10 Nisan 2014 Perşembe

şişeler,tenekeler,fırçalar falan filan işte :)

sanki bir milyon yıl geçmiş gibi gelmeyeli :) ara vermek sanırım iyi değil.ara uzadıkça tembelleşiyor insan.ha bugün ha yarın derken...geçen yıllarda her gün bir yazı yazı yazdığımı düşününce kendime kızıyorum ama tembelliğime de engel olamıyorum o ayrı :)
azıcık sıkıntılıyım demiştim bir önceki yazımda.aslında az değil çok sıkıntılıydım.tabiki bir çok şeyi paylaşıyoruz buradan hayatımıza dair ama bazende olmuyor işte.son 20 günü kanser olduğumu zannederek geçirdim.nasıl demeli adeta çöktüm.şimdi düşününce kendime çok kızıyorum bu kadar çabuk bıraktığım için kendimi.ama başka bir psikoloji .özellikle çocuğumun üniversite sınavının olduğu dönemlere denk gelmesi en berbat yanı.yavrum anne moduna girdi hemen :( neyse sözü uzatmayalım.tamamen temiz değilim ama 3 ayda bir mutlaka kontrole gitmeliyim ama o fasılda rahatım.yarında son ultrasonuma (inşallah girince diğer bölümdeki kistin durumu belli olacak ve inşallah bitecek.biraz gizemli mi oldu ne.kısaca meme kanseri dendi önce 20 den fazla kist var üzerimde (ne çok ama yaa ) kontrol altında olmalıyım.bu arada bu kistler fibrokistiklerin dışında.anoik ve reaktif nodüller ile hatırlayamadığım bişi daha var.neyse.diğer durum ise kadın hastalıkları .küçük bir operayon geçirdim.devamındaki gelişmelerde  yarın sonuçlanır umarım.
aman dostlar 6 aylık kontrollerinizi mutlaka yaptırıp ihmal etmeyin ne olur.sağlık en önemli şey malum.bu süreçte uyumanın dışında az da olsa hobilerimle uğraştım tabi.en iyisi sizleri onlarla baş başa bırakıp zamanımın yettiğince kapılarınızı çalayım.kahvemi isterim ama :)

yine şişe ve konserve kutusu boyadım :) bu kez kedi çizdim.çok eğlenceliydi :)




ilk altın yaldız boya ile boyayıp ardından çatlatma yaptım.


cep telefonu kulıfım eskimişti.yeniledim. :)çok kokoş oldu.


bu şeylerde (adına ne demeli ki ?:) yine şu duvar boyamadan kalan kötü olmuş fırçalarım.üzerine seramik hamurundan yüz çalışıp ardından ana ve ara renklere boyayıp azıcıkta süsledim ve tabiki vernik çektim.bunları Çodamdaki resim atölyesi için yaptım.



benim çılgın bedişim için mumluk ve makyaj fırçaları vs koyması için tenekeleri boyadım yine  :)






bu da kızçemden.pinpon toplarına bir sürü göz çalışmıştı.onlardan tokalar yaptı.bu ilki :)



son olarak sebom :) bu arada onuda kısırlaştırmak zorunda kaldım zira çişini yapmaya başlamıştı.hiç istemiyordum ama çok zorlandım.ama kuzum şimdi çok iyi.benim en yakın dostum ve desteğim.okul dönüşü kapıyı açıp da eve girdiğimde bana bir koşuşu var ki anlatamam.hasta olduğum dönemlerde yanımdan hiç ayrılmaz.sevmeyi sevilmeyi bu kadar seven ve güzel ifade eden bir varlık görmedim.ne iyi yapmışta kapımızı çalmış diyoruz eşimle :) bir kaç gün önce fatoşum (hayalmekan) kedisini kaybetti.o kadar üzüldüm ki .ona da sabır diliyorum.canım arkadaşım...


60 yorum:

  1. Canım çok ama çok geçmiş olsun, dilerim tüm tetkiklerin temiz sonuçlanır..
    Kedili şişeler ve teneke kutular ise harika olmuş bayıldım..
    Ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim sevgili idil.inşallah. ve tüm hastalara...sevgi ve selamlar...

