaktiyle kutlayanlar bu yıl kutlamamış, halbuki bilsinler ki, korkmak çözüm değil, bugün onlara dokunmadıklarını sandıkları yılan gün gelir onların ailelerinden birine, torunlarına, yeğenlerine dokunur, korktuğumuz için azınlık çoğunluğa hükmediyor aslında akp azınlık şu meclistekilere bakar, bu halk istese sırf Anıtkabir'e giden kalabalık istese o meclisi basar, oradaki akp lileri ayaklar altında ezer, buna da devrim denir dost düşman dünya görür ama korkudan yapamıyorlar...kendi güçlerinin farkında değiller..

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)