25 Mayıs 2014 Pazar

sihirli maviyle anneler günü etkinliği sponsor firmalarımız-2 :)

merhaba dostlar .bundan önceki yazımda bahsettiğim sihirli mavi ile "anneler günü etkinliği" çerçevesinde sponsor olan firmalardan bazılarını anlatmıştım.ama devamının da olduğunu yazmıştım.bunlardan biri de:
Dermorenda idi.kendilerine teşekkürlerimi yolluyorum.


Deneyince çok beğendiğim koku yollamış Durance.teşekkürler..


bu tam yaz göre kullanabileceğim ürünleri blogger dostu essence yollamış :) dudak parlatıcısı ve rimeli denedim henüz ve çok beğendim.diğer ürünleri incelemek isterseniz adres : essence 


ilk kez denediğim ve açıkçası çok beğendiğim ev işi organik beşi bir yerde makarna yollamış bize Ev İşi Organik.çok beğendim.reçel ,marmelat,makarna vb organik ürünlerini deneyip midenize bayram yaptırmak isterseniz adresi :Ev İşi Organik
Fem Türkiye den gelen hediyem :) teşekkürler Fem Türkiye.


ilk denediğim bir lezzet yine Haki Acukadan.çok beğendim cidden tıpkı evde yapılmış gibi.eşim çokdan hüpletti bile :) tavsiye olunur efendim.

Hobby Kozmetik teşekkürler.


Layd Cook Cafe  çok lezzetli coop cakeler hazırlamıştı.tabiki afiyetle yedik :).ellerine sağlık Layd Cook Cafe


İpeğin Sabun Dünyasından son derece şık özel kutularımızda sabunlarımız.teşekkürler.

beni çok mutlu eden hediyelerden biride Jane Irdalie.yaza bomba gibi gireceğim.hem fondetenim hem bronzlaştırıcım bitmişti.varis sorunum olduğu için yazın etek elbise vs giydiğimde görüntü açısından bronzlaştırıcı kullanıyorum.o yüzden çok mutlu oldum.daha denemedim ama fondöteni denedim.arkadaşlarda denedi ve çok beğendik.özellikle nemlendirici özelliğini hissediyorsunuz.teşekkürler Jane Irdalie.bu arada ürünleri sadece eczanelerde satılıyor bilesiniz :)
peynirleri görünce eşimin gözleri parladı.keçici bizi unutmamış.teşekkürler keçici.:)

ilklerden biride bu güzel ve çok beğendiğim kokular.kokucuk yollamış.birbirinden güzel seçenekleri var.teşekkürler kokucuk.
kozmospot harika bir çanta içi düzenleyici yollamış.tam benlik :) teşekkürlerrrr!


Madal Baldan gelen detoks almayı denemeyi istediğim ürünlerden.bununla ilgili ayrı bir yazı hazırlayacağım ama denedikten sonra.yani yaklaşık bir ay sonra.zira 10 günlük kür yerine haftada bir olanını deneyeceğim.akça ağaç şurubundan oluşan bu ürünü beyonce,naomi campel gibi ürünler kullanıyorlarmış.bir çok faydası var.teşekkür ederim Madal Bal
Mastihayı duydunuz mu hiç? bende ilk kez bu etkinlik sayesinde gördüm,denedim ve cidden beğendim.Türkiyede yeni bir firma ve ürünler Sakız adasından  geliyormuş.hem gıda hem kozmetik ürünleri mevcut.sitesini ziyaret edip deneyin derim :)
eveeet etkinliğin en şeker sponsor firması: Mustela.ürünleri özellikle anne olanlarınızdan bilip kullanan vardır mutlaka.zaten bebek olmasada kullanıyorum ben cildime iyi geliyor.Bakım ürünlerinin yanında da çok şirin bir oyuncak vardı ki ayrı bir sevindim :) teşekkürler mustela 
Nar Gourmet den nefis portakal kabuğu reçeli.nefis nefis!

