7 Ocak 2014 Salı

Hediye giden işler...

iyi akşamlar dostlar.puslu Ankara dan her birinize yürekten selamlar sevgiler olsun.umarım keyfiniz yerindedir,her şey yolundadır ve sağlıcakla mutlu bir akşam geçiriyorsunuzdur.her birinizin kapısı tek tek çalmak istiyorum yaptığınız güzel işlere,paylaştığınız duygulara ortak olmak,söylemlere kulak kabarmak istiyorum ama sizede oluyor mu bilmiyorum ama YETİŞEMİYORUMMM :) o yüzden her gün farklı dostları ziyaret etmeye çalışıyorum.ancak bunu yaparken çoğu kez bazılarını kaçırıyorum.:( zaman yetmiyor yetmiyor!
yeni yıl öncesi bir hediyeleşmeler yoğunluktaydı herbirimiz için.ve kanımca almaktan ziyade vermek daha keyifli :) bazı dostlara minik hediyeler yolladım .tabiki her birini tek tek paylaşmayacağım.sadece içlerinde yapıp ama dah önce sizlerle paylaşmadıklarımı seçtim.aşağıdaki kitap kabları evdeki örgü kumaşlardan yaptım.astarlarında eşarp ve kujmaş kullandım.alan dostlar kitaplarını keyifle saklayıp korusunlar.







bu keçe duvar süsü ise yazın yapıp hala paylaşamadığım çalışmalardan biri :) ( laf aramızda daha bir sürü kalmış size gösteremediğim.



bu keçe el nazarlıkta onlardan biri :)


bu kolyeyi ise çok olmuştu yapalı.şişte telle örmüştüm.bir ara seriye bağlamıştım :)çook yaptım bunlardan ama elimde bir tek bu kalmıştı oda artık bir dostta :)




metal nal üzerini  mavi boncuklarla süsledim.geçen yıl okul kermesi  içinde çok yapmıştım .


hediyeleri koymak için votka kutusunu süsledim :)) pencereli yerlerine dantel geçirdim ve diğer kısımlarını kapladım.



bir arkadaşımın kızçesine mini bir cüzdan :)


son olarak sebom tabiki.:) oyuncağı ve oyunlarıyla :)


42 yorum:

  1. Yine de bol enerji maşallah :)
    Yetişiyorsun herkesi de mutlu ediyorsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) ahh nerde o enerji yavrusuyla idare ediyorum :) teşekkür ederim canım

      Sil
  2. O hediyelenenlerden biri de benim.
    Çok güzeldi hepsi. Umarım herkes hediyelerini benim gibi severek kullanır.
    Çook öpüyorum seni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gülayım güle güle kullan birtanem :) teşekkür ederim.umarım...

      Sil
  3. Ellerine Sağlık. Çok Güzel Yapmışsın. Sevgilerimle, Canım.:)

    YanıtlaSil
  4. Tüm arkadaşları tek tek ziyaret etme konusunda çok haklısın Dolunaycığım vakit isteyen bir iş arada gözden kaçırdıklarımız oluyor ama kimsenin buna alındığını zannetmiyorum.Çalışmalarının her biri ayrı güzel ne çok emek vermişsin.Ellerine sağlık.
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım öyledir mehtabım.çok teşekkür ediyorum.sevgi ve selamlar..

      Sil
  5. Hepside sevgiyle yapılmış cici cici hediyeler.Her biri ayrı güzel ama ben örgü kolyeleri çok beğendim sahipleri güle güle kullansınlar.Ellerine emeğine sağlık öpüyorum çok..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim inşallah.çok teşekkür ediyorum.öpücükler ve sevgiler de benden..

      Sil
  6. zamansızlık galiba hepimizin ortak problemi. burada kurulan arkadaşlıkların temelinin paylaşım, destek ve daha bir sürü şey yanında karşılıklı anlayış olduğuna inanıyorum. hediyelerinizin en güzel, en kıymetli yanı el emeğinizin olması. hepsi birbirinden güzel. örgü kolyenin bende bilekliğini yapmıştım. çok şık duruyor. sevgilerimi bırakıyorum sayfanıza...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senin yaptığın bilekliğide görmek isterim.ve yazdıkların da çok haklısın ama bazen kırılgan tarafımızda olabiliyoruz.o ana denk gelmek istemiyorum :) bu güzel ve zarif yorum için teşekkür ederim sevgili özlem.sevgiler benden...