      Sil
  2. Canııım, bu kadarla gelmiş geçmiş olsun. İyi şeyler düşünelim, iyi şeyler olsun. Allah herkesi eşine yavrularına bağışlasın. Duygularını anlayabiliyorum. Geçen sene de ben bir takım sıkıntılar yaşamıştım. Safra kesesini aldırarak kurtuldum:) Dip yaptık, bir nefes almak için yüzeye çıktık. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin nurtencim güzel dualarına.ne güzel özetlemişsin.dip yaptık çıktık :) dipler çıkmak için zaten değil mi ?:) teşekkürler..

      Sil
  3. Alanay'cığım çok çok çok geçmişler olsun arkadaşım:(( Allah şifalar versin, tamamen hepsinden kurtulacağına eminim, sakın üzülme, moralini yüksek tut, kapı komşum geçirdi, atlattı, ki seninki gibi değil onun çok daha ciddiydi şimdi turp gibi...iyi güzel haberlerini bekliyorum...kutular hele kedililer harika eline sağlık...
    sevgilerimle...

    not: kedisini kaybeden arkadaşına da sabırlar diliyorum acaba kedi ister mi? (Ankara'daysa....)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. müjdem teşekkür ederim güzel dileklerine.fatoşum kayseride yaşıyor.ve sanırım şimdilik düşünmüyor :)onun adınada teşekkür ediyorum.sevgi ve selamlar..

      Sil
  4. herşey çok güzel olmuş can arkadasım ellerine sağlık hele fırçalardaki yüzler ne hoş olmuş öyle,ben de havalar ısındıkça çıkarıyorum bakalım fırçaları falan filan :))ama daha bişeylere başlamadım..seboyu yirim maşallah....sevgiler cnm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) çıkar bakalım kimbilir ne güzellikler yapacaksın hatta yapmışsındır bilee.çok teşekkür ederim.sevgiler..

      Sil
  5. Ellerinize sağlık, hepsi ayrı güzel olmuş.
    Sağlığınız iyiymiş şükür, çok sevindim. Bazen koyveriyoruz evlatlarımız anamız oluyor sanki, iyi ki, varlar. Sınavında yürekten başarılar dilerim, geçen yıl biz atlattık , darısı size...

    YanıtlaSil
  6. Nasıl başlayacağımı bilemedim, çokk geçmiş olsun:( acil şifalar dilerim. Ne çok şey yapmışsın ,hepside çok çok güzeller...

    YanıtlaSil
  7. çok üzüldüm, ama bu zor günleri Allah 'ımın izni ile çok kolay ve sağlıklı bir şekilde geçireceğinize, o güzel kalbinizin, tüm iyi niyetlerinizin,size çok iyi bir dönüşü olacağına inanıyorum. dualarımdasınız. sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rabbim sizden razı olsun sevgili özlem.çok teşekkür ediyorum.selam ve sevgiler..

      Sil
  8. Kedili şişeler favorim. Ne güzel işler yapmışsın yine Dolunay.

    YanıtlaSil
  9. Falan filan deme lütfen. Hepsine ayıla bayıla defalarca baktım. Cep telefonu kılıfın özellikle dikkatimi çekti. Kedili şişelere bayıldım. Hele o 3lü şişe resmindeki sağdaki şişe, arkadan bakan kedi beni çok güldürdü. Fırçalara hâlâ gülüyorum ne güzel tipler. Ay hangi birini yazsam bilemedim ama en son resim bambaşka. O güzel oğulcuğunun burnunun yanındaki benek var ya,işte tam oraya kocaman bir öpücük gönderiyorum. Sana da tabii :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nihalim bende bu yorumu okuyunca nasıl mutlu oldum ve iyi geldi bilemezsin hala sırıtıyorum.seboyu hem oradan hemde kaç kez öptüm bilesin.:) çok teşekkür ederim.