gelelim özel olduğunu düşündüğüm bir hediyeye.şık ve üzerinde adım yazılı olan defter.çok beğenip çokda özel hissettim.teşekkürler Nideno. :) sitesinden istediğiniz defteri kendiniz tasarlayıp satın alabiliyorsunuz.ne güzel değil mi?
Ulrıc  De Varens kokusuna bayıldığım bir parfüm ayrıcada başka koku numuneleri yollamış.tenime inanılmaz güzel yakıştı.ki bende koku merakı çoktur.bir dolap parfüm bana bakar her gün :)hem yeni kokuları keşfetmeyi hem koku kullanmayı çok severim .o yüzden acaip mutlu oldum.teşekkür ederim Ulrıc De Varens.
purnem hemen denemeye başladığım yeşil çay özlü bakım kremi göndermiş.çok güzel nemlendirip yumuşacık yapıyor.teşekkürler purnem.
Raenden gelen hediyelerim.sevdim.teşekkürler Raen
henüz denemedim  Rapunzel Hair den gelen bu saç bakım numunesini.denedikten sonra fikrimi yazacağım ama yorumları okudum kullananlar çok memnun.

Reçete firması bir dolu hediye yollamış.nasıl mutlu olunmaz ki! çok teşekkürler Reçete.com
Sevo's Magic bir üniversite öğrencisi.çok takdir edip çokda beğendim.keçe ile harikalar yaratıyor.herkese özel ürünler gönderdi.üzerinde kim için tasarladığına ve nasıl yıkama yapılacağına dair özel notları vardı.helal olsun ona.özellikle desteklemenizi rica edeceğim.yolladığı tişörtü kızım ireme yapmış.90 larda doğan birine özel :) çok şeker değil mi? ellerine sağlık sevooo :)
Söke Un da biz bloggerları unutmayıp destekleyen sponsorlardan.lezzetli puding özel karışımlı unlar yollamış.henüz ekmek yapacak fırsatım olmadı ama pudingler bitti bile :) teşekkürler söke un :)
mandalsız çamaşır ipini ilk kez şipşak prtiğin yolladığı ürünle gördüm.tam annemlik.ona hediye edeceğim.teşekkürler şipşak pratik.


Unellerde bizleri unutmayıp bu lezzetleri göndermiş.bir özelliği organik diğer bir özelliğide fındık kabuğunun ateşinde pişmesi.çok lezzetlilerdi.teşekkürler uneller.


Tozlu Giyimden şık bir ayna gelmiş.teşekkürler Tozlu Giyim

diğer sponsor firmalarımız:

6 yorum:

  1. Alanay Hanım merhabaa, çok hoş, özendim valla... :)

    Hikayeyi beğenmenize de çok sevindim. Bugün ya da yarın 2. bölüm. Haftada iki yani. :)

    +1lerinizin bildirimleri görüyorum ama sizin sayfanızda göremiyorum? bir de yayımlamadığım bir reklam çıkmış (ben reklamları almıyorum)... internet Google saçmalıyor demek bazen. :)

    çok öptüm, yorumunuza çookk mutlu oldum, sizi seviyorum bekliyorum sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla google bu günlerde sanki kafayı yedi bazı bloglara geldiğimde önce reklam açılıyor sanırım benimkindede olmuş.umarım adam gibi yoluna koyarlar bu işi.daha yeni sayfandan geldim ve 3.bölümü okudum bir solukta.yorumumuda ekledim :)
      bu arada özenme bir etkinlikte biz düzenleriz olmaz mı :)

      Sil
  2. aaaa ne güzel bişi yaaa :)

    YanıtlaSil
  3. Bu sefer ganimetler bol bol :)))
    Hediye falan bahane önemli olan sevdiklerimi yeniden görüp eğlenmek :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) hemde ne bol.tabiki son yaazdığın geçerli ama ganimetlerde ayrı bir keyif :))

      Sil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)