27 Eylül 2014 Cumartesi

Madalbal ve Gençleşme Programı



Merhaba dostlarım.hepinize muhteşem geçecek bir hafta sonu diliyorum.bugün size hobilerden değil kullanmayı yeni bitirdiğim bir üründen bahsetmek istiyorum.mayıs ayında sihirlimavi yani İlknur'un düzenllediği anneler günü etkinliğine katılmıştım.sponsorlu bir etkinlikti ve benim içinde bir ilkti :)sponsor firmalardan biri de Madal baldı.ilk kez duymuştum ve açıkçası da merak etmiştim.ürünün açılımı ise Vücudu toksinlerden arındırma, kilo koruma dengeleme ve gençleşme programı olması.

Ticari marka Madal Bal doğal ağaç şurubu reçetesi, detoks diyeti için İsviçre’de özel olarak formüle edilip İsviçreli Dr. K. A. Beyer’in yönettiği 4 kişilik alternatif tıp ekibi tarafından geliştirilmiştir: Dr. Meywald (Batı ve alternatif tıp ve homeopati doktoru), Dr. Raabe (Batı ve alternatif tıp doktoru ve ayurveda uzmanı) ve Dr. Kumudini Weerawarna (eczacı, ayurveda ve bitki uzmanı).
Dr. Beyer tarafından geliştirilen İsviçre Programı, kişinin beklentilerine göre birkaç versiyondan oluşmaktadır. Program arzulanan kiloyu korumaya yardımcı olur, ihtiyaç duyulduğunda hızlı kilo vermeye yarar, aynı zamanda özel kişisel uygulama imkânı sağlar. Hücreyi yeniden yapılandırması, canlılık ve enerji vermesi, ayrıca toksinlerden arındırması programın özelliklerinden biri. Hızlı kilo verme ve tükenen enerjinin hızla geri kazanılması yine programın küçümsenmeyecek özelliklerinden.
Programın farklı versiyonları mevcut .ben ise haftada bir versiyonunu kullandım ve ancak bitti.
gelelim yorumlarıma.öncelikle Madal bal ile verilen ingiliz tuzunu kesinlikle tamamen evde olacağınız bir gün kullanmalısınız.mide sorunum (peptik ülser) olduğu için tadı acı olan tuz midemi yakmadı değil.ardından tarif edilen şekilde kokteylerimi bir günlük doz şeklinde hazırlayıp zaman kazanmayı da ihmal etmedim.açlığa dayanabilen bir insan değilim hem mide sıkıntımdan hem metobolizmamın hızlı çalışmasından:)) bu yüzden haftada bir versiyonunu tercih ettim .şurup dışında su içtim (yarım litre) sadece bir kez bitki çayı içtim.hiç acıkmadım desem yalan olacak (ilk gün)ama açlıktan ölmedim.halsizlik vs hissetmedim bilakis enerjim yerindeydi. öyle ki ilk programı evde uygulayıp daha sonraki programları okulda olduğum günlerde devam ettirdim.ve sonraki haftalarda açlık hissiminde çok azaldığını ve enerji seviyemin çok daha iyi düzeyde olduğunu gözlemledim.
sonuç olarak kilo problemim yok benim ama şehir hayatının getirdiği stres,sigara,kahve ,ara sıra kaçırdığım hazır yiyecekler vs yüzünden vücudumun kısa sürelide olsa dinlenmeye ve arınmaya ihtiyacı olduğunu düşünüyordum. ki bu anlamda da çok etkisini gördüm.özellikle cildimde,enerji seviyemde,uyku düzenim deki etkisini yabana atamam. eğer merak edip incelemek isterseniz buraya bakmanız yeterli :)
ve son olarak Madal bala tekrar teşekkürlerimi iletiyorum.yılda en az bir kez bu programı uygulamaya devam edeceğim.
hepinize kucak dolusu sevgiler...

5 yorum:

  1. Çok sevindim memnun kalmana, teşekkürler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim paylaşmalı ki duymayan bilmeyenler duysunlar :)

      Sil
  2. aaa anaaa du jemen sorayım buluyim :)

    YanıtlaSil
  3. Ben bu madalbal sayesinde 10kilo verdim 2013 yılında simdi tekrar arıyorum bulamıyorum satan biri varsa benimle irtibata gecebilirse çok mutlu olurum sevda@incibilisim.net mail adresim

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)