21 Eylül 2014 Pazar

Önceden yaptıklarımı blogda paylaşır ardından face sayfama atardım şimdi tam tersini yapar oldum önce sayfama ve instargama ardından çook sonra blogumda paylaşıyorum.akıllı  telefonlar bizi akılsız yaptı harbiden :)
bir merhaba deyip yine kayboldum farkındayım.ama internetim sıkıntılıydı.halada çok iyi değil ttneti artık beğenmiyorum sözleşmem bitene kadar kullanacağım ama sonra başka bir hizmet alacağım.
okullar açıldı hızlı bir giriş yaptık.bu yıl öğlenci oldum ve şahane bir program yaptı idarecilerim sağolsunlar.azıcık ağlayıp biraz bağırıp şirretlik yapınca yenisini verdiler ki muhteşem olmuş.siz de bi bakın süper değil mi? hep bir varmış bir yokmuş eski günlerde şarkısını söylüyorum artık :)) (üstteki ilk haftaki alttaki de yeni programım) bu arada günler yukardan aşağıya gidiyor soldan sağa ders saatleri :))


bu hafta ikinci bir okulda daha çalışmaya başlıyorum .ancak bu  kez lise.yani haftada üç gün tam gün gideceğim.bu haftayı çok zor geçirdim diğerine başlayınca nasıl kaldırırım bilmiyorum.emekliliğime daha on yıl var.torba yasasından çocuk başına 2 yıl olayı devlet memuru kadınlara da verildi diye biliyorum.öyle olursa 6 yıl sonra emekli (erken) olabileceğim.e ne diyelim hayırlısı.





bir kaç yıl önce Nevşehir den güveç almıştım çok severek de kullanıyordum.ancak tabanı çatladı artık güveç pişiremiyorum. atmaya da kıyamadım o kadar anısı var ki! bende peçete dekopajı ile şenlendirdim :) kapak ve kulpları elde boyadım.çok uyumlu olmadı sanki ama idare ediyor işte.




güveçin dışında eldeki malzemeleri gözden geçirdim yaz boyunca.eldeki küçük parça derileri kalp kesip anahtarlık yaptım.kalp deseni hepimizin vazgeçilmezi büyük küçük :)





sulu han dan almıştım bu kaşıkları.üzerine boya atıp puantiyeler ekledim.saplarına ip sarıp hamur kabartmalarla baykuşları da yapıştırdın mı işleri bitti :) 







son olarak kuzenimin çocuğuna yapmıştım bu aşık kuşlar kapı süsünü ve hala hediye edemedim :) 






8 yorum:

  1. Face den takip ediyorum. Ama instgrm da olduğunu bilmiyordum. Ders programı na söylenecek söz yok. :( Seni emekli olarak düşünemiyorum. Emeklilik mi? Güveç harika görünüyor. Gerçi her yerini el boyaması olsa daha neşeli olurmuş sanki.

    YanıtlaSil
  2. Ikinci program kismen daha iyi.
    Ellerine saglik canim kalpler cok güzel olmus. Ozletme kendini öpüyorum canimcjm 😇

    YanıtlaSil
  3. hoşgeldiiin. bi gün boşun var ya fena değil kii :)

    YanıtlaSil
  4. Hoşgeldin Alanay'ım, yeni ders programın hayırlı olsun:) 10 yıl inan göz açıp kapayana kadar geçiyor, hayırlısıyla, güveç eskisinden daha güzel olmuş, başkuşlara bayıldım:) kalplere de eline sağlık

    YanıtlaSil
  5. baksana yorum yaptığın listedeki son iki filmi izlesene yaa benim için. ikisi yarım saat tutuyooo :)))

    YanıtlaSil
  6. Canım benim. Anladığım kadarıyla günün ilk ve son derslerini sana yığmışlar. Zor bir yıl olacak gibi. Ama sen üstesinden gelirsin eminim. Güveçe bittim.. Kalplerin, kuşların zaten çok güzeller. Enerjin bol olsun arkadaşım. Mutluluğu hep içinde ara, içinde yaşat.

    YanıtlaSil
  7. Iki liste arasında çok da fark yok sanki ama sen bir okul daha eklemişsin bile. Sen halledersin her şekilde. Blogları hepimiz biraz ihmal eder olduk diğer kolay paylaşımlardan sonra ama yapacak bir sey de yok sanki. Ancak blogda paylaşıp link verirsek diğer yerlere belki toparlariz :)
    Yaptıklarına ve yaratıcılığına her daim bayılıyorum. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  8. bloğun yerini hiç bir paylaşım tutmuyor bence. instagram sanki ben hala hayattayım diye haber veren bir paylaşım gibi geliyor bana. blogta duygu var, ya da bana öyle geliyor, bilmiyorum.
    emekli olursanız tahmin ediyorum Cihan abla gibi bir yere yerleşip hobilerin keyfini yaşarsınız. ne de güzel olur.
    güveç kabını ve kalpleri çok beğenmiştim, harikalar.
    kolay bir yıl olsun dilerim..

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)