8 Eylül 2014 Pazartesi

merhaba...


merhaba dostlar.bu  kez çoook uzun bir ara oldu değil mi? bloğumu özledim sizleri özledim ama aramızda kalsın tatil çok iyiydi yaaa :))15 gün örende 15 gün memleketim yani Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde son yılların en güzel tatilini yaptım.bu ayağımı uzatıp yan gelip yattım anlamına gelmiyor.bilakis hiç oturmadım ama yüzmek ve ormanda koşturmak şehir hayatının ve okul stresinden sonra çok çok iyi geldi.bu arada zati kaslıydım ama iyice kas yaptım :)) aileyle birlikte olmak muhteşem bir duygu.birlikte olunca her sorun her sıkıntı böcek kadar ufalıyor ,yenilmez hissediyor insan.ahh Allaha hep şükrediyorum ailem için.insanın en büyük zenginliği sağlığı ve ailesi.
yüzmek,koşmak,çalışmak ve çene yapmak dışında birde fayans döşemeyi öğrendim bu yaz.usta bulamayınca usta olduk valla ailece.yan iş olarak boya badana ve fayans döşenir bilginize :))kışlık yapmaya yeni başlamıştık ki dönüş zamanımız geldi gerisi ablam ve anneme kaldı :))aaa babişi unutmamak lazım çok iyi yufka peksimet pişirir :)
dönüşte kızımı üniversiteye kaydettirdik.6 ay boyunca çalışmayıp oturduğu yerden sınava giren kızım u dönüşü yapıp tercih yapayım dedi.sıpa çalışsaymış demek ki daha neler olacaktı.ama tercih onun.sadece mutlu olsun istiyorum.sonuç olarak artık kızım üniversiteli üstelik benimle aynı üniversitede okuyacak:Gazi :)
oğluşum ise bir yıl kayıpla yeni bir başlangıç yapacak.okulunu değiştirip Akıllı koleje kaydettirdik.okulun sistemi ve geleceği çok parlak olduğundan ve en önemlisi tedaviye Elhamdülillah cevap verip sağlığını toparladığından kaybedilen bir yılı kazanç olarak görüyorum.yani dostlar keyfim iyi.
ahh yazacak sizlere anlatmak istediğim ne çok olay durum var ama uzun tutup sizi sıkmak kendimi de bunaltmak istemiyorum
Sizi yaz dönemi yaptığım bilekliklerle başbaşa bırakayıp.tek tek resimleri atmış olsam 4- 5 yazı çıkacağından kolajlayıp paylaştım.arada unuttuklarım ya da hediye gidenler olup objektifimden kaçanlar olmuş. :P son iki resim ise kordondan yaptığım bilekliklerin yapım aşamalarını anlatıyor denemek isteyenlere umarım yardımcı olur.hepinize kucak dolusu kocamaaaaan sevgi ve selamlar.

dip not:yeni eğitim -öğretim yılının hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.çok afedersiniz içine edilmiş bir sistemden çıkacak en fazla hayırı diliyorum.






28 yorum:

  1. Yazın her alamda çalışmışsın belli:))))

    YanıtlaSil
  2. tatilinin ii geçmesine enerjinin tavan yapmasına çok sevindim cnm.Bir süper kahramana durmak yakışmazdı zaten tek tek sayamıycam topluca hepsi birbirinden güzel herzamanki gibi ;) öpüyorum kocaman

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevilim kahramanlık payem düştü yerlere dipteyimmm .:)
      teşekkür ederim balım :)

      Sil
  3. Merhaba, hoş geldin Dolunay .

