10 Mayıs 2014 Cumartesi

Anneler Günü Hediyelerim ve Sergiden Haberler :)


iyi akşamlar dostlarım.nasılsınız?beni soracak olursanız:) tam yukardaki resimdeki gibiyim.ççoook yorgunum.tabanlarım sızlıyor,dizlerim inliyor resmen.son bir kaç gündür sergi hazırlıklarıyla uğraşıyoruz.yer olmadığından başka zemin kattaki beden eğitimi salonunda yaptık hazırlığı.orasıda nemli rutubetli.yerlerde sürüne sürüne işte.bugün sabah da erkek kardeşim geldi.oğluşunu da almış yanına.biraz babayla kalacak kuzum.onunla bile çok ilgilenemedim desem yalan olmaz.dün resmen boşandılar.Rabbim haklarında hayırlısını versin ama ne zor yaa.


davetiyemizde yazdığı gibi haftaya çarşamba sergi açılışımız.ankaradaki dostları beklerim :) ondan sonraki haftada aynı yerde yine çodam sergim olacak.daha hazırlıklarına başlayamadım bile:(



bu arada öznurumun düzenlediği anneler günü etkinliğine katılmıştım.sevgili filiz ile yani hobi huzur ile eşleştik. dün hediyelerim geldi.ama ne hediyeler.bayıldım her birine.el emeği göznuru.buradan tekrar teşekkür ediyorum filize.zaten hemşeri çıktık ayrı bir sevindim :)


topluca bir bakış atalım :)




23 yorum:

  1. Hediyelerini güle güle kullan Dolunay'cım,hepsi çok güzeller,Hobi huzur'umunda ellerine sağlık sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. Hepsini en güzel günlerinde sağlıkla kullan inşallah....Filiz'inde ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  3. Çok güzeller güle güle kullan Alanay abla:)

    YanıtlaSil
  4. ÇOK GÜZEL ALANAY HANIM! :)

    Ve, ben de yeni serimin müjdesini vereyim. Kafa'da. Adı "Yok". Sizi "Ters Düz"ün çok değerli bir okuru olarak, buna da bekliyorum. Konu yine aile, sır ve aşk üçgeninde. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hımmm bakmak lazım.geleceğim sevgili metr söz ama bana azıcık zaman ver.kafa böyle doluyken hakkını veremiyorum.

      Sil
  5. Hediyelerin (özellikle siyah çanta) çok çok güzeller. Keyifle kullan hepsini....

    YanıtlaSil
  6. Kardeşin ve yeğenin için ki özellikle yeğenin için hayırlısı olsun canım. Kıyamam nasıl yorulmuş. İnşallah sergi çok keyifli geçerde yorgunluğunu unutursun :)
    Hediyelerini de keyifle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağolasın gülayım.teşekkür ediyorum güzel yürekli can arkadaşım.çok öptüm seni :)

      Sil
  7. Seni diyorum soyle 1 haftaligina bana kacvirsam, kirlarda bayirlarda dolastirsam, bisiklete binsen, sabah kus sesleriyle uyansan, soyleee bir kendini toparlasan dinlensen diyorum. Ne dersin???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla ne iyi olur canımcım yaa.cidden çok ihtiyacım var :) ne zaman geleyim :)

      Sil
  8. Her şeyin hayırlısı olsun:( Hayatta en önemlisi sağlık. Dolunayım üzme kendini. Hediyeler çok zarif ve çok şirinler sağlıklı güzel günlerde kullanmanı dilerim. Yapan arkadaşlarında emeğine sağlık. Kolay gelsin canım çok öpüyorum sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın ilknurcum.çok teşekkür ediyor kocaman sevgi ve selamlarımı yolluyorum.

      Sil
  9. Çok ciciler güle güle kullanın örgü çiçekler çok hoşuma gitti bide patik :)

    YanıtlaSil
  10. Ne zaman istersen... Ben kapiyi actim bekliyorum...

    YanıtlaSil
  11. Dolunay Hanım,,merhaba,,inan ki etkinlik yazınızı şimdi gördüm sayfa linkinizi ararken,,güncellemeniz düşmüyor bloguma :( çözmem lazım bu sorunu,,,
    Ayrıca beğeniniz için çok teşekkür ederim gerçekten çok mutlu oldum.Hemşerim olmanız ayrı mutluluk sebebi :) Hediyelerinizi mutlulukla sağlıkla kullanın... Sevgiler...Not;hediye postumu yazıyorum şuan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili filiz bazı arkadaşlarınkide öyle.nedenini bende bulamadım.hediyelerin beğenilmeyecek gibi değil.tekrar teşekkür ediyorum.sevgi ve selamlar :)

      Sil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)