      Sil
  10. Çok çok çok geçmiş olsun Dolunya'cım,ve çok haklısın sağlık herşeyin başı ihmal etmemek lazım...Yaptıkların yine çok güzel,hele fırçalara bayıldım ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  11. Canım benim. Çok geçmiş olsun.
    İnşalkah ultrason sonuçlarıda temiz çıkarda sonrasında daha da rahatlarsın.
    Oy o 20 geçmemiştir tabi. Geçermi. Bazen o kadar güçlü olamıyorsun. Bu elinde olan bir şey değil.
    Çevremizde artık o kadar çok varki. Grip gibi diyorum ben.
    Allahtan bütün hastalara acil şifalar diliyorum.
    Kızçene de sevgiler. Büyümüş de annesine annelik yapıyor.
    Seboyu da öperim. Nasıl kıvrılmış yanına.
    Muayeneler için haklısın canım. Bunları ihmal etmemek gerek. 6 ayda bir . Ağrı yok acı yok. Ama yapılmadığında sonrasında sonuçları çok :((
    Cicilerine bittim. Fırçalara daha hamken bayılmıştım.
    Alkahtan bunlar seni oyalayan mutluluk veren şeyler canım.
    Şişeler konserveler. Artık konserve kutuları atmıyorum.
    Bende de kuzenden yürüttüğüm tekila şişeleri var.
    Yapmaya kaear verdiğimde seni bış bırakmam.
    Çok çok öpüyorum canım.
    Kendine çok iyi bak.
    Sonuçlarında çok iyi çıkacak eminim.
    Allaga emanet ol....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne zaman istersen yardımcı olurum gülayım :) çok teşekkür ederim.o kadar pozitif ve naifsinki seni sevmemek elde değil.sen bana iyi geliyorsun :)

      Sil
  12. Geçmiş olmuş Rabbim birdaha yaşatmasın.

    YanıtlaSil
  13. konserve ve şişeleri neyle boyadınız ve ne tür bi kalem kullandınız acaba elinize sağlık harıka olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim.boya olarak elimde kalan duvar boyaları var su bazlı onları kullandım :)kalem yerine boyutlu boyalar varya onlardan kullandım .

      Sil
  14. Çok geçmiş olsun Dolunay'cığım ,çok üzüldüm ama hayat böyle işte.Sana tavsiyem çok kafana takma bendede benzer sorunlar var 2003 senesinde meme ameliyatı oldum Allaha şükür bu günlere geldik.Troid sorunum var altı ayda bir biyopsi yapılıyor ve her seferinde ne çıkacak endişesi yaşıyorum ama olacağında önüne geçilmiyor.Allahtan çok sağlıklı geçireceğin uzun ömürler dilerim.
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mehtabım çok haklısın.çok geçmiş olsun bak bilmiyordum bunları.Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı ömürler versin.çok teşekkür ederim.yürek dolusu sevgi ve selamlar..

      Sil
  15. Alanay'cım öncelikle çok çok geçmişler olsun diyorum umarım en kısa zamanda atlatırsın kendine sağlığına ilaçlarına kontrollerine herşeyine çok dikkat et hayatım:)))) sakın kendini bırakma kötü şeyleri düşünüp çağırma lütfen....
    Hastayken bile boş durmamışsın zaten sabah fırçaları face de gördüm bayıldım harika olmuşlar zaten geri dönüşüm projelerinde harika yaratıcısın hepsi birbirinden güzel olmuş eline sağlık.....Sağlıklı güzel günlerrrrrrr diliyorum çok öpüyorum seni....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya valla çağırmıyorum artık :) sadece bir ara dip yaptım :) çok teşekkür ederim tatlım.kocaman öpüyorum.

      Sil
  16. Sevgili Dolunay çok geçmiş olsun. Bil ki dualarımdasın. Her şey umduğundan iyi çıkacak. Bazen ne zaman büyüdüler diyoruz değil mi? İyi ki varlar. Kendine iyi bak. Sevgilerimle. Herşeyi yine çok güzel yapmışsın. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bilmez miyim perim.zaten hissediyorum ki! inşallah diyorum kuzum.sende kendine iyi bak.çok teşekkür ediyor kocaman öpüyorum.