    YanıtlaSil
  4. Hoşgeldin Alanay'cığım, ne iyi ne güzel geçmiş tatilin, bileklikler harika, eline sağlık, kızın ve oğlun için hayırlı, uğurlu olsun, oğlunun tedaviye cevap vermesine çok sevindim geçmişler olsun..Son cümlene aynen katılıyorum...:( sevgiler

    YanıtlaSil
  5. takılarını faceden takip ettim zaten.muhteşemler:)kızına başarılar diliyorum.güzeldi gerçekten tatil.hele dediğin gibi aile ile birlikteyse.
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. Hoşgeldin Alanay.Tatilden dönüşler hep böyle zor geliyor.Eğitim sistemine ilşkin bütün yorumlarına katılıyorum, çoğu da var hatta. Oğlunun iyileşmesine ise çok sevindim. Sağlık olduktan sonra gerçekten hiç bir şeyin değeri yok , yeterki canları sağolsun. Ayrıca kızını da kutlarım, güzel bir eğitim hayatı dilerim.Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim sevgili nazan ne güzel yazmmışsın.hem inşallah diyorum hem teşekkür ediyorum.sevgiler.

      Sil
  7. Canimmm.
    Instagramda ne kadar eglendigin belliydi. Maşallah Allah agzinizin tadini bozmasin. Her sey gonlunuzce olsun canim benim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gülayım cankuşum teşekkür ederm datlım benim.çok öpüyorum seni.

      Sil
  8. hoş geldinnnn. özledik her ne kadar inst. görsekte bloğun yerini tutmuyor. yavrular için güzel başlangıçların olmasına çok sevindim. yolları açık olsun inşeAllah. kesinlikle katılıyorum, aile ile birlikte olmak muhteşem bir duygu. bileklikler de muhteşem. görüşmek üzere sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) hoşbuldummm.haklısın özlemciğim ama tembellik tatlı geliyor :)) teşekkür ederim arkadaşım.sevgiler benden :)

      Sil
  9. canııımmmmmm...ben de hep ara verdim bu yaz bloga...fazla giremedim gezmekten...bileklikler harika ...ellerine sağlık..başarılar dilerim canm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iyi yapmışsın esracım oh sefan olsun :) çok teşekkür ediyorum.sevgi,ler..

      Sil
  10. Gemici düğümü aksesuarlar bomba olmuş. Ellerine sağlık. Fayans da döşüyorsan artık daha ne diyeyim sana kötü usta insanı usta ediyor işte. Yine ellerine sağlık.
    Çocuklarının da senin de yeni öğretim yılınız hayırlı uğurlu olsun, bol bol başarılar mutluluklar hepinize. Öpüyorum çok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla usta bulamayınca öyle oluyor rengim :)) çok teşekkür ediyorum ve inşallah diyorum canım benim.

      Sil
  11. Alanay Hanım bir daha bu kadar UZUN aralar VERMEYİİİN!! :)

    1 ay nedir yahu! :)

    Hadi back to blog! :) :)

    Bir de efendim Kafa'da yeni öykü serisi başladı başlayacak ama birisi eksik gibi. Bilin bakalım KİM? :) :) :) Bekleniyorsunuz!! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))))
      haklısın mert ama ne yapayım zaman şekerim!
      valla geldim söz :))

      Sil
  12. Çok güzeller ya siyah beyaz olan en sondakine bayıldım :)
    Sizi takibe aldım, bende bloguma beklerim ..
    http://yagmur-serhats.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim sevgili yağmur.seve seve gelirim :)

      Sil
  13. Hoşgeldin şeker. Yeni öğretim yılında hayırlı olsun. Maşallah döktürmüşsün yine. Ellerine sağlık. Öptüm seni kocaman.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbuldum şekercim :) inşallah diyorum dilekcim bakalım.bende seni öptüm kocaman.

      Sil
  14. merhaba,
    4. etkinlikte de gormek isteriz sizi...
    http://mugeninlistesi.blogspot.com.tr/2014/09/hobi-etkinligine-katlmayak-isteyen-son.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba sevgili müge.aslında mailinide aldım ama bir türlü fırsat bulamadım yazmaya.aksilik olmazsa katılacağım tabiki.sevgiler..

      Sil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)