      Sil
  7. Döktürmüşsün yine:))))

    YanıtlaSil
  8. hangi birisinie yorum yazacağımı bilemedim. hepsi birbirinden harika işler...tombik fatma ana eli ayrı tatlı olmuş... :) ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) teşekkür ederim.el tombik değilmi.eh benim ellerimde öyle yaçölçüp biçince öyle oluyor :)

      Sil
  9. Öncelikle Dolunay mı Alanaymı ????? hepsi çok güzel ellerine sağlık:))))inanki bende son zamalarda hiçbirşeye yetişemiyorummmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. asıl adım dolunay internette hep alanay adını kullandığımdan blog adımıda öyle koydum birde hikayesi vardı bende :) çok teşekkür ederim öznurum.

      Sil
  10. Ne çok şey yapmışsın! Alanlar eminim çok mutlu olacaklardır, eline sağlık... Ziyaretler konusunda çok haklısın, vakit yetmiyor, bu yüzden de ben kendim heryere yetişemediğimi biliyorsam bana yorum yapmayan hiç kimseye kızmıyorum. Kolay gelsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın ama farkında olmadan üzerim diyede aklıma geliyor hep.malum burası bizim için çok özel bir dünya oldu artık :) teşekkür ederim.sevgiler..

      Sil
  11. Ooooo harika işler çıkarmışsın Alanay abla.her biri çok değerli.elerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim feyzacığım.eh işte çam sakızı çoban armağanı.çok öpüyorum seni.

      Sil
  12. Ellerine sağlık Dolunay'cım ,bu güzelliklerden biri de benim oldu teşekkürler canım arkadaşım gönlü zengin arkadaşım.
    Kocaman öpüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım hep en güzeline layıksın.güle güle kullan birtanem.teşekkür ederim.yürek dolusu sevgilerimi yolluyorum.

      Sil
  13. Kedileri özel olarak çok seviyorum. Küçükken bir kedim vardı. O zamanlar kist mist olmazdı kimse:) Ne hayvancıkların veterineri olurdu, ne aşısı.. Oğlum küçükken kedi, köpek, at, eşek, tavşan, ne gördüyse isterdi ama almadık. İki defa akvaryum yaptık, hatta bir keresinde yavru bile aldık, 2 balıktan. Hem de seneler önce, bir dini bayramla yılbaşı aynı güne gelmişti ya o gece; pıtır pıtır doğumu izledik, panik olduk. Ara ara da kuşumuz oldu, hala var ama çok pis bir hayvan kuş. Kedilerse çok özel hayvanlar. Canı isterse sevdiriyor, seviyor, istemezse burunlarından kıl aldırmıyorlar. Biraz kendime benzetiyorum:) Pekiii gelelim soruya: Çok tüy döküyor mu? Çünkü uzun zamandır kedili bir evde bulunmadım. Çocukken nasıldı kedili hayat onu da unuttum. Bu tüy-kıl-çiş meselesi beni geriyor. Küçük işlerine bayılıyorum bu arada. Ben de bazan kermeslere bir şeyler örüyorum. Hatta geçen sene ördüklerimi vermekte geciktim, bu sene vereceğim:) Şimdilik benden bu kadar, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biliyormusun böcek hariç tüm hayvanları çok severim ve çok hayvan besledim baktım ama kedilerden hep korkardım hemde çok o yüzden hiç kedi almayı falan düşünmeiştim taki sebo kendi gelene kadar.o kada cılız ve hastalıklıydıki sadece ihtiyacı var diye düşündüm şimdi bakıyorum evin efendisi oluvermiş.:)) çiş konusunda hiç problem yaşamadım. hatta eğitim bile vermedimki sokaktan geldi sebo.tüye gelince evet tüy oluyor o yüzden rainbowumu yeniledim :)) biliyormusun o makineyi bilmiyorum ama haftada bir kez süpürge yapabildiğimden işimi görüyor.okula gittiğimde kıyafetlerimde kedi tüyü yok yani.yutuyormuyuz bilmiyorum.bana kalırsa bize satılan tavuk yumurta zehirli patatesler soyalar vs daha çok zarar veriyor bize.annem tamamen organik yaşayan beslenen biriyken kanser oldu.ne olacağının garantisi hele bu devirde yok.sadece mutlu olmak gerekiyor.evde çok şey kırdı döktü ama iyiki geldi diyorum hep şükrediyorum.okuldan geldiğimde kapıda bana konuşup sonrada omuzlarıma atlaması ve sonrasındaki sevişmelerimiz her bişeyi unutturuyor :))