      Sil
  17. Canım,daha önce uğradım ama yorum yazmak nasip olmadı...Aklımdan hiç çıkmadın.Bulduğum ilk fırsatta seni ziyarete gelip yazmalıydım.Çok geçmiş olsun.Zor bir dönemden geçiyorsun.O sonuç beklemek var mı yok mu...Yaşayan bilir.Neyse ki güzel çıkmış.Artık kontrolleri elden bırakmazsın.Her şerde bir hayır vardır...Diyelim. En azından nodüllerden haberdarsın....Allah'a emanet ol arkadaşım. Bu arada şişeler fenomen olmuş.Hele fırçalar.Bende google plus'ta paylaşmıştım.Bayağı sevildiler....Öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım teşekkür ederim.böyle düşünülmek dua almak ne kadar güzel.Rabbim hepinizden razı olsun.paylaşımını gördüm ve çok mutlu olsum.teşekkürler.sevgi ve selamlar..

      Sil
  18. Cok gecmis olsun
    Bu dönemler hayatımızda kendimizi sorgulaması gereken dönemler oluyor
    Hayatindan seni uzen şeyleri cikar gitsin
    Olumsuzu dusunmeki olumsuz olmasin
    Mutlulugu düşün mutlu olmayı cagir hayatina
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel cümleler ve öğütler.dinlemeye gayret edeceğim :) çok teşekkür ederim.sevgiler..

      Sil
  19. Ayrica yaptığın isler yine harika

    YanıtlaSil
  20. Canım blogumda anneler günü bahanesiyle bir hediyeleşme etkinliği düzenledim seni de görmekten mutlu olurum. http://znurundunyasi.blogspot.com.tr/2014/04/hediyeleselim-mi.html
    Eminimki hediyeyi hem hazırlamak hem de almak sana çok iyi gelecek bekliyorum.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. geç oldu ama katıldım öznurumççok teşekkür ederim.

      Sil
  21. Süper süper süpersin sen maşallah ;)
    Kedililer şahane ellerine sağlık canım benim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımmm asıl süper olan sensin.son zaman işlerine baktıkça dibim düşüyor yaa.ne güzel işler yapıyorsun.helal sana.çok teşekkür ediyor kocaman öpüyorum.

      Sil
  22. cok cok gecmis olsun . Umarim en kisa zamanda guzel sonuclarla sonuclanir.
    Yaptiklariniz her zamanki gibi harika :) ilk fotograftaki kedililer, sac tokasi ve fircalar favorim
    ellerinize saglik
    dualarim sizinle :)
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim sevgili aner.yorumuz beni çok mutlu etti.sevgi ve selamlar..

      Sil
  23. Dolunay'cım canım arkadaşım çok çok geçmiş olsun Sıkıntıların en hafifinden atlatırsın inşallah. Rabbim beterinden korusun.Tedavilerin kontrollerin iyi gider inşallah.Kendini ihmal etme iyi bak kendine.
    Duygu çok yetenekli kız senin gibi, umarım hayal ettiği yerlere gelir inşallah.
    Fırçaları çok merak ediyordum ,çok orijinal ve çok güzel olmuş .Şişe ve tenekeler de ayrı bir güzel olmuş.
    Ben de kendimi toparladım biraz daha iyiyim ,Seboyu benim için çok çok öp annesi .Çocukları da seni de öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fatoşum birtanem inşallah canım.senin gibi dostlarım sayesinde bu daha kolay bunu biliyorum.seboyuda iremide öptüm yerine :)bizde seni çok öpüyoruz.

      Sil
  24. miałam problemy z piersiami kiedy miałam 20 lat - dawno , ale pamiętam ten strach... mam nadziję, że u Ciebie skończy się jak u mnie - na strachu...
    piękne prace u Ciebie Alanay..
    pozdrawiam z miłością i dzięuję, że do mnie zaglądasz..
    zdrowia Ci życzę kochana:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. barbara güzel arkadaşım.beni böylesine anlaman ve destek olman benim için çok önemli.çok teşekkür ederim.bir zamanlar bu korkuyu atlatmışsın.çok geçmiş olsun.teşekkür ediyorum güzel dileklerin ve yorum için.sevgi ve selamlar...