      Sil
  14. Blogları ziyaret konusunda bir çoğumuz aynı durumdayız, zaman evet zaman bir türlü yetmiyor artık ne yazık ki. Yaptığın el işlerinin hepsi ayrı emek ürünü hepsi birbirinden güzel, ellerine emeklerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın sevgili nalan.ama birbirimize hem anlayışlı hem destek olmalıyız.çok teşekkür ederim.sevgiler..

      Sil
  15. çantalar da, kolyeler de harika alanaycığım, eline koluna sağlık:) ben senden beterim blog ziyaretleri yapamıyorum, hele şu aralar neredeyse bir ay oldu tam geçmişken tekrarladı soğuk algınlığı, nezle ve öksürükten muzdaribim...bardak bardak tylolhot içiyorum korkarım o da artık geçirmemeye başladı:( sebo'yu kocaman öpüyorum..harika bir yeni yıl diliyorum
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim müjdem.çok geçmiş olsun yaaa.bu zıkkım geldimi çok zor gidiyor aman dikkat1

      Sil
  16. Senin elinden gelmeyen bir iş var mı acaba Alanayım, cidden merakımdan soruyorum. Şu tek postta yayınladığın çalışmalarla ben bir sene blog yayını yapardım rahat:) Ellerine, emeğine, bunları düşünen güzel beynine sağlık, hepsi ayrı güzel:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) olmazmı isteyipde yapamadığım çok şey var.merak ardından zaten bir çok işi yapmayı sağlıyor bence.yinede iyi geldi bu güzel yorum çoook teşekkür ederim.çok öpüyorum.

      Sil
  17. Ne kadar incesiniz, her biri de ayrı güzel çalışmaların güzel günlerde kullansın arkadaşlar, bu arada sebo' yu da öpüyorum:)) çok tatlı.. Sözlerinizde de çok haklısınız zaman hiçbirimize yetmez oldu, herkesle muhabbet etmek istiyor insan özellikle de sevdikleriyle ve önemsendiklerini hissettirmek, ancak zaman hakikatten yetmiyor herşeye yetişmeye, eh, arkadaşlarda bizleri bildikleri için böyle bilip kabul ederler sanırım;) ben de çok hissediyorum bu durumu. Güzel günlere , sabahlara olsun, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) ne güzel yorum .çok teşekkür ederim.seboyu öptüm bile :)) sevgiler...

      Sil
  18. Ellerine sağlıkşeker. Öptüm seni kocaman.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim dileğim bende seni öpüyorum çok!

      Sil
  19. wspaniałe te Twoje prace Alanay! cudne okładki, a naszyjnik przepiękny :))
    z miłościąą

    YanıtlaSil
  20. Hepsi de çok çok çok güzel.... Senin kalbin güzel ki aslında! Ellerine sağlık...

    Sevgiyle kal ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy... kıskanacağım. Bu ne enerji kuzum. Allah nazardan saklasın seni. Çok cici şeyler hazırlamışsın. Bayıldım.

      Sil
    2. :) canımsın ablacığım.teşekkür ederim.yok ayol esk enerji yaşlanmaktan mı yoksa kıştan mı miskin hissediyorum :)

      Sil
  21. demetim bir mukabeleeee :) çok öpüyorum..

    YanıtlaSil

yorum yazan parmaklar incinmesin:)