      Sil
  25. alanaycim,,beni ihmal ediyor diyordumki,,,,
    alanay nelerle ugrasmis,,canim benim
    gecmisler olsun,,seni cok iyi anliyorum
    kendine iyi bak,,,once kendin icin
    yaptiklarin cok ama cok guzel seyler...insani nasil mutlu ediyorlar dimi?
    kokos telefon kilifina bittim:)))))))kumasmi o?
    seni opuyorum...keyifli gunler diliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın ablacığım hem seni hem diğer blogcu dostlarımı çok ihmal ettim.açığımı kapatmaya çalışacağım inşallah.telefon kılıfı kumaş değil peçeteydi.sevgili demet yollamıştı bana.çok teşekkür ederim.çok öpüyorum seni ablacım.sevgi ve selamlar...

      Sil
  26. Aynı dönemlerden geçmişiz, benimkiler de üç ayda bir kontrol isteyen cinsten kistler, e yaptıracağız mecbur ;)
    Çok geçmiş olsun...
    Kedili şişelere, teneke kutulara, telefon kılıfına ve aslında sanırım bütün yaptıklarınıza bayıldım :)
    Ellerinize sağlık, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) mecbur deyince vasviye hala geldi aklıma :) çok teşekkür ederim sevgili esen ve sanada çok geçmiş olsun.sevgi ve selamlar benden...

      Sil
  27. Öncelikle çok geçmiş olsun ve gitsin pis kistler geride gelmesinler diye bir deli duası edeyim size :) yaptıklarınıza bayıldım ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) ne güzel dua :) çok teşekkür ediyorum.sevgi ve selamlar.

      Sil
  28. Alanayım inan okuyunca kendime çok kızdım :( nasıl olurda haberim olmaz diye :(
    Canım benim çok çok geçmiş olsun inan ne diyeceiğmi bilemiyorum :( Allahım acil şifalar versin ve nolur o kistler gelmesin uğramasın bir daha. Tekrar geçmişler olsun.
    Şimdi ben yaptıklarına tek tek baktım hepsi ayrı ayrı çok güzeller. Ama Alanayım ben en üstteki siyah-beyaz kedili çalışmalarına bayıldım bittim :) çok beğendim ya. Ellerine emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin diyorum aslıcım inşallah.
      hem kızma kendine.her birimiz kendi hikayemizi yaşıyoruz ve zaman konusunda hep sıkıntımız var.
      çok teşekkür ediyorum bitanem.çok öpüyorum seni.

      Sil
  29. Dolunay'cim çok çok geçmiş olsun canım arkadaşım. Biriktirip okuyorum bu ara blogları zira yazarken de öyle. Neyse ki korkulan değilmiş aman uzak dursun hastalıklar artık.
    Enerjin yine tavan maşallah neler yapmışsın öyle. Ellerine sağlık, kızçenin de. Yalnız yine boynuz kulağı geçecek sanırım. Sevgiler ve arayacağım münasip bi saatte :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah rengim.
      enerjim aslında hiç yeterli değil kanımca :))
      tamam bekliyorummmm!

      Sil
  30. Offf.... Ne zor günler geçirmişsin tatlı cadı. Geçmiş çok şükür. Yine kıskandırıyorsun ziyaretçilerini. Yine harika şeyler yapmışsın. Ben sanırım kendimden umudumu kestim. Artık atölyeye odama hemen hemen hiç girmiyorum. Senin blogunda gezindikçe hevesleniyorum ama ı-ıh.. faydasız. Tükenmişlik sendromu sanırım. Üretmemek için her türlü olay bahanem oluyor. Sen sakın vazgeçme. Bayılıyorum bloguna ve ürettiklerine.